Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 12.: a Rákok bölcs döntést hozhatnak meg, a Bakoknak el kell engedniük valakit

Napi horoszkóp április 12.: a Rákok bölcs döntést hozhatnak meg, a Bakoknak el kell engedniük valakit

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Megható gondolatokkal búcsúzik Bruce Willistől Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger visszaemlékezett azokra az időkre, amikor együtt dolgoztak Bruce Wilissel.

Olvasd el!

Megható gondolatokkal búcsúzik Bruce Willistől Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger visszaemlékezett azokra az időkre, amikor együtt dolgoztak Bruce Wilissel.

június 5

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, a hét első napja lehetőséget ad...

bika 04.20 - 05.20

Nem nagyon vagy a kockázatos helyzetek híve, nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Abszolút nem így tervezted a mai napot, a vártnál...

rák 06.22 - 07.22

A hét első napján végre elérkezett a pillanat,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Egy hozzád közelálló személynek mindenképp segíteni szeretnél egy...

szűz 08.23 - 09.22

A hét első napján valaki, aki nem vállalja...

mérleg 09.23 - 10.22

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért,...

skorpió 10.23 - 11.21

Hatalmas projektbe kezdesz a hét első napján, gyorsan...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyobb társaságban hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos üggyel...

bak 12.22 - 01.19

Szerencsés helyzetben vagy a hét első napján, hisz...

vízöntő 01.20 - 02.18

A hét első napján iszonyúan feszült vagy, emiatt...

halak 02.19 - 03.20

Valakiben kellemesen csalódsz a hét első napján, olyasféle...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Promóciók

Justin Bieber stábja és a Scooter nem tévedhet – újranyit a főváros kedvenc nyári szórakozóhelye!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is rejtenek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 12.

KOS (március 21-április 20)

Kissé bizonytalan helyzetbe kerültél, nem igazán tudod ugyanis eldönteni, hogy mi lenne a leghasznosabb számodra, ha maradnál a jelenlegi helyeden, avagy továbbállnál és új kihívásokat keresnél. Úgy érzed, gyakorlatilag egy hullámvasúton ülsz, egyik percben ugyanis maradnál, a másikban pedig mennél. Mivel ez így nem mehet tovább, hisz ez a bizonytalanság abszolút rányomja a bélyegét a hétköznapjaidra, épp ezért érdemes a külvilágot kizárva, alaposan megrágnod magadban, hogy miként dönthetnél a legokosabban. Akkor kérj csak tanácsot egy hozzád közelálló embertől, ha abszolút kátyúban ragadtál!

BIKA (április 21-május 20)

Egyszerre túl sok mindent igyekszel a kezedben tartani, amellyel csak azt éred el, hogy a számodra legfontosabb dolgok csúsznak majd ki a kezeid közül. Emiatt roppant feszült vagy, hisz egyszerre szeretnéd tartani a gyeplőt és más ügyekben is helyt állni, rá kell azonban jönnöd, hogy ez bizony nem fog menni. Ne kudarcként fogd azonban fel a dolgot, sokkal inkább egy olyasfajta leckeként, amelyért nem kell busás tanulópénzt megfizetned, mégis megtanulhatod, hogy nem érdemes egyszerre ennyi dologban részt vállalni, sokkal sikeresebb lehetsz ugyanis, ha kevesebb projekten teljes erőbedobással dolgozol!

IKREK (május 21-június 21)

Általában hajlamos vagy arra, hogy elhamarkodottan ítélkezz anélkül, hogy egy adott helyzet részleteivel és miértjeivel tisztában lennél. Ma sem történik ez másképp, nagyobb plénum előtt bírálsz valakit annak ellenére, hogy vajmi kevés közöd van a dologhoz. Mielőtt azonban mélyebbre mennél a szituációban, előtte mindenképp érdemes belegondolnod abba, hogy vajon te hibátlan vagy-e, illetve mit szólnál, ha egyetlen tetted alapján ítélnének meg mind emberileg, mind pedig erkölcsileg. Ahelyett tehát, hogy elítélnél bárkit, légy egy kicsit empatikusabb és amennyiben megvannak az eszközeid, nyújts segítő kezet az illetőnek, hisz ez lesz majd az, ami jobb emberré tesz!

RÁK (június 22-július 22)

Általában a végsőkig küzdesz azokért a dolgokért, amelyek fontosak számodra, ezúttal azonban jobban látod, ha még azelőtt adod fel a dolgot, mielőtt komolyabb veszteség érne. Noha mások igyekeznek rábírni a kitartásra, te pontosan tudod, hogy semmi értelme a felesleges küzdésnek. Amennyiben valóban megalapozottnak véled a döntésed, akkor nem érdemes a helyzetben tovább kapálózni, határozd el magad, add át a stafétabotot valakinek és rázd le ezt a láncot magadról. Hallgass a megérzéseidre!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Észnél kell lenned a hét második napján, olyan emberek vesznek ugyanis körbe, akikkel komoly taktikát kell folytatnod annak érdekében, hogy ne vesztesként gyere ki a helyzetből. Mivel azonban abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy számíthatsz arra a rafinériára, amelyet az elmúlt évek tapasztalata akarva-akaratlanul is magadba szívhattál, így ennek most nagy hasznát véve győztesen kerülhetsz ki a helyzetből. Ne hagyd magad elnyomni, mutasd meg, milyen fából faragtak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé vesszőfutásnak érzed a jelenlegi helyzetedet, nem-igen látod a célvonalat, noha jó ideje rovod már a köröket. Emiatt az is megfordul a fejedben, hogy feladod az egészet és olyasféle, általad teljesíthetőnek vélt feladatokra koncentrálsz inkább, amelyek egyfelől nem járnak ennyi felesleges energia leadással, másrészt pedig te irányíthatod a dolgokat és ne arra kell hagyatkoznod, hogy a Sors mit szánt neked. Mielőtt azonban végleg feladod, gondolj bele abba, hogy mennyi munkád fekszik már a dologban, hogy mennyi mindent tettél már meg a siker érdekében és csak akkor add fel az egészet, ha fel vagy készülve arra, hogy ezt a sok-sok mindent kidobd az ablakon. Hidd el, egy kis kitartással sokkal messzebbre juthatsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre világossá válnak számodra olyan részletek, amelyek eddig elvakítottak és nem láttál tisztán bizonyos emberekkel kapcsolatban. Döbbenetes a felismerés számodra, hogy vajon miért nem vetted észre ezeket a dolgokat, de olyanokban is csalódhatsz ma, akiket sokkal többre tartottál annál, mint amit megláttál mögötte. Jó pap is holtig tanul - szokták mondani, így most te is megtapasztalhatod, hogy bizony nem mind arany, amit fénylik, de nem is kell mindenkihez a végsőkig ragaszkodnod. Ha valaki többet vesz el a személyiségedből, mint amennyit hozzátesz, azt egyértelmű jelként kell felfognod és hátra kell hagynod. Hidd el, mindennek oka van!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé felemás szituációban találod magad, hisz valaki hozzád fordul segíségért, nem nagyon tudja ugyanis, hogy miként cselekedjen, mégis felülírja az általad elmondottakat és gyakorlatilag leszavazza a véleményedet. Kissé bosszant az, hogy érzésed szerint az illető gyakorlatilag csupán vitapartnert keresett magának, nem igazán érted, hogy mi volt az eredeti célja, de nem is érdemes jobban beleásnod magad a dologba. Lépj tovább és koncentrálj a számodra igazán fontos dolgokra, hiszen máshol nagyobb hasznodat veszik, mint egyetlen ember ebben a helyzetben. Ő pedig majd elboldogul, ahogy szeretne!

NYILAS (november 23-december 21)

Érdemes lehet ma változtatnod egy kicsit a szemléletmódodon, hisz nem mindennapi szituációban kell tudnod boldogulni. Ehhez azonban mindenképp szükséges az, hogy más szemszögből is megvizsgáld a dolgokat, másképp ugyanis nem fogod tudni megfejteni a nagy rejtélyt. Minden tudásodat szedd össze, igyekezz külső szemlélő szemével tekinteni a szituációra, helyettesítsd be az ismeretleneket az egyenletbe és szépen sorban menj végig rajta. Pofonegyszerű, nem igaz?

BAK (december 22-január 20)

A mai napon bizony téged is megérint az idő múlása, olyasvalakit kell ugyanis elengedned, akivel már az elején tudtad, hogy a kapcsolatotok átmeneti időre szól majd, ennek ellenére mégis szomorúan érint az elválás. Ne hagyd azonban, hogy a szomorúság nyomja rá a bélyegét a búcsúra, közösen idézzétek fel, milyen pozitív élményeket gyűjtöttetek együtt a közös utatok során. Fogd fel úgy a dolgot, hogy nem örökre kell elköszönnötök, hisz bármikor felhívhatjátok majd egymást és a távolság sem akadály ahhoz, hogy lássátok egymást. Az Élet márcsak ilyen, így kell elfogadnod az idő múlását!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a közvetlen környezetedben abszolút jószándékkal igyekszik könyékig mászni az ügyeidbe, ám a negatív előjelű következményeket neked kell viselned. Rendkívül bosszantó nak találod, hogy valaki csak úgy jön és akár akaratán kívül is porrá zúz mindent, pont mint az a bizonyos elefánt a porcelánboltban. Mielőtt azonban neki esnél azz illetőnek, aki mellesleg segítő szándékkal szeretett volna az ügyeidbe kontárkodni, előtte érdemes mérlegelned, hogy amennyiben a szemére olvasod a felelősséget, mélységesen meg is bánthatod, pedig ő csak a segítségedre szeretett volna lenni. Gondolkodj tehát, mielött olyasmit mondanál, amit magad is megbánnál!

HALAK (február 20-március 20)

Új feladatban próbálhatod ma ki magad, valaki ugyanis a feletteseid közül alkalmasnak lát arra, hogy nagyobb volumenű kihívásokat is teljesíts. Abszolút izgalommal tölt el a megbízás, miközben rendkívül hálás vagy a megszavazott bizalomért, hisz nem mindennap részesül az ember ilyesmiben. Igyekezz tehát minden tudásodat és tapasztalatodat bevetni annak érdekében, hogy sikerüljön bizonyítani a rátermettségedet, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne hajtsd görcsösen az eredményt. Ha hiszel magadban és kellő lazasággal tudod kezelni a helyzetet, menni fog minden, mint a karikacsapás!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Promóciók

Justin Bieber stábja és a Scooter nem tévedhet – újranyit a főváros kedvenc nyári szórakozóhelye!

június 5

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, a hét első napja lehetőséget ad...

bika 04.20 - 05.20

Nem nagyon vagy a kockázatos helyzetek híve, nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Abszolút nem így tervezted a mai napot, a vártnál...

rák 06.22 - 07.22

A hét első napján végre elérkezett a pillanat,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Egy hozzád közelálló személynek mindenképp segíteni szeretnél egy...

szűz 08.23 - 09.22

A hét első napján valaki, aki nem vállalja...

mérleg 09.23 - 10.22

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért,...

skorpió 10.23 - 11.21

Hatalmas projektbe kezdesz a hét első napján, gyorsan...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyobb társaságban hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos üggyel...

bak 12.22 - 01.19

Szerencsés helyzetben vagy a hét első napján, hisz...

vízöntő 01.20 - 02.18

A hét első napján iszonyúan feszült vagy, emiatt...

halak 02.19 - 03.20

Valakiben kellemesen csalódsz a hét első napján, olyasféle...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

Napi horoszkóp június 5.: a Szüzek kiállnak magukért, a Skorpiók nagy projektbe kezdenek

A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A nagy bikinikalauz: 10 fürdőruhatrend, ami 2023 nyarán tarol a strandokon

A fürdőruhatrendek idén is tökéletesen igazodnak a nők egyre növekvő és egyre nagyobb kínálatra szomjazó igényeihez.

Kép

Négy komoly tabusértés, ha először kerültök ágyba

Izgatottan várjuk a harmadik (első? tizedik?) randit követő pillanatokat. Milyen szép is kéz a kézben felosonni egyikünk lakására, szép poharakba tölteni a vörösbort, meggyújtani a gyertyákat, romantikus zenére tenni tűt a lemezjátszón… pardon, youtube-on belőni azt, hogy When you say nothing at all. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Heti horoszkóp június 5-11.: a Bikáknak érdemes a pihenésre is időt szánniuk, a Rákok a szervezettség hívei

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőven izgalmakat, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!