Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 12.: a Rákok bölcs döntést hozhatnak meg, a Bakoknak el kell engedniük valakit

Napi horoszkóp április 12.: a Rákok bölcs döntést hozhatnak meg, a Bakoknak el kell engedniük valakit
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is rejtenek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 12.

KOS (március 21-április 20)

Kissé bizonytalan helyzetbe kerültél, nem igazán tudod ugyanis eldönteni, hogy mi lenne a leghasznosabb számodra, ha maradnál a jelenlegi helyeden, avagy továbbállnál és új kihívásokat keresnél. Úgy érzed, gyakorlatilag egy hullámvasúton ülsz, egyik percben ugyanis maradnál, a másikban pedig mennél. Mivel ez így nem mehet tovább, hisz ez a bizonytalanság abszolút rányomja a bélyegét a hétköznapjaidra, épp ezért érdemes a külvilágot kizárva, alaposan megrágnod magadban, hogy miként dönthetnél a legokosabban. Akkor kérj csak tanácsot egy hozzád közelálló embertől, ha abszolút kátyúban ragadtál!

BIKA (április 21-május 20)

Egyszerre túl sok mindent igyekszel a kezedben tartani, amellyel csak azt éred el, hogy a számodra legfontosabb dolgok csúsznak majd ki a kezeid közül. Emiatt roppant feszült vagy, hisz egyszerre szeretnéd tartani a gyeplőt és más ügyekben is helyt állni, rá kell azonban jönnöd, hogy ez bizony nem fog menni. Ne kudarcként fogd azonban fel a dolgot, sokkal inkább egy olyasfajta leckeként, amelyért nem kell busás tanulópénzt megfizetned, mégis megtanulhatod, hogy nem érdemes egyszerre ennyi dologban részt vállalni, sokkal sikeresebb lehetsz ugyanis, ha kevesebb projekten teljes erőbedobással dolgozol!

IKREK (május 21-június 21)

Általában hajlamos vagy arra, hogy elhamarkodottan ítélkezz anélkül, hogy egy adott helyzet részleteivel és miértjeivel tisztában lennél. Ma sem történik ez másképp, nagyobb plénum előtt bírálsz valakit annak ellenére, hogy vajmi kevés közöd van a dologhoz. Mielőtt azonban mélyebbre mennél a szituációban, előtte mindenképp érdemes belegondolnod abba, hogy vajon te hibátlan vagy-e, illetve mit szólnál, ha egyetlen tetted alapján ítélnének meg mind emberileg, mind pedig erkölcsileg. Ahelyett tehát, hogy elítélnél bárkit, légy egy kicsit empatikusabb és amennyiben megvannak az eszközeid, nyújts segítő kezet az illetőnek, hisz ez lesz majd az, ami jobb emberré tesz!

RÁK (június 22-július 22)

Általában a végsőkig küzdesz azokért a dolgokért, amelyek fontosak számodra, ezúttal azonban jobban látod, ha még azelőtt adod fel a dolgot, mielőtt komolyabb veszteség érne. Noha mások igyekeznek rábírni a kitartásra, te pontosan tudod, hogy semmi értelme a felesleges küzdésnek. Amennyiben valóban megalapozottnak véled a döntésed, akkor nem érdemes a helyzetben tovább kapálózni, határozd el magad, add át a stafétabotot valakinek és rázd le ezt a láncot magadról. Hallgass a megérzéseidre!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Észnél kell lenned a hét második napján, olyan emberek vesznek ugyanis körbe, akikkel komoly taktikát kell folytatnod annak érdekében, hogy ne vesztesként gyere ki a helyzetből. Mivel azonban abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy számíthatsz arra a rafinériára, amelyet az elmúlt évek tapasztalata akarva-akaratlanul is magadba szívhattál, így ennek most nagy hasznát véve győztesen kerülhetsz ki a helyzetből. Ne hagyd magad elnyomni, mutasd meg, milyen fából faragtak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé vesszőfutásnak érzed a jelenlegi helyzetedet, nem-igen látod a célvonalat, noha jó ideje rovod már a köröket. Emiatt az is megfordul a fejedben, hogy feladod az egészet és olyasféle, általad teljesíthetőnek vélt feladatokra koncentrálsz inkább, amelyek egyfelől nem járnak ennyi felesleges energia leadással, másrészt pedig te irányíthatod a dolgokat és ne arra kell hagyatkoznod, hogy a Sors mit szánt neked. Mielőtt azonban végleg feladod, gondolj bele abba, hogy mennyi munkád fekszik már a dologban, hogy mennyi mindent tettél már meg a siker érdekében és csak akkor add fel az egészet, ha fel vagy készülve arra, hogy ezt a sok-sok mindent kidobd az ablakon. Hidd el, egy kis kitartással sokkal messzebbre juthatsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre világossá válnak számodra olyan részletek, amelyek eddig elvakítottak és nem láttál tisztán bizonyos emberekkel kapcsolatban. Döbbenetes a felismerés számodra, hogy vajon miért nem vetted észre ezeket a dolgokat, de olyanokban is csalódhatsz ma, akiket sokkal többre tartottál annál, mint amit megláttál mögötte. Jó pap is holtig tanul - szokták mondani, így most te is megtapasztalhatod, hogy bizony nem mind arany, amit fénylik, de nem is kell mindenkihez a végsőkig ragaszkodnod. Ha valaki többet vesz el a személyiségedből, mint amennyit hozzátesz, azt egyértelmű jelként kell felfognod és hátra kell hagynod. Hidd el, mindennek oka van!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé felemás szituációban találod magad, hisz valaki hozzád fordul segíségért, nem nagyon tudja ugyanis, hogy miként cselekedjen, mégis felülírja az általad elmondottakat és gyakorlatilag leszavazza a véleményedet. Kissé bosszant az, hogy érzésed szerint az illető gyakorlatilag csupán vitapartnert keresett magának, nem igazán érted, hogy mi volt az eredeti célja, de nem is érdemes jobban beleásnod magad a dologba. Lépj tovább és koncentrálj a számodra igazán fontos dolgokra, hiszen máshol nagyobb hasznodat veszik, mint egyetlen ember ebben a helyzetben. Ő pedig majd elboldogul, ahogy szeretne!

NYILAS (november 23-december 21)

Érdemes lehet ma változtatnod egy kicsit a szemléletmódodon, hisz nem mindennapi szituációban kell tudnod boldogulni. Ehhez azonban mindenképp szükséges az, hogy más szemszögből is megvizsgáld a dolgokat, másképp ugyanis nem fogod tudni megfejteni a nagy rejtélyt. Minden tudásodat szedd össze, igyekezz külső szemlélő szemével tekinteni a szituációra, helyettesítsd be az ismeretleneket az egyenletbe és szépen sorban menj végig rajta. Pofonegyszerű, nem igaz?

BAK (december 22-január 20)

A mai napon bizony téged is megérint az idő múlása, olyasvalakit kell ugyanis elengedned, akivel már az elején tudtad, hogy a kapcsolatotok átmeneti időre szól majd, ennek ellenére mégis szomorúan érint az elválás. Ne hagyd azonban, hogy a szomorúság nyomja rá a bélyegét a búcsúra, közösen idézzétek fel, milyen pozitív élményeket gyűjtöttetek együtt a közös utatok során. Fogd fel úgy a dolgot, hogy nem örökre kell elköszönnötök, hisz bármikor felhívhatjátok majd egymást és a távolság sem akadály ahhoz, hogy lássátok egymást. Az Élet márcsak ilyen, így kell elfogadnod az idő múlását!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a közvetlen környezetedben abszolút jószándékkal igyekszik könyékig mászni az ügyeidbe, ám a negatív előjelű következményeket neked kell viselned. Rendkívül bosszantó nak találod, hogy valaki csak úgy jön és akár akaratán kívül is porrá zúz mindent, pont mint az a bizonyos elefánt a porcelánboltban. Mielőtt azonban neki esnél azz illetőnek, aki mellesleg segítő szándékkal szeretett volna az ügyeidbe kontárkodni, előtte érdemes mérlegelned, hogy amennyiben a szemére olvasod a felelősséget, mélységesen meg is bánthatod, pedig ő csak a segítségedre szeretett volna lenni. Gondolkodj tehát, mielött olyasmit mondanál, amit magad is megbánnál!

HALAK (február 20-március 20)

Új feladatban próbálhatod ma ki magad, valaki ugyanis a feletteseid közül alkalmasnak lát arra, hogy nagyobb volumenű kihívásokat is teljesíts. Abszolút izgalommal tölt el a megbízás, miközben rendkívül hálás vagy a megszavazott bizalomért, hisz nem mindennap részesül az ember ilyesmiben. Igyekezz tehát minden tudásodat és tapasztalatodat bevetni annak érdekében, hogy sikerüljön bizonyítani a rátermettségedet, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne hajtsd görcsösen az eredményt. Ha hiszel magadban és kellő lazasággal tudod kezelni a helyzetet, menni fog minden, mint a karikacsapás!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!