Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A Spice Girls tagja őszintén beszélt bántalmazó kapcsolatának hatásairól

Mel B

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A Spice Girls egykori tagjai közül talán Mel B élete volt a legnehezebb, hiszen sosem sikerült megtalálnia azt a férfit, aki mellett boldog és kiegyensúlyozott lehetett volna.

Többek között szó nélkül hagyta el Eddie Murphy, amikor közös kislányukkal, Angellel volt terhes, majd 2007-ben hozzáment Stephen Belafonte filmproducerhez, aki még ennél is mélyebb sebeket ejtett rajta. A férfi fizikailag és érzelmileg is bántalmazta az énekesnőt, Mel B pedig tavaly beszélt először a történtekről. Most pedig azt is megosztotta, hogy az akkor megélt szörnyűségek miatt poszttraumás stressz alakult ki nála, amelyek válásuk után 5 évvel sem múltak el.

A 46 éves Spice Girl egyes emlékei annyira fájdalmasak, hogy az elméje blokkolta őket. Állítása szerint a mai napig felriad éjszaka közepén, és órákig képtelen megnyugtatni magát.

„Közel öt év telt el, de még mindig arra ébredek hajnalban, hogy félelmetes hang- és képfoszlányok röpködnek az agyamban, olyan dolgok, amelyeket megpróbáltam megakadályozni, hogy a felszínre törjenek. Olyan dolgok, amelyek szégyent és félelmet váltanak ki belőlem.”

Mel B szörnyű házassága alatt többször nyúlt drogokhoz, hogy enyhítse a testi és lelki fájdalmait.

„Olyan sok mindenen mentem keresztül, és olyan mélyre süllyedtem, hogy az önbecsülésem egyenlő volt a nullával. El voltam szigetelve a családomtól, és nem volt kiben megbíznom, ezért az italhoz és a drogokhoz nyúltam, hogy tompítsam a fájdalmam” – mondta.

Mel sokáig próbálta fenntartani a látszatot, hogy minden a legnagyobb rendben van közte és férje között, de egy idő után már nem volt ereje színészkedni. Azóta, ha nem is teljesen, de rendbe jött. Egyedül neveli két kisebbik lányát, Angelt és Madisont, aki volt férjétől, Belafontetól született. Megpróbáltatásairól pedige egy könyvet is írt.

Ezt olvastad már?!

Galéria / 5 kép

25 éves a Spice Girls Wannabe slágera. A tagok így emlékeztek meg a a dalról!

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.