Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az idei nyár divatja 15 szettben

Az idei nyár divatja 15 szettben
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Facebook
Twitter
Pinterest
Drágáim, még épp egy hónap van hátra az idei nyárból, úgyhogy húzzatok bele! Próbáljatok ki minden olyan trendet, ami tetszik, ki tudja, jövőre mit hoz a divat.

Széles karimájú szalmakalap? Menő! Teljesen aszimmetrikus ruha? Menő! Kis fonott kosár? Jane Birkin óta tudjuk, hogy szintén menő! Mit nem lehet szeretni ezen a szetten? Szinte rá van írva, hogy 2017 Spring-Summer. Ugyanez működik persze blúz és farmersort/szoknya/nadrág kombinációban is, ha ilyen fantasztikus ruhát épp nem találtok.

Kép

Könnyű (crop) top egy csinos szoknyával – lehet ez egy kötött top is farmerszoknyával, amire kapjatok fel egy kis köpenyt vagy kimonót. Hagyjátok szabadon lengedezni, és élvezzétek a hanyag eleganciát. Ha a magas sarkú cipő sok, egy fonott talpú szandál is szuper hozzá!

Kép

Oké, azt hiszem, ez lenne a tuti nyerő szett, ha most tartanék egy közvélemény-kutatást. Tudom, hogy imádjátok a váll nélküli felsőket, a rózsaszínt, a fehéret és a világoskéket is. Nekem nagyon tetszik a Fridás táska is! Szóval ha tópartra vagy tengerpartra készültök, egy ilyen szettet vigyetek magatokkal!

Kép

A csíkok nagyon menők most! Ha kicsit nyáriasabb verziót keresel, a szivárványos darabok is nagyon trendik – fürdőruhában, maxiruhában, mindenben. Bomberdzsekivel vagy farmerkabáttal, esetleg egy oversize, laza kardigánnal hűvösebb nyári estéken… Magnifique!!!

Kép

Valaki csíkokat említett? Igen, horizontálisan futtatva is abszolút királyság! Bőrdzseki, kiscsizma, és tulajdonképpen szaladhattok is a kora őszbe!

Kép

Hímzett farmerszoknya! Aki igazi divatkövetőnek (vagy diktálónak) tartja magát, nem maradhatott ki ebből a trendből. Fehér pólóval, sikkes, puffos vagy fodros ujjú blúzzal egyformán zseniális, és annyi fazonban lehet kapni a szűk ceruzától az A-vonalúig, hogy senki nem panaszkodhat.

Kép

Ha már úgyis menő a mindenféle sportos cipő, kapjátok fel egy másik nagy nyári favorittal, egy csinos mintás ruhával. Lehet hosszabb vagy rövidebb, a lenge A-vonalú alj nagyon előnyös szinte minden alkat esetén. Az öv hangsúlyozza a derekat, a kis gallér eleganciát kölcsönöz és sikket. Imádom minden verzióban, de a csíkos és virágmintás ruhák a tutik igazán!

Kép

Vannak olyan nyári ruhák, amelyek évek óta a szekrényben állnak, de nem tudjátok, mit kezdjetek velük? Úgy érzitek, túl sokat mutat egy spagettipántos ruha? Kapjátok fel egy sima pólóra, nem nagy varázslat, mégis friss lesz az összhatás!

Kép

Az aszimmetrikus ujjak, szoknyák, ruhák most élik virágkorukat, szóval ne menjünk el mellettük szó nélkül! Én is ajánlom nektek, itt épp egy sárga szoknya formájában, ami nagyon vagány és az idei nyár slágerszíne! Alacsonyabb hölgyek a fekete szandál helyett válasszanak valamilyen világosabb színt! ;)

Kép

Van ez a rózsaszín, amit csak úgy emlegetnek a divatmagazinok, mint ezredfordulós rózsaszín – millennial pink, eredeti nevén. Világos, enyhén barackba hajló, és tökéletesen semleges, szinte a fehér helyett használható – úgyhogy ha van egy ilyen vagány mintás nadrágotok, tegyétek egy ilyen toppal teljessé az outfitet. Egy kis loafer cipő vagy valami vagány papucs lesz a cukormáz a muffinon!

Kép

Fesztiválszett Chiara Ferragni-módra! Talpig fekete, de minden olyan aprócska, hogy ebben nem lesz melegetek… Mégis, amit igazán szeretek, az a mozdonyvezető-sapka, s utána most érdemes kutatni a vintage-boltokban, mielőtt igazán nagy trend lenne! Ez egy olyan alapdarab lesz ősszel, amit szinte bármihez felvehetnek a divatimádók.

Kép

És ha valaki inkább a sikkes fesztiválos outfitre vágyik, jöhet egy könnyű, selyemhatású nyári ruhácska, aminek a derekát laza farmering hangsúlyozza. Egyrészt nagyon trendi lett BÁRMIT megkötni derékon, másrészt milyen jól jön majd, ha lehűl éjszakára az idő. Foncsorozott szemüveg? Szintén alapdarab!

Kép

Cool girl vibe! Ha nem szórakozol külön fesztiválos stílus kialakításával, akkor ez a szett neked való. Egy szaggatott farmersort pólóval és oversize zakóval, Converse csukával – mondjátok, mennyire menő már? Fekete napszemüveg is megvan, másnap reggel lehet menni a buliból dolgozni (aludni).

Kép

Overallok! Csinosak, sikkesek, nem is maradhatnak ki a nyári gardróbból, feltéve persze, ha valakinek illenek az alkatához. De szerencsére elég sokfajta verzióban kaphatók, szűkebb vagy bővebb, hosszabb és rövidebb szárral, hogy a felsőrészről ne is beszéljünk. Szóval írjátok fel a shopping listára, ha még nem szereztetek be egy szuper darabot! ;)

Kép

És búcsúzóul jöjjön egy lazázós kép, egy jegeskávéval (bubble teával, limonádéval, kinek mi), színes lencsés szemüveggel, fejkendővel, vállat villantó sortos overallal és persze fehér vászoncipővel, egy igazi klasszikussal.

Kép

Adtam új inspirációt, Édeseim? Remélem, megjön a kedv egy új szoknya vagy kiegészítő beszerzéséhez, amit, ha kegyes velünk az időjárás, még ősszel is használhattok! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!