Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Egy magyar show, amilyet még nem látott Monte Carlo

Egy magyar show, amilyet még nem látott Monte Carlo
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Édeseim, kapaszkodjatok meg, mert most egy olyan sztorit fogok elmesélni nektek, ami csak a mesében létezik vagy filmeken. Lesz benne show és kaland és utazás, úgyhogy kapaszkodjatok a szék karfájába, mert rettentő izgalmas dolgok jönnek!

Nem tudom, mennyire tudjátok rólam, hogy engem kiskorom óta vonz a színpad. Az opera, a balett, a színház, és persze a TV show-k világa. Emlékszem is, amikor nagymamámmal először voltam a Magyar Állami Operaházban – kb. 5 éves lehettem – és a szünetben a függönyt nézve pontosan tudtam, hogy én majd egyszer annak a függönynek a másik oldalán fogok állni.

Kép

És amilyen az én életem, a nagy vargabetűk után végül csak visszatértem nagy szerelmemhez, az Operaházhoz! Borzasztóan örülök annak, hogy több éve dolgozunk együtt a MÁO-val, hogy nagy show-kat, divatbemutatókat, látványos utcai produkciókat csináltunk, és együttműködtünk a báljaik, estélyeik megszervezésében is. Már több éve tart a közös munka, és azt hiszem, ennek a megkoronázása az idén téli Shakespeare estélyen volt, amikor Maestro Placido Domingo-val dolgozhattam együtt - ugyanis annak a show-nak voltam a jelmez látványtervezője, amelyben ő volt a sztárvendég.

Kép

Ezek azok a pillanatok, amikre érdemes várni az életben! De ugyanígy említhetném a jelmeztervező munkáimat is. Nagyon korán, amikor elkezdtem stylinggal foglalkozni és stylist lettem, rögtön éreztem, hogy nekem ebben az irányba is el kell indulnom. Az egyik legfontosabb partnerem és alkotótársam Ladányi Andrea koreográfus, akivel sok-sok nagyon szép előadást hoztunk össze a Szegedi Nemzeti Színházban, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban vagy a Bárka Színházban. Olyanokat láthattatok például, amin közösen dolgoztunk, mint A varázsfuvola vagy a Don Giovanni, de együtt csináltuk például a Kabarét vagy a Hairt is, és már most készülünk a következő évadban a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról színpadra állítására. Remélem, sokan eljöttök majd megnézni! ;)

Kép

Másik fontos alkotótársam a szuper Lukács Gabi, akivel több mint 10 éve dolgozunk együtt divatbemutatók, színes, látványos színpadi show-k megálmodásán. A Mercedes-Benz Fashion Weeken, a Gombold újrán dolgozunk már 5. éve, és még az elején elkezdtünk azon is gondolkodni, hogyan lehetne olyan színes, látványos, táncos sztárokkal tűzdelt show-kat csinálni, ami nekünk mindig is nagy kedvencünk volt. Ezért alapítottuk meg a Wonderland Show Company-t, amivel az elmúlt 10 évben rengeteg izgalmas dologban részesültünk. A legnagyobb élmény mégis az volt, mikor 3 évvel ezelőtt hirtelen megjelent nálunk egy olasz producer, és azt mondta, meg szeretné nézni azt, hogy mi mit is csinálunk.

Kép

Akkor azt sem tudtuk, hova legyünk izgalmunkban, ezért hirtelen összeszedtünk egy kis bemutató előadást azokból a munkákból - képekből és show jelenetekből -, amiket az elmúlt években csináltunk, hogy összerakjunk egy 50 perces showt. Szerencsére nagyon tetszett neki, mondta is olaszosan, hogy bravo-bravo, köszönjük, majd értesítjük – tehát ahogy ez a filmekben szokott lenni. Soha többet nem is jelentkezett, majd idén márciusban egyszer csak csörgött a telefon az ügynökségünkön, az Actual Artban, és azt mondta, hogy nahát akkor, kérem szépen, kedves Gabi és Márk, várjuk Önöket az idei Monte Carlo-i nyári fesztiválon, amit Európa egyik legszebb termében a Salle des Etoiles-ban rendeznek, ami a Monacói-öböl közepén van. Ez egy fantasztikus színházterem, aminek szétnyitható a teteje, leengedhetőek a hatalmas nagy, égig érő ablakai és az egész öböl és a monacói vár is látszik belőle. Itt ezen a helyszínen, a nyári fesztiválon, ha gondoljuk, 2 nap miénk lehet a színpad és előadhatjuk a Dreamworld show-t, amiről már olyan rég álmodunk.

Kép

Annyira meglepődtünk, hogy kiesett a telefon a kezünkből! Ez azt jelentette, hogy 2 hónap alatt egy 28 táncosból álló, egy órás show-t kell újra megkoreografálni kitalálni, megrendezni és összerakni. Egy olyan show-t, amiben 12 méteres LED-fal a háttér, amin folyamatosan videoanimációk kísérik a táncosokat, és interaktív jelenetek zajlanak velük. Ijesztően hangzott a felelősség, meg kell, hogy mondjam…

Kép

Több mint 400 kosztümöt kellett legyártani ennyi idő alatt, amiről már első pillantásra azt gondoltuk, hogy ez egy lehetetlen feladat lesz. De engem izgatnak a kihívások!! Úgyhogy arra jutottunk, most itt van a nagy alkalom, az a bizonyos, ami egyszer adatik meg az ember életében. Tudtuk, hogy ezt biztos, hogy nem hagyjuk ki, és ha kell, éjjel-nappal dolgozni fogunk. És hát nem azért, hogy nagyzoljak, de olyan sztárok szerepelnek még ezen a fesztiválon, ugyanezen a színpadon, mint Rod Stewart, Tom Jones vagy Lana Del Rey, de énekelt már itt Rihanna és Robbie Williams is. Így néz ki ez a fantasztikus hely:

Kép

Végül, két hónap nagyon kemény munka után összeállt a produkció, a Wonderland Dreamworld Show, az álomvilág, amiben mi élünk több mint egy évtizede. Ezt vittük ki július 4-5-én Monacóba és úgy éreztük, cserébe elhoztuk a monacói közönség szívét. Az előadás végén felállva tapsoltak és virágokat dobáltak a fantasztikus táncosainknak, akik Szabó Tomi koreográfiájára adták elő ezt a meseszerű produkciót, ezt a sok képből álló, álombeli tájakat és kultúrákat összekötő csodát. És nem lenne teljes a cikk, ha kihagynám a jóbarátokat, akik csatlakoztak hozzánk támogatóként! Segített nekünk a Dorko, a Deichmann és a Converse is, és így került kb. 150 pár cipő is a kamionba, ami Monte Carlóba szállította a 400 jelmezt, a rengeteg kelléket és díszletelemet. Úgyhogy ezért is gondoltam, hogy elmesélem Nektek ezt a történetet, és megmutatom milyen is volt a mi kis monacói kalandunk, azon a helyszínen és azon a fesztiválon, ahol a világ legjobbjai is fellépnek. És a végére néhány kép, hogy lássátok, milyen jó dolgunk is volt (az ott a Lagerfeld Pool Club, ami pont olyan menő volt, mint amilyennek a képen tűnik, főleg a Romani Design táskámmal!). És külön köszönetet küldök a végére Jóczik Beusnak és a kis stylist csapatom többi tagjának, akik nálunk végeztek a Style Institute-ban és akik rengeteget segítettek a jelmezek elkészítésében, beszerzésében és összeállításában. Imádlak benneteket is! ;)

Kép

Folytatása következik hamarosan, amiben mesélek még arról, hogy milyen jelmezeket álmodtunk meg, és még videót is hozok a show-ról!!!

Csók és ölelés,

Márk

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!