Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Dobd be a bőröndbe és használd többféleképp!

Dobd be a bőröndbe és használd többféleképp!
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ezek az igazán életmentő tippek, Lányok! Hétvégenként én is elszabadulok a városból, és tudom, mekkora stressz felkészülni – higgyétek el, nehéz kiválogatni mi megy, és mi marad, még nekem is! ;) Mert a nyaralásra mindenki szeret úgy elindulni, hogy minden eshetőségre felkészül a beach partytól a kiránduláson át a menő étteremben vacsorázásig. Hát most jöjjön akkor egy kis áttekintés arról, minek nem szabad kimaradnia a pakolásnál!

Tudom, hogy legtöbben már túl vagytok a Nagy Nyári Shoppingon, kisírtátok magatokat otthon a 20. feleslegesen megvásárolt nyári ruha / szaggatott farmersort / saru láttán. Ha még van lehetőség cserélni, tegyétek meg, és legyenek inkább a gardróbban ezek az alapdarabok, ha már nem, majd egy következő cikkben találunk nekik hasznos funkciót! ;)

Csíkos/fehér póló

Korábban már írtam mindkettőről, külön-külön is, annyira praktikus darabnak tartom őket. Legyenek jó anyagúak, jól szellőzőek, és olyan fazonúak, amit épp úgy tudsz farmerhez, mint pörgős szoknyához vagy laza culottes-hoz hordani, ha úgy hozza kedved! ;) Miért? Klasszikus, menő, változatos arcot mutat, és nagyon kicsi helyet foglal!

Kép

Trapézszabású ruha

Enyhén vagy jobban szélesedő aljú, könnyű anyagú ruha – ujjal, ujj nélkül, zsinórpánttal, vagy ejtett vállú, amelyik a legjobban áll. Az egyszínű darabokat tudod legjobban kihasználni, úgyhogy azokat javaslom, de kinek a pap, kinek a paplan. Miért? Mert jól áll edzőcipővel, magassarkúval, saruval ÉS nagyon jól szellőzik. Felkapnál rá egy kardigánt, farmerkabit vagy egy laza inget? Simán! Leggings vagy farmer kellene alá? Semmi gond! Bontakozz ki! ;)

Kép

Farmerszoknya

Sokszor kényelmesebb, mint egy sort, és sok lánynak, nőnek nagyon szuperül áll! Ha szeretnél kicsit erősíteni a csípővonaladon, az A-vonalú a neked való, ha így jó, ahogy van, egy testre simuló is jöhet egy lengébb felsővel. Miért? Mert klasszikus, mert komfortos, mert strapabíró, mert éppúgy lehet elegáns blúzzal és szandállal, mint laza edzőcipővel és egy csíkos pólóval.

Kép

Fonott strandtáska

Nyáron nem csak a strandon fogod hordani, annyira csinos darab! Bár most divatosak az egész kicsi darabok is, egy terebélyesebbel jobban jársz, mert mindent bele tudsz dobni. Miért? Ahogy a farmer, ez is strapabíró, nem megy ki a divatból, könnyen kijön belőle a homok, lemosható, és már számtalan díszítéssel lehet kapni!

Kép

Kötözős szandik

Ez talán egy múló szeszély, de néha ennek is hódolni kell, igaz? Azt javaslom, keressétek a testszínű darabokat, amik nem rövidítik a lábat, és hordjátok mindig sorttal vagy térd fölé érő szoknyával, hogy mutassunk azért valamit azokból a csinos virgácsokból. Miért? Pont olyan jók, mint az egyszerű saruk, mondjuk városnézésre, kis helyet foglalnak a táskában, és ha megdagad a lábad a melegben, tudod állítani a fűzőjét. Ráadásul úgy festesz majd, mint aki imádja a divatot. ;)

Kép

Fürdőruha, méghozzá egyrészes!

Ha nem is napozáshoz, egy kis fürdőzéshez, vízparti pihenéshez, esti bulihoz tökéletes (mondjuk maxi szoknyával, sorttal, lebegős culottes-tal). Imádom a rengeteg kivágást, a csíkokat, a mintás és az egyszínű darabokat is. Miért? Szerintem minitől nagyobb méretig mindenki talál magának olyat, amiben szexinek érzi magát. Sőt, plus size hölgyeknek kifejezetten ajánlok valami kicsit kacér darabot! ;)

Kép

Bralette

Egy igazi szexi dolgot tartogattam nektek a végére! ;) Ezt a melltartót főleg kis és közepes méretű keblekkel megáldott hölgyeknek javaslom, a fazon természete miatt, hiszen ezekben épp az a lényeg, hogy nincs merevítés és általában formázott kosarak sem, de persze lehet nézelődni, egész sokféle verzióból lehet már válogatni, akár online is. Miért? Mert szexi, ha kivillan egy kisruha vagy csinos top alól a széle vagy a pántja, hiába szeretjük annyira a testszínű, mindent vivő darabokat, néha kell egy kis huncutság. Lazák, könnyűek, csinosak, csipkések, nem is kell több.

Kép

Márk napi tipp: És hova lenne a világ, ha nem adnék extra tippet?! Naná, hogy adok! Tegyétek is be szépen a legkényelmesebb edzőcipőtöket, ami nem árt, ha kicsit csinos, hogy múzeumba éppúgy megállja a helyét, mint a vízparti ösvényen kóborlásnál vagy egy könnyű esti sétánál! ;) Most pedig várom az ötleteket tőletek: Ti mi nélkül nem indultok el?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!