A nap cikke

A világ 10 legidegesítőbb dolga: téged melyik zavar a leginkább?

Ordítanánk!

Még több olvasnivaló

Itt az első előzetes a Micimackó élőszereplős változatáról

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

Micsoda szobák, micsoda színkavalkád! Erről a lakásról beszél most az internet népe

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Elolvadsz! Bruno Mars gyerekkori fotója felrobbanatotta a cukiságbombát,

Elárulom, miért csókolózunk csukott szemmel!

Elárulom, miért csókolózunk csukott szemmel!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az első dolog, ami eszetekbe jut biztos az, hogy hát nyitott szemmel azért elég meredek lenne – kicsit ijesztő a másik arcába bámulni ilyen közelről, igaz? De van még más oka is ennek! ;)

A múltkor futottam bele egy cikkbe, amiben olyanok érdekességek szerepeltek, mint hogy

  • az emberek 2/3-a jobbra dönti a fejét, mikor csókolózik (Ti melyik irányba dőltök?)
  • már egy alkalom segít eldönteni, hogy megfelelő partnert válaszottunk-e (és itt nem csak a technikán múlik a dolog, de az ízeken is!)
  • a német nyelv legalább 30 csókot különböztet meg – nekünk pedig csak olyan szinonimák jutottak, mint a csőrözés, a nyelves puszi és a smárolás – itt az ideje, hogy újítsunk ezen a téren valami elegánsabbat! ;)
  • a csókolózás gyakorisága mutatja, hogy mennyire elégedettek az emberek a kapcsolatukkal (remélem, mindannyian sokat csókolóztok!!!)
  • a legtöbb ember jobban emlékszik az első csókjára, mint az első szexre
  • illetve, hogy felgyorsul tőle a szívverésünk, több oxigén jut az agyunkba és kitágul a pupillánk - ez utóbbit ugye ritkán vesszük észre, el is árulom, miért! ;)
gif

Szóval, amire két tudós hölgy, Polly Dalton és Sandra Murphy vizsgált (látszik, hogy a nőket ez a téma jobban érdekli! ;), az az, hogy az agy egyszerűen alig tud másra fókuszálni, ha figyelünk valamit. Ebből is következik, hogy ha valaki szeretne a csókolózás élményére koncentrálni, be kell csuknia a szemét, ugye.

gif

Úgy tesztelték le a dolgot, hogy az ujjakat stimulálták rezgéssel, miközben szemmel betűket kellett keresni egy táblán. Ebből kiderült, hogy minél inkább a keresésre fókuszáltak az alanyok, annál kevésbé érezték az ujjak vibrációját. Tehát ha igazán szeretnétek a párotokra és az érzésre figyelni, akkor szemeket lehunyni, nem is kérdés. És ha valaha gondolkodtatok ezen, most végre megvan a válasz, Drágáim!! ;)

Napi horoszkóp június 24.: a Nyilasok elég bátrak, hogy kilépjenek egy bizonyos helyzetből, a Halaknak a siker érdekében taktikát kell változtatniuk

Hétvégén sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Mindenki kiakadt Khloé Kardashian szettjén: Szerinted durva?

Kevésen múlt, hogy nem tiltotta le az Instagram.

Ezek a hollywoodi sztáranyukák vállvetve küzdenek azért, hogy senkinek se kelljen választania, pelenkát vagy ennivalót vegyen-e a gyerekének

Úgy tűnik, Amerikában sincs mindenütt kolbászból a kerítés. Sok családnak nem telik pelenkára, ami nem csak higiéniai hátránnyal jár. Jennifer Garner, Kate Hudson, Jessica Alba, Kerry Washington is aktívan támogatja az ügyet.

A kereséshez kezdj el gépelni!