Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Őszi trendek mindenkinek - 3 szuper tipp a szezonra!

Őszi trendek mindenkinek - 3 szuper tipp a szezonra!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mielőtt nekivágnátok a túrának, Édeseim, hogy megtaláljátok az őszi ruhatáratok új kedvenceit, adok pár tippet nektek, mit érdemes keresni! Persze most sem rugaszkodtam el a hordható és könnyen kombinálható daraboktól, de azért, ha valaki lát egy ilyen szuper szőrös kesztyűt, feltétlenül szóljon nekem, Édeseim, mert nagyon hideg telet ígérnek! ;)

Valami kockás
A kockásfülű nyúl ugyan nem, de minden más jöhet a szettetekbe!! Szerintem nagyon vagányak a puha, kötött poncsók, sálak és pelerinek, amikről rögtön egy őszi házimozizás és egy bögre forró csoki jut az eszembe, valami hasonlóan kalóriaszegény desszerttel... Mmmm, isteni! De persze lehettek még ennél is vagányabbak és belebújhattok egy csinos ceruzaszoknyába, vagy ha az alkatotok inkább azt kívánja, egy A-vonalúba. Mindkét fazonból láttam szuper darabokat az üzletekben! ;)

Valami zöld
Ha vagány vagy, egy military zöldben pompázó darab az igazán szuperséges dolog, amit választhatsz magadnak. Ez a stílus szinte évről évre visszaküzdi magát a divatba – mi sem árulkodik jobban arról, milyen erősek is a nők, igaz? ;) Úgyhogy használjátok is ki, ha szeretitek: egy csinos kabátkánál nincs jobb választás! Emellett persze a zöld szinte bármilyen árnyalatban bevethető idén ősszel a petroltól egészen a mérgesig. Próbáljatok többféle árnyalatot az arcotokhoz, hogy megtaláljátok az igazán hozzátok illőt, nehogy sápasszon benneteket ebben az amúgy is szürkés időben! Az utolsó képről nekem egy igazi magyar katonai kabát jut eszembe, szóval ha tetszik nektek és van olyan rokonotok, akiről le lehet gombolni egy ilyet (persze rangjelzéssel ;), ne habozzatok csinos darabokkal hordani!

Valami virágos
Úgy érzem, kell valami romantikus is a válogatásba és hát mi más jutna eszébe erről az embernek, mint a virágminta!! Ilyenkor mindig eszembe jut Miranda Priestly Az ördög Pradát viselből: "Virágok tavasszal? Igazán eredeti." Na de ősszel, Édeseim! Az mindig egy kicsit különleges lesz! Ezek közül talán az utolsó a kedvencem – imádom, ahogy a csau barnához passzintotta a hölgy ezt az élénkpiros sálat. És persze az első sem kutya, főleg, ha valaki úgy érzi, nem találta meg magát a zöldes színekben és inkább egy kis mustársárgára vágyik a kis szíve. ;)

Márk napi tipp: Elég is volt belőlem, jöjjenek a Style Institute diákjai, akikkel egy szuper kis őszi haul videót forgattunk az Aréna Plazában – csak nektek, csak a legjobb őszi darabokkal! ;)

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

A kereséshez kezdj el gépelni!