Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Így lesztek stílusosak papucsban!

Így lesztek stílusosak papucsban!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha valamiért hálásak lehetünk az idei divatban, azok a kényelmes cipőfazonok! Vannak durva platformos szandik és papucsok, amik az igazi holdjárós-hernyótalpas világot idézik a 90-es évekből, de akadnak azért visszafogott darabok is, amik szerintem szélesebb körben is sikert arathatnak! ;)

Ilyen például a nemrég hódító útra indult laza papucs-style, ami a gyógypapucsok világát idézi – naná, hogy sokkal szexibb kombinációkkal, mint a zokni és a melegítőnadrág! ;) Megértem persze, ha valaki csak a szupercsinos – magas sarkús/balerinás – vonalon érzi jól magát, de aki eddig csak azért ódzkodott a fazontól, mert nehéz volt vele szettet összeállítania, annak jöjjön egy kis bátorítás!!
Először is, és legfontosabb érvként: tökéletesek városba és vízpartra egyaránt, pont azért, mert nagyon jól kombinálhatóak. A fekete, a fehér, a barna és a metálos darabok éppúgy párosíthatóak a csinos kis vászonruhákkal, mint laza farmersorttal vagy épp bőrnadrággal. Pasztellmániával töltöd a nyarat? Arra is van megoldás, méghozzá nagyon csinoska! ;)

Overál, kantáros nadrág, maxi ruha vagy boyfriend jeans? Mindegyikkel tökéletes szimbiózisban van, Édeseim – nem is nagyon tudnék olyan stílust mondani, amibe ne férne bele most ez a pacsker. Kicsit nőiesebb verziót kerestek belőle? A csau szín és a fekete kombinációja tökéletes lesz, egy kis extra pánttechinkával, mint ennél a verziónál. Egy kis vagányságot vinnétek bele? Akkor ne féljetek az állatmintától! Ha rám hallgattok, bármelyiket nyugodtan beszerezhetitek, akár többféle színben is – sokkal jobb lesz ebben mászkálni a forró betonon vagy épp homokon, mint egy saruban vagy balerina cipőben! ;)

És ha még mindig nézelődnétek, mert egyszerűen nem bííírtok betelni a papucsokkal, vándoroljatok fel egy kicsit a Deichmann oldalára, ahol akár online is gyorsan megshoppingolhatjátok a kedvenc darabot. Remélem, a Pünkösdöt már egy vadiúj darabban várjátok majd, Lányok!! ;)


Márk napi tipp: Készültem nektek még egy meglepetéssel, Lányok!! Nézzétek meg, milyen az, amikor pom-pom lányok választanak cipőt! ;)

A kereséshez kezdj el gépelni!