A nap cikke

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

A megcsalás sokféle módon történhet, de most már azt is tudjuk, melyik a leggyakoribb.

Még több olvasnivaló

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Ezt ki ne hagyd: nézd meg elsőként a BRAINS vadi új klipjét!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Elolvadtunk! Elképesztően édes fotót posztolt Gal Gadot és Vin Diesel!

Surie Cruise kiköpött mása a fiatalkori Tom Cruise-nak – íme, a legfrissebb fotó, ami ezt bizonyítja!

4 hónapon belül másodszor nősült meg a Gossip Girl főszereplője

Ez tényleg megtörtént: Lady Gaga túrázós szettjétől tuti, hogy padlót fogsz!

Így lesztek stílusosak papucsban!

Így lesztek stílusosak papucsban!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha valamiért hálásak lehetünk az idei divatban, azok a kényelmes cipőfazonok! Vannak durva platformos szandik és papucsok, amik az igazi holdjárós-hernyótalpas világot idézik a 90-es évekből, de akadnak azért visszafogott darabok is, amik szerintem szélesebb körben is sikert arathatnak! ;)

Ilyen például a nemrég hódító útra indult laza papucs-style, ami a gyógypapucsok világát idézi – naná, hogy sokkal szexibb kombinációkkal, mint a zokni és a melegítőnadrág! ;) Megértem persze, ha valaki csak a szupercsinos – magas sarkús/balerinás – vonalon érzi jól magát, de aki eddig csak azért ódzkodott a fazontól, mert nehéz volt vele szettet összeállítania, annak jöjjön egy kis bátorítás!!
Először is, és legfontosabb érvként: tökéletesek városba és vízpartra egyaránt, pont azért, mert nagyon jól kombinálhatóak. A , a , a és a metálos darabok éppúgy párosíthatóak a csinos kis vászonruhákkal, mint laza farmersorttal vagy épp bőrnadrággal. Pasztellmániával töltöd a nyarat? Arra is van , méghozzá nagyon csinoska! ;)

Overál, kantáros nadrág, maxi ruha vagy boyfriend jeans? Mindegyikkel tökéletes szimbiózisban van, Édeseim – nem is nagyon tudnék olyan stílust mondani, amibe ne férne bele most ez a pacsker. Kicsit nőiesebb verziót kerestek belőle? A csau szín és a fekete kombinációja tökéletes lesz, egy kis extra pánttechinkával, mint a verziónál. Egy kis vagányságot vinnétek bele? Akkor ne féljetek az ! Ha rám hallgattok, bármelyiket nyugodtan beszerezhetitek, akár többféle színben is – sokkal jobb lesz ebben mászkálni a forró betonon vagy épp homokon, mint egy saruban vagy balerina cipőben! ;)

És ha még mindig nézelődnétek, mert egyszerűen nem bííírtok betelni a papucsokkal, vándoroljatok fel egy kicsit a Deichmann oldalára, ahol akár online is gyorsan megshoppingolhatjátok a kedvenc darabot. Remélem, a Pünkösdöt már egy vadiúj darabban várjátok majd, Lányok!! ;)


Márk napi tipp: Készültem nektek még egy meglepetéssel, Lányok!! Nézzétek meg, milyen az, amikor pom-pom lányok választanak cipőt! ;)

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Meghatódni ér! Az elmúlt két évtizedben egyszerűen lehetetlen, hogy az életedet teljesen varázstalanul, tudatlan mugliként élted végig, s legalább egy kicsit találkoznod kellett a varázslóvilág történeteivel, és ha azok téged is elvarázsoltak, van okod megemlékezni erről a neves napról. Már csak az a kérdés, hogy te Griffendéles, Hugrabugos, Hollóhátas vagy esetleg Mardekáros színekben szeretnéd megünnepelni ezt a jeles dátumot!

Bréking! Megszületett Trokán Anna kisfia

Úszik a boldogságban a Trokán-család!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Sajnos a megcsalás a kutatások szerint elég gyakran előfordul: a párok 60-70 százaléka kacsingatott már más irányba.

A kereséshez kezdj el gépelni!