Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mesék, nem csak kicsiknek: 3 izgalmas animációs film a Netflixen, amit imádni fogsz

Mesék, nem csak kicsiknek: 3 izgalmas animációs film a Netflixen, amit imádni fogsz

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Egy pihentető esti mozira vágysz? Vagy csak belefáradtál a bűnüldözésről és a gyilkosságokról szóló műsorokba? Most megmutatjuk neked a legjobb Netflixes meséket, amikkel garantált a jókedv, minden korosztálynak.

A Netflix az évek során hatalmas sikereket zsebelt be, nem csak a sok klasszikus film miatt, ami elérhető a platformon, hanem a megannyi saját gyártású produkció miatt is. Néhány alkotás hatalmas világhírre tett szert: erre tökéletes példa a nemrégen befutott Squid Game, a Money Heist, vagy a Shadow and Bone. Tehát nem titok, hogy a Netflix stúdió előszeretettel készít bonyolultnál-bonyolultabb sorozatokat. Na, de mi a helyzet azokkal a filmekkel, amiket nem ismernek annyian?

Biztos megesett már veled is, hogy nem egy 3 órás akció- vagy kalandfilmet akartál megnézni, hanem csak ki akartad kapcsolni az agyad, és szórakozni egy kicsit. Ezért elhoztuk neked azokat a Netflix gyártású animációs filmeket, amikkel garantált a pihenés és a jókedv.

Irány a vadon!

Ne ítélj a külső alapján! Egy állatkertben indul a történet, ahol showműsorokat tartanak, és bemutatják az összes, egzotikusabbnál egzotikusabb állatot. Itt döbben rá a főszereplő, Maddie, a mérges kígyó, hogy csakis azért mutogatják őt és barátait a közönségnek, hogy riogassák a gyerekeket. Ám a személyisége pont az ellentéte külsejének. Ő csakis arra vágyott, hogy az emberek megismerjék igazi énjét, és szeressék őt. Amikor ez az álom szertefoszlik, elhatározza, hogy visszatér a vadonba, és megkeresi igazi családját, akik feltétel nélkül szeretik majd őt. Barátai mind vele tartanak, és így kezdődnek meg a nagy kalandok, amiket együtt kell átvészelniük.

Kép
forrás: Irány a vadon - Netflix

A Kívánságsárkány

Mit nem adnánk, ha lehetne három kívánságunk, ami varázsütésre megvalósulna, akárcsak Aladdinnak. Nos, Dinnek megadatik ez a csoda. A szegény parasztfiú felébreszt egy több ezer éves szellemet, a kívánságsárkányt, aki teljesíti három kívánságát. Din nem vágyik a pénzre, a hírnévre, vagy a tökéletes életre, sőt, még a tökéletes szerelemre sem. Egyetlen igaz kívánsága, hogy visszakapja legjobb barátját, akit kiskorában elválasztottak tőle. Mostanra felnőttek mindketten, de a lány egy gazdag család tagja, tele szabályokkal és elvárásokkal, így Dinnek esélye sem volt viszont látni őt. Mostanáig.

Kép
forrás: A kívánságsárkány - Netflix

Az új generáció

Az egyik legelképzelhetőbb jövőben játszódik a történetünk, ahol az emberek már teljesen a robotoktól függenek. Mai, a kedvetlen és lázadó kamaszlány ki nem állhatja a robotokat, és mindent megpróbál, hogy távol maradhasson tőlük. Ám az események mégis úgy hozzák, hogy ő talál rá az egyik legkülönlegesebb robotra, akit valaha létrehoztak. Nem csak felkelti a kíváncsiságát, de meg is ismerik egymást, szinte legjobb barátokká válnak. Ám a világ nem lehet ilyen hibátlan, és bizony, ha a robotok rossz kézbe kerülnek, akkor az emberek rádöbbennek majd, hogy milyen veszélyes, ha gépekre bízzák az életüket.

Kép
forrás: Az új generáció - Netflix

Kapcsolódj ki ezekkel az aranyos filmekkel, egy stresszes hétköznapi nap után! Ha pedig mégis valami komolyabb filmhez lenne kedved,

mutatjuk miket érdemes elkerülni a Netflix filmjei közül.

Galéria / 10 kép

Minden idők 10 legrosszabb netflixes filmje

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.