Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A pasim azzal a gyűrűvel akarta megkérni a kezem, amit előttem az exének adott: te mit mondtál volna erre?

A pasim azzal a gyűrűvel akarta megkérni a kezem, amit előttem az exének adott: te mit mondtál volna erre?
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Facebook
Twitter
Pinterest
Mit gondolsz, ebben a történetben kinek van igaza?

Egy kapcsolat soha nem egyszerű, hiszen mindkét félnek dolgoznia kell rajta, ha pedig a két fél elegendő időt töltött már együtt, ráadásul mindketten elkötelezték magukat, akkor jöhet az a pillanat, amire titkon minden nő álmodozik kislány kora óta...

Ez a pillanat pedig egyértelműen az, amikor életed szerelme letérdel és megkéri a kezedet, ezzel bizonyítva, hogy veled akarja leélni egész hátralévő életét. Ez viszont nem minden esetben végződik happy enddel, előfordulhat például, hogy az egyik fél még nem áll készen a házasságra, vagy csak simán nem tetszik neki a gyűrű, amit a párja választott neki (mind emlékszünk, amikor Carrie kidobta a taccsot, miután meglátta, milyen gyűrűvel akarja megkérni a kezét Aidan), viszont van egy eset, ami talán a legkevesebbszer fordul elő, ha viszont megtörténik, az általában szakításhoz, de minimum egy nagy veszekedéshez vezet...

Ez az a szituáció, amikor a pasi azzal a gyűrűvel akarja megkérni a kezedet, amivel már régebben megkérte egy másik nő kezét... Te hogyan reagálnál egy ilyen helyzetre? Pont egy ilyen sztorit mesélt el Redditen egy Kate nevű nő, most az ő sztoriját olvashatod:

„Mike és én 4 évvel ezelőtt jöttünk találkoztunk először egy esküvőn, és szinte rögtön utána össze is jöttünk. Rögtön tudtam, hogy nagyon különleges kapocs van közöttünk, és hogy ez nem csupán egy futó viszony lesz. Végül igazam is lett, hiszen 1 évre rá már össze is költöztünk, és minden a legjobban alakult, sőt, még annál is jobban. Nemrég elkezdtünk beszélgetni a házasságról, Mike pedig elmondta, hogy egy ideje már tervezgeti a lánykérést. Hihetetlenül meglepődtem, de akkor még jobban lesokkolódtam, amikor a beszélgetés közepén megkeresett egy gyűrűt, és megmutatta nekem, hogy tetszik-e, mert ezzel szeretné majd megkérni a kezemet” – kezdte a történetet Kate, majd így folytatta:

„Hirtelen azt se tudtam, mit mondjak, annyira örültem, azonnal a nyakába ugrottam, és közöltem vele, hogy a gyűrű gyönyörű, és milyen jól ismer, hogy ezt választotta nekem. Erre nem válaszolt, csak mosolygott, majd hirtelen elkezdtem gondolkozni... Vajon biztos, hogy ezt a gyűrűt nekem vette? Mégis mióta készül akkor a lánykérésre, és miért mutatja meg előre? Rákérdeztem, hogy honnan van ez a gyűrű, mióta van meg? Mike teljesen elvörösödött, és elmondta, hogy ezt a gyűrűt még az exbarátnőjének vette néhány évvel ezelőtt. Teljesen kiakadtam, és közöltem vele, hogy ezzel semmiképpen ne kérje meg a kezemet, mert nemet fogok mondani, nem egy olyan gyűrűvel akarom elkezdeni ugyanis a közös életünket, amit egy másik nőnek szánt... Mike nem értette a kifakadásom okát, de végül eltette a gyűrűt, azóta pedig szóba se jött az eljegyzés... Ti mit tettetek volna a helyemben?”

Kate posztjára természetesen sok komment jött, de általában mindenki egyetértett azzal kapcsolatban, hogy Mike-nak tiszteletben kell tartania Kate kérését:

„Az eljegyzési gyűrű kiválasztása az egyik legintimebb dolog a világon... Ha rossz szájízzel kezdődik a jegyesség, annak később sincs jó vége, így én újra beszélnék Mike-kal, hogy megértse, mi is a probléma!”

„Szerintem ne agyald túl ezt a dolgot! Meg kell mondani Mike-nak, hogy semmiből nem tart bemenni egy ékszerboltba, hogy kicserélje ezt a gyűrűt egy másikra, és hogy át is alakítsák teljesen a te ízlésedre, hogy tényleg a sajátodnak érezd!”

„Furcsa belegondolni abba, hogy hogy juthatott egyáltalán eszébe azzal a gyűrűvel megkérni a kezedet... Én elgondolkoznék a helyedben!”

Érdekel az esküvő téma? Akkor mindenképpen olvasd el ezt is:

Galéria / 13 kép

A sztárvilág 13 legdrágább esküvői ruhája

Megnézem a galériát

Te milyen ruhákat szoktál választani, ha vendégként mész egy esküvőre? Voltak olyan sztárok, akik igencsak kihívvó darabokat viseltek:

Galéria / 10 kép

Sztárok, akik nagyon kihívó ruhában érkeztek egy esküvőre vendégként

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!