Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Kate Hudson és Kurt Russell kapcsolata a bizonyíték, hogy az igazi APA nem csak a biológiai szülő lehet

kurt russell, kate hudson

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nemcsak Hollywoodban, hanem a hétköznapokban is van példa ilyen különleges apa-lánya kapcsolatokra.

Mind ismerjük Goldie Hawnt és Kurt Russellt, akiknek szerelméről évtizedek óta hangos a sajtó. A sztárpár még a 80-as években kezdett randizgatni, és bár sosem házasodtak össze, nagyon boldogok együtt ilyen hosszú idő távlatából is. Mindkettőjüknek voltak már gyermekeik (Goldie-nak kettő, Kurtnek egy), majd később született egy közös fiuk is, de ők már a kezdetektől fogva sajátjukként tekintettek egymás gyermekeire. Kate Hudson Kate Hudson színésznő 99cikk 4galéria 3videó Még több róla és Kurt kapcsolata pedig igazán különleges!

A legelső találkozásuk idején Kate Hudson Kate Hudson színésznő 99cikk 4galéria 3videó Még több róla mindössze 3 éves volt, és épp a kiságyban aludt, amikor Kurt melléült, és figyelte, ahogy pihen. Ez volt az első emléke a férfinek a gyerekről, innentől kezdve pedig elkezdődött igazi apa-lánya kapcsolatuk. Kate vele nőtt fel, apának szólítja őt, Kurt pedig szó szerint mindenben támogatta (fogadott) gyermekét. Elmondása szerint élete legkedvesebb emlékei azok az időszakok, amikor belesett az akkor még gyerek Kate szobájába, ő pedig épp gyakorolta az éneklést, miközben az ágyon ugrándozott órákon keresztül.

Ő egy olyan férfi, akinek a család volt a prioritás egész életében. Sosem hagyott ki egyetlen iskolai előadást, foci meccset, hoki meccset, táncpróbát sem, és ez a lista még hosszasan folytatódhatna.

- írta egy posztjában Kate Hudson.

Kurt Russell ugyanis tényleg mindig a családot helyezte előtérbe, karrierje sosem volt fontosabb gyerekeinél és Goldie-nál. Kate sosem tartotta a kapcsolatot vérszerinti apjával, de mindig úgy érezte, hogy csodás családja van, és a világ legjobb apafigurája állt mellette. Elvégre Kurt minden egyes iskolai programon részt vett!

Kurt Russell számára sosem volt kérdés, hogy mindentől függetlenül Kate biológiai apjának érezze magát. Amikor a színésznő első gyermeke megszületett, ő büszkén mesélte mindenkinek, hogy nagypapa lett, és mai napig megőrül mindegyik unokájáért. Imád velük lenni, vigyázni rájuk, és legkedvesebb pillanataik közé tartoznak azok a délutánok, amikor az egész család együtt van.

Az ő kapcsolatuk csodás bizonyíték arra, hogy az igazi, nagybetűs APA nem mindig jelent egyet a biológiai szülővel!

Galéria / 7 kép

Exek itt, mostohagyerekek ott: 7 híres mozaikcsalád

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!