Cikkek a(z) itt rovatból

Ilyen önfeledten bulizik Hien Amerikában

Sztárok
Sziasztok, JOY-lányok! Mostantól itt a JOY.hu-n osztom meg veletek élményeimet Bostonból, ahol a Berklee College of Music-ban tanulok, kövessétek az élménybeszámolómat!

Paleo kapros tejpite recept

Tipp
Ha odavagy a nassolnivalókért, mégis valamilyen allergia vagy diéta miatt meg kell vonnod magadtól a finomságot, ajánlunk egy paleo változatot!

Túl lehet adagolni a zöld teát?

Tipp
A zöld teának számos jótékony hatása van a szervezetedre: gyorsítja az anyagcserét, rákmegelőző, és még a megfázásoktól is megóv. De vajon jóból is megárt a sok?

Ezért az ősz a legjobb alkalom a fogyásra!

Tipp
A sütőtök-evésen, szőlőszüreten és vastag pulcsikon kívül az ősz az életmódváltás és fogyókúra szezonja is! Eláruljuk, miért ez a legjobb alkalom arra, hogy ledobj pár kilót!

Megható videó: Így búcsúzik beteg férjétől Celine Dion

Sztárok
Celine Dion tavaly minden koncertjét lemondta, hogy nagybeteg férjét ápolja, akinél sajnos újra kiújult a torokrák. Akkor még bizakodóak voltak, azt hitték, hogy együtt újra legyőzhetik a gyilkos kórt, de mára sajnos bizonyossá vált, hogy René Angelilnek már nincs sok ideje hátra.

Ez a legolcsóbb őszi szuperkaja!

Tipp
A lila káposzta alacsony kalóriatartalmú, de hatalmas a szuper(kaja)ereje! Eheted nyersen, párolva vagy sütve, abban biztos lehetsz, hogy nagyon jót teszel a szervezeteddel!

Délutáni alvással a cukorbetegség ellen?

Tipp
A napközbeni szundikálásnak szuper hatása van az egészségedre, persze ha jókor, megfelelő ideig tart!

Ezt csinálná a kutyád, ha elájulnál!

Tipp
A gazdik ájulást színlelnek kutyasétáltatás közben, ez az ebek reakciója!

A pasis cipők nagy pillanata – Így hordjuk idén ősszel!

Márk Világa
Ha valamikor, hát a hűvösebb időben itt az ideje, hogy az ember lánya kényelmesebb, lazább cipők után kutasson, igaz? ;) Nem is szaporítom a szót, Csajok, körülnéztem a piacon, hogyan érdemes a szetteket úgy párosítani ezekkel a sikkes kis lapos talpú, kicsit pasis és nagyon lábujjkényeztető darabokkal, hogy trendik legyetek, és mégis magabiztosak!

Tessék? Nem a chips miatt hízunk?

Tipp
Egy vadiúj felmérésből kiderült, hogy a magyarok eszik a legkevesebb chips-et Európában. Az emberek többsége imádja, de mivel bűnös élvezetnek tartja, inkább a magokat és aszalt gyümölcsöket részesíti előnyben, ha nassolásról van szó.

3 edzés utáni kajabaki, amiket ne kövess el!

Tipp
Gratulálunk, ha rendszeresen jársz edzeni, mert formálod a tested, és sok-sok kalóriát elégetsz. De azért tudnod kell, hogy ha nem figyelsz oda a sportolás utáni étkezésre, szabotálhatod a hatékonyságát.

A legújabb Oreo + 3 érv, hogy rendszeresen fogyassz mogyoróvajat!

Tipp
Ugye, te is odavagy az Oreoért? Akkor ne hagyd ki az új különleges változatát, a limitált számban elérhető mogoróvajas Oreót sem!

Szénhidrát csökkentett isler recept

Tipp
Ha odavagy a finom édességekért, mégis valamilyen allergia vagy diéta miatt meg kell vonnod magadtól a finomságot, ajánlunk egy szénhidrát csökkentett változatot!

Ezért kell olívaolajat inni: igen, jól olvastad!

Tipp
A legfittebb csajok már rászoktak arra, hogy ébredés után az első dolguk meginni egy evőkanál extra szűz olívaolajat. Hogy miért? Csodát művel a testtel, legyen szó rákmegelőzésről, jobb emésztésről vagy épp fogyásról!

Hien új dalt énekelt Amerikában, hallgasd meg!

Sztárok
Sziasztok, JOY-lányok! Mostantól itt a JOY.hu-n osztom meg veletek élményeimet Bostonból, ahol a Berklee College of Music-ban tanulok, kövessétek az élménybeszámolómat!

Öngyilkos lett a szakítás után Jim Carrey barátnője

Sztárok
A 28 éves Cathriona White három évig élt „se veled, se nélküled” kapcsolatban a színésszel.

Kezdődhet életed legegészségesebb hete?

Tipp
Ha elhatározod, hogy egészségesebb életmódra váltasz, az elején nehéznek, bonyolultnak és fájdalmasnak tűnhet a dolog. Ezekkel az egyszerű tippekkel viszont menni fog!

8 tipp: így fogyjunk együtt a kedvesünkkel

Szerelem
Tartsuk magunkat és a szerelmünket is karban: Hogyan? Segítünk!

Örömhír! Eljegyezték a színésznőt!

Sztárok
Liy Tylert végre eljegyezte a szerelme! A színésznőnek és Dave Gardner sportmenedzsernek már van egy közös kisfia, Sailor, éppen ezért itt volt már az ideje a nagy lépésnek!

6 álomszép kosztümös film

Tipp
Ma este úgy alakult, hogy egyedül maradsz otthon? Sose bánd, itt van 6 gyönyörű film, melyek visszarepítenek pár évszázaddal!

3 perces reggeli smoothie recept

Tipp
Ha reggelente nincs sok időd, de szeretnél valami szuperegészséges, diétás reggelit, próbáld ki ezt:

Nem viccelt! Kanye West tényleg indul az elnöki posztért

Sztárok
Azt hittük csak viccelődik, de a rapper tényleg a politikai pályát fontolgatja...

Itt futhatsz össze a Budapesten forgató Rowan Atkinsonnal!

Sztárok
A vicces Mr. Bean karakterével világhírűvé vált brit színész, Rowan Atkinson már több hete hazánkban forgat, azonban eddig szinte alig mutatkozott nyilvánosan... Most viszont kiderült, merre lakik és szabadidejében merre sétálgat a sztár Budapesten!

Friss hír! Itt találkozhatsz a Tortakirállyal!

Sztárok
Elképesztően jó hírünk van! Októberben végre hazánkba is ellátogat kedvenc sztárcukrászunk, Buddy Valastro! És most már azt is tudjuk hol, és mikor találkozhattok vele!

Zsírban gazdag ételek, amik fogyasztanak

Tipp
Ha csak a kalóriák számolgatásával próbálsz lefogyni, az egyrészt nem valami élvezetes, másrészt nem is könnyű. Bátran fogyassz olyan ételeket is, amiknek sok a kcal és a zsír, mert segítik a fogyókúrádat!