Cikkek a(z) diéta rovatból

Ez az egyszerű szokás segít abban, hogy egészségesebben táplálkozz

Egészség
Nem is gondolod, hogy milyen szoros összefüggés van a két dolog között!

4 betonbiztos recept, ha lapos hasat szeretnél

Fitt
A has mélyebb rétegeiben felhalmozódó zsírnak komoly egészségügyi veszélyei is vannak. A lapos has létfontosságú: így érheted el!

Diétázóknak: két összetevős palacsinta recept, ami nem tartalmaz glutént és hozzáadott cukrot!

Egészség
A következő receptet tényleg pillanatok alatt össze lehet dobni!

Lapos has 8 hét alatt? A szakértők szerint lehetséges – csak erre a 6 dologra kell figyelned

Fitt
Szóval hasi zsírból szeretnél fogyni? Nem egyszerű, és az tuti, hogy nem fog menni néhány röpke nap alatt. Ha ilyesmit olvasol egy magazinban, és az az intuíciód támad, hogy túl szép, hogy igaz legyen, akkor a megérzésed helyes.

Életmódváltással olvadnak le a kilók: így kerültem ki a legnagyobb buktatókat

Fitt
Ha komolyan gondolod, hogy a diéták helyett az egészséges életmódot választod, akkor bizony lesznek kőkemény időszakok az életedben. Nekem is voltak, amikor januárban elkezdtem kizárni az étrendemből a felesleges ételeket: most elmondom, hogyan jutottam tovább a legnagyobb buktatókon.

Ideje megismerni a mikrobiom diétát!

Fitt
Sokkal több erjesztett élelmiszer és kevesebb finomított szénhidrát, és máris látványosan egészségesebb lenne a test - te kipróbálnád a mikrobiom diétát?

JLo szénhidrát és cukormentes diétája: megéri követni?

Sztárok
Egyre több sztár vallja be nyíltan, hogy ilyen-olyan villámdiétával készült egy fontos alkalomra. Nemrég Jennifer Lopez vállalt be egy kőkemény, 10 napos fogyókúrát, amiről a dietetikusoknak meg is van a véleményük.

Rengeteget fogyott Szabó Győző

Sztárok
Egyetlen hónap kellett neki, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. Sokkal jobban érzi magát azóta a színész.

Mumusom, az utolsó 6 kiló: nyárig bizony leadom, és elárulom, hogyan

Fitt
Te is jártál már úgy, hogy ahogy a nagy könyvben meg van írva, úgy olvadtak le rólad a kilók, ám az utolsó néhány a világért se akar eltűnni? Elárulom, én hogyan kezdek neki!

Viszlát, hasi zsír: 7 dolog, amit a szakértők szerint azonnal iktass be az életedbe

Fitt
Edzel, amennyit csak tudsz, figyelsz az étrendedre, de a hasad még mindig nem olyan, amilyenre vágysz? Érdemes a követező dolgokat megfontolni!

10 fehérjedús étel, amit mindenkinek ennie kéne!

Egészség
Néha komoly fejtörést okoz, hogy olyan ételeket rakj a menüdbe, amik illeszkednek a fogyókúrádba, szívesen eszed őket, de nem dúskálnak szénhidrátban?

Fejfájást okozhat az időszakos böjt, de ezekkel a technikákkal túlélheted!

Egészség
Az intermittent fastingnak rengeteg szuper hatása van a testre, ám közben előfordulhat, hogy fájni kezd a fejed, nem is kicsit. Ilyenkor nem árt, ha meggyőződsz arról, hogy biztosan az étkezés miatt alakult ki a fájdalom, ám erre is van megoldás, nem is egy!

Előtte-utána: Drew Barrymore sokat fogyott, ráadásul mindezt 3 hónap alatt

Sztárok
A színésznő a közösségi médián mutatta meg követőinek, hogy nagy elhatározással és kemény edzéssel 3 hónap alatt közel 12 kilótól is meg lehet szabadulni.

3 kihagyhatatlan desszert a karácsonyi időszakra

Gasztro
A karácsonyi időszakban nem érdemes diétázni. Ilyenkor minden vendégség alkalmával isteni süteménnyekkel fognak megkínálni és valószínűleg a legtöbbről vétek lenne lemondani, hiszen ilyenkor mindenki szívét-lelkét beleteszi a sütésbe.

5 tipp, hogy a karácsonyi bulik időszakában is fitt maradj

Fitt
Még mielőtt hazamennék a családhoz, és végigennénk a karácsonyi ünnepeket, itt a céges bulik időszaka, ami szintén nem egy egészség mennyország.

Diéták, amiktől az agyad is elmehet - De tényleg!

Fitt
Sikerült leadnod pár kilót? Ez szuper! És nem ment az agyadra?

Lassan, de biztosan, avagy igenis le tudsz fogyni 5-7 kilót 2 hónap alatt

Fitt
Ez a két hónap akkor is eltelik, ha nem programozod be tudatosan az életmódodat – úgyhogy akár bele is vághatsz! Megmutatjuk, hogyan szabadulhatsz meg attól a néhány makacs, lerázhatatlannak tűnő kilónyi súlyfeleslegtől.

Bella Hadidot az alakja miatt támadják - szerinted jogosan?

Sztárok
Bella Hadid még keményebben edz, és még keményebb diétát követ a közelgő Victoria's Show miatt, mint egyébként. Ennek meg is lett a hatása, ám a követői ezt nem tudták szó nélkül hagyni!

11 hiba, amitől nem lesz olyan lapos a hasad, mint szeretnéd

Fitt
Hasból fogyni talán a legnehezebb az összes testtájunk közül. Végigvettük, hogy hol mennek a leggyakrabban félre a dolgok, amikor az ember deréktájon szeretne eredményeket látni.

Hat fura trükk, amivel legyőzheted az érzelmi evést

Fitt
Miért fojtanád kajába a bánatod, amikor ura lehetsz az érzéseidnek? Igen, képes vagy rá! Lokalizáld a csapdákat, amelyeken többször elbuktál már és vedd kezedbe az irányítást az elméd és a tested fölött.

A gluténmentes diéta 5 veszélye (ha nem szorulsz rá)

Egészség
Vannak bizonyos ételfajták, amelyek manapság könnyedén magukra öltik „az egészség glóriáját”, míg másokon csúnya ördögszarvak éktelenkednek. Utóbbiak között szerepel mindenki kedvenc gyűlölt fehérjéje, a glutén.

Akár meg is duplázhatod a fogyókúrád sikerét, ha máskor eszel

Fitt
Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy anélkül fogyhatsz, hogy meg kellene változtatni az étrendedet.

Kürtőskalács bűntudat nélkül: itt egy poharas változat

Életmód
Imádjuk a kürtőskalácsot, de a tészta és a ráégetett finomított cukor diétánkra gyakorolt hatásaival is tisztában vagyunk. Ezért köztes megoldáshoz folyamodtunk, joghurt alapú krémdesszertet készítettünk, melybe csak pár kockányi kürtőst tettünk.

Lista azokról a zöldségekről, amiket a legjobb nyersen fogyasztani

Egészség
Néhány fajta vitamin sajnos kiveszik az ételből, ha az hő hatásának van kitéve. Ha szívesen kipróbálnád a most oly divatos raw vagyis nyers diétát (ha máshogy nem, részlegesen), mutatjuk melyik zöldségeket érdemes ebben a formában fogyasztanod.

5 szuperhősnő, akinek az edzésterve bárkit inspirálhat

Sztárok
„Eddz úgy, mint egy pasi és táplálkozz úgy, mint egy nyúl” – jellemezte Scarlett Johansson azt az időszakot, amikor a Fekete Özvegy szerepére készült (ami 2010 óta kábé folyamatosan tart, hiszen nyolc filmben játszotta el a szerepet). De az extrém fitneszéletmódnak is vannak hétköznapi vonásai, és ezek közül néhány abszolút elengedhetetlen. Összegyűjtöttünk néhány elemet szuperhősdiétákból és -edzéstervekből, amelyeket kezdők is beépíthetnek a mindennapjaikba.