Cikkek a(z) 16 rovatból

4 nélkülözhetetlen nyári hajápoló az életteli tincsekért

JoyTV
A napsugarak a hajadat is károsíthatják, szóval a tincseidnek is ugyanannyira szüksége van a kiemelt nyári törődésre!

Egy örök klasszikus - A Vans márka idén 50 éves!

Divat
Az idei tavasz nagy trendjei közt bizony ott lapulnak a Vans cipők is, és bár évek óta jelen vannak a hazai piacon, mégis sokan most kezdik felfedezni azt a sokszínűséget, ami egy-egy ilyen darabban rejlik.

Szuperdögösen néz ki bikiniben a 46 éves Jennifer Lopez, aki ismét divatot teremtett

Divat
Meg kell hagyni, hogy Jennifer Lopez 46 éves kora ellenére is remekül tartja magát, és ha minden igaz, ezt teljes egészében a génjeinek köszönheti. Na, de most nem is ez a lényeg!

Idén nyáron dönts a fodrok mellett!

Divat
Nem kell ahhoz romantikus alkatnak lenni, hogy elaléljunk attól, ha egy csodaszép fodros darabot látunk. Egész egyszerűen ez valamiért genetikailag kódolva van a nőkben...

4 alapdarab, ami hódítani fog 2016 nyarán

JoyTV
Stylistunk, Szilvi szuper tippeket ad, mire érdemes lecsapni a JOY napok alatt május 12-13-14-én, ezek a ruhadarabok meghatározóak lesznek ebben a szezonban.

JOY Napok könyvajánló: ezekre a kötetekre csapj le, ha te is imádsz olvasni!

Életmód
Ha te is igazi könyvmoly vagy, akkor mutatjuk a legmenőbb újdonságokat, amikre érdemes lecsapni a JOY kuponokkal! Több műfaj rajongóinak is kedvezünk ezzel a kis listával, úgyhogy csekkold!

Jön a nyár: cseréld a kis feketét kis fehérre!

Divat
A kis fekete az örök klasszikus, de fehér változatát se kell annyira alulértékelni!

Joy Napok kívánságlista: online szerzőnk, Viki kedvencei

Divat
Minden nő imád vásárolni, kár ezt tagadni! És az a nagy szerencsénk, hogy a két nagyobb leárazáshullám közt is tudunk olcsóbban kincsekhez jutni!

Megjelent az IDdesign 2016 nyári katalógusa, immár kerti bútorokkal.

Promóciók
Designer bútorokat a kertbe is!

„Tényleg jól áll rajtam ez a ruha?” – ezek a rajzok segítenek a vásárláskor

Vous
A megfelelő ruhafazon kiválasztása mindenki számára nagy kihívást jelent. Sokszor többéves rutin kell hozzá. Szerintem elkerülhetetlen a sok próbálgatás, keresgélés, mire megtapasztaljuk, hogy melyek azok a fazonok, amelyek a legjobbat hozzák ki az adottságainkból.

Ideje megszeretni: ezen a nyáron hódít majd a jeggings!

Divat
Igazán nem volt nagy ördöngösség Kendall Jenner egyszerű hétköznapi lépése, hogy jeggingsbe bújt, mégis sokan egyenesen az év legjobb farmer leggings húzásának tartják a dolgot.

A MET gála legviccesebb szettjei: ezekre a dolgokra hasonlítottak a sztárok furcsa ruhái

Divat
Az idei MET gála igen csak színesre sikerült, a sztárok nem fogták vissza magukat és merészebbnél merészebb kreációkba bújtak. Viszont egyes darabokról akaratlanul is olyan tárgyakra vagy karakterekre asszociáltunk, amik miatt nem sikkes, hanem vicces lett az összhatás!

Ez a varázslatos világító Hamupipőke ruha volt a MET gála sztárja

Divat
A MET gála képei bár már az egész világhálót bejárták, mi mégis úgy gondoljuk, Claire Danes estélyije megér még egy cikket!

Eldobod az agyad Taylor Swift és Tom Hiddleston közös táncától!

Sztárok
Nagyot riszáltak a Met gálán...

5 szuper konyhai eszköz, amit a Joy Napok alatt beszerezhetsz

Gasztro
Ha te is imádsz a konyhában sürögni-forogni, akkor valószínűleg elég gyakran előfordul, hogy bővítenéd, vagy lecserélnéd az eszköztárad. Mutatunk néhány hasznos újdonságot!

Fuss és szerezd be a legjobb futócuccokat a JOY Napokon!

Fitt
Ha a kedvenc sportod a futás, számodra is találtunk néhány hasznos cuccot, amiket a JOY Napok ideje alatt, május 12-13-14-én kedvezményes áron szerezhetsz be!

Itt az elegáns bross kistestvére: a mókás kitűző

Divat
Új, csintalan kiegészítő!

MET gála: Blake Lively várandósan tündökölt a vörös szőnyegen

Divat
Tegnap újra a vörös szőnyegre léphettek kedvenceink és sem villantásokból, sem pedig különleges estélyi ruhákból nem volt hiány.

Milyen szempillaspirált válassz? 5 tuti tipp minden szemtípushoz

JoyTV
Ágota, testvérlapunk, az Éva magazin szépségszerkesztője bemutatja, milyen spirált válasszatok dúsításhoz, göndörítéshez, hosszabbításhoz, sőt arra is ad tippeket, hogy a kis szeműek mivel tudnak a legkönnyebben dolgozni.

Férfiak & a JOY Napok: ezt szerezzétek be a sportos pasidnak!

Életmód
Bár a shoppingolás valójában a mi műfajunk, a pasidnak is találhatsz pár szuper dolgot a Joy Napok ideje alatt. Most azokat gyűjtöttük össze, aminek egy sportos srác biztosan örülne. Szóval, ha a te szerelmed ilyen, biztosan el tudod csábítani magaddal a vásárló körútra!

Szuper programokat ajánlunk májusra!

Életmód
Most, hogy hamarosan magunk mögött hagyjuk a szeszélyes áprilist és vele a szintén elég szeszélyes időjárást, végre koncentrálhatunk arra, hogy a május nem csak a jó időt, de megannyi szuper új programot is hoz magával!

Joy Napok kívánságlista: Online szerkesztőnk, Gabi kedvencei

Divat
Hamarosan újra itt az év egyik legszebb 3 napja, amikor kedvezményes áron szerezhetjük be a kedvenc cuccainkat! Elárulom, hogy május 12-13-14-én, a JOY Napok ideje alatt én milyen termékeket fogok mindenképpen megvásárolni!

A ruhadarab, ami fehérneműként kezdte a pályafutását - Sláger lesz idén nyáron body-t húzni!

Divat
A jó öreg body pár éve még egy abszolút szűk kör kedvelt darabja volt, de mint minden egyes divatkelléket, így őt is bekebelezték a trendek. Mára, a ruhák alól végleg előbújva immáron felsőként funkcionálva éli mindennapjait.

7 könnyű, mutatós, laza hajviselet a nyárra

Szépség
Frizuratippek a legjobbaktól – minden hajtípusra!

Vajon biztos befutó lehet? A bermuda nadrág trendre tör!

Divat
Most éppen valamiféle őszi idő köszöntött ránk, de ha hinni lehet az előrejelzéseknek, akkor hamarosan tartósan is mindennapjaink része lehet majd a hőn áhított és imádott rövidnadrág!