A ruhadarab, ami fehérneműként kezdte a pályafutását - Sláger lesz idén nyáron body-t húzni!

mypinkgrasshopper.com
Ujvári Viki

A jó öreg body pár éve még egy abszolút szűk kör kedvelt darabja volt, de mint minden egyes divatkelléket, így őt is bekebelezték a trendek. Mára, a ruhák alól végleg előbújva immáron felsőként funkcionálva éli mindennapjait.

A body-k - amellett, hogy télen jótékony szolgálatot tesznek - számos esetben beépíthetők a ruhatárunkba, így hiába van a nyakunkon a jó idő, azért ne pakoljuk el a gardrób mélyére őket. Az inges változatok voltak eddig talán a legnépszerűbbek mind közül, hiszen a legoptimálisabb választást testesítik meg, ha az ember lánya nem szeretné egész nap a ceruzaszoknyában, nadrágban rendezgetni a begyűrődött inget, két óra, vagy éppen megbeszélés közt. Esetleg még mindig nincs előtted a kép, hogy melyik darabra is gondolunk? Tudod, arra az alul gombolós szépségre, amit már akár sima belebújós változatban is kapni lehet, és szinte minden üzletben megtalálható belőle többféle verzió...

forrás: pinterest.com

Nincsenek örök szabályok arra vonatkozólag, hogy mivel párosítsuk őket, de mi azt gondoljuk, ha már végképp tanácstalan vagy akkor vesd be az örök jolly jokert, a farmert, mert azzal egészen biztosan nem tudsz mellényúlni. A body már önmagában is nőies, így mellette nem kell túlgondolnod az outfit többi részét sem, mert egy lapos cipő is jó választásnak bizonyulhat. Persze ha te a magassarkú lábbelik híve vagy akkor dönts a centik mellett!

Még több inspirációra vágysz? Nézelődj galériánkban!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
A ruhadarab ami fehérneműként kezdte a pályafutását - Sláger lesz idén is bodyt húzni!

Nincs még body-d? Akkor a JOY napokon szerezz be egyet te is! Kuponlista: www.joy.hu/joynapok

Olvasd el ezt is!
Joy Napok kívánságlista: Online szerkesztőnk, Brigi kedvencei