Joy Napok kívánságlista: Online szerkesztőnk, Brigi kedvencei

Birta Brigi

Hamarosan újra itt az év egyik legszebb 3 napja, amikor kedvezményes áron szerezhetjük be a kedvenc cuccainkat! Elárulom, hogy május 12-13-14-én, a Joy Napok ideje alatt én milyen termékeket fogok mindenképpen megvásárolni!

Imádom az Aussie hajápolási termékeket, mert odavagyok az illatukért, a tincseimmel pedig csodát tesznek. Mekkora mázli, hogy a JOY Napok alatt 25% kedvezménnyel szerezhetem be ezeket!

Tavasszal nem csak a ruhatáramat, de a lakásomat is szeretem kicsit felfrissíteni, szóval biztosan beszerzek egy-két cuccot az F&F Home-ban, ráadásul JOY-kuponnal 20%-kal olcsóbban tehetem meg.

Szeretnék egy menő napszemüveget a nyári futásokhoz, a Vans kínálatában pedig több olyat is találtam, ami passzol a futó szettjeimhez! A JOY-kupon 20% kedvezményre jogosít az üzletekben.

Csinos melltartóból soha nem elég, szóval mindenképpen veszek egy extrább darabot a JOY Napok alatt 20%-kal olcsóbban a Triumph-ban!

Egy szép sportszerkónak sosem tudok ellenállni, így a Nike üzleteit biztosan nem hagyom ki, mert már kinéztem magamnak ezt a praktikus kulacstartót. Most 20%-kal olcsóbban lehet az enyém!

Ne hagyjátok ki ti sem a szuper kedvezményeket, a JOY magazin májusi lapszáma telis-tele kuponokkal már kapható!