Vajon biztos befutó lehet? A bermuda nadrág trendre tör!

http://www.bittersweetcolours.com
Ujvári Viki

Most éppen valamiféle őszi idő köszöntött ránk, de ha hinni lehet az előrejelzéseknek, akkor hamarosan tartósan is mindennapjaink része lehet majd a hőn áhított és imádott rövidnadrág!

Mi kivételesen nem a hagyományos shortokra gondolunk, hanem az egy fokkal hosszabb változatokra, egészen pontosan arra, amiben Gigi Hadid pózolt pár napja. A nevesebb divatoldalak pedig már szinte biztosak abban, hogy a modell ezzel egy újabb őrületet indított el és pár hónap múlva már mindenki ilyen bermudában flangál majd.

A szabása miatt azonban mindenképpen próbáld fel, ugyanis nem minden alkaton mutat úgy ahogy kell, és lehet ez bármekkora divatbumm, attól még nem kell feltétlenül emellett letenned a voksodat.

Mint minden ami farmerból készül, így ez is bátran variálható különféle lábbelikkel, felső fronton pedig a mi kedvencünk a crop top, de ha te a normál hosszúságú pólókért, pulcsikért lelkesedsz akkor válaszd bátran azt. Egyébként mint mindig, így most se kell feltétlen anyaghűnek maradnod - ha nem érzed annyira magadénak a denim darabokat, akkor válassz nyugodtan valami egészen más textúrát, hiszen a lényeg az, hogy te jól érezd magad abban, amiben vagy.

A galériára kattintva, pedig még több inspirációt láthatsz....

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Vajon biztos befutó lehet? A bermuda nadrág trendre tör!

A JOY napokon könnyűszerrel beszerezhetsz egy bermuda nadrágot is! Kuponlista: www.joy.hu/joynapok