Idén nyáron dönts a fodrok mellett!

pinkmartinicollection.com
Ujvári Viki

Nem kell ahhoz romantikus alkatnak lenni, hogy elaléljunk attól, ha egy csodaszép fodros darabot látunk. Egész egyszerűen ez valamiért genetikailag kódolva van a nőkben...

Az már más kérdés, hogy sokan még így is nemet mondanak egy-egy ilyen darabra, és szívesebben maradnak inkább a csodálat visszafogott körén belül, mert elképzelni se tudják magukat fodrokkal körbevéve. Télen a zsabós ingek a legkedveltebbek, a nyári időszakban viszont végre lekerülnek a rétegek és sokkal szélesebb palettáról válogathatunk. Éppen ezért azt gondoljuk, érdemes kicsit jobban körülnézni, és akár ruhákban, vagy más divatelemekben is gondolkodni.

Egy percig se gondolj arra, hogy az összkép túlontúl bájos lesz, ami miatt a legtöbben egy cuki kislányt látnak majd benned, mert nem! A lehetőségek tárháza határtalan ha kiegészítőkről van szó, és bár a fodrok többségben vannak, ettől még lehetsz szexi és nőies. Minden csak a cipő-, a táska, vagy éppen az ékszer választáson múlik, a döntés a te kezedben van, hogy az éppen aktuális hangulatodhoz melyik stílus illik a legjobban. Magassarkú? Legyen! Ha merészebb vagy, akkor bátran kipróbálhatod azt is, hogy milyen egy sportos cipellő ha fodrokkal találkozik, mert szerintünk nagyon szuper!

Olvasd el ezt is!
Jön a nyár: cseréld a kis feketét kis fehérre!

Ezzel a kis összeállítással szeretnénk meghozni a kedvet ahhoz, hogy ezen a nyáron ha 3 hónapra nem is, de legalább egy alkalom erejéig kapcsolatot köss te is egy ilyen fodros kis szépséggel.

Másként gondolod? Azért nézelődj kicsit galériánkban!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Idén nyáron dönts a fodrok mellett!

Ideje tehát fodrokra vadászni, a JOY Napokon pedig ezt meg is teheted! Kuponlista: www.joy.hu/joynapok