5 szuper konyhai eszköz, amit a Joy Napok alatt beszerezhetsz

Europress
Joy.hu

Ha te is imádsz a konyhában sürögni-forogni, akkor valószínűleg elég gyakran előfordul, hogy bővítenéd, vagy lecserélnéd az eszköztárad. Mutatunk néhány hasznos újdonságot!

Russell Hobbs Nutriboost

Szuper társad lehet a konyhában, ha egészségesen táplálkozol. Kapásból 6 kelyhet kapsz a géphez, amihez fedél is jár, így bárhova magaddal viheted a kedvenc turmixod - és még a barátnőd is meglepheted eggyel. A Media Marktban 20%-os kedvezménnyel szerezheted be Joy-kuponnal.

De-Longhi Nespresso kávéfőző

Ha még nem tartod magad baristának, akkor a kapszulás kávéfőzőt válaszd. Ráadásul ennek a modellnek cserélhetőek az oldalán lévő lapok: a piros és fehér színeket variálhatod. Ez is 20% kedvezménnyel lehet a tiéd a Joy Napok alatt a Media Marktban.

Dragon Wok

Egy jó wok életreszóló befektetés, ráadásul igazán praktikus, mert leveseket, tésztát, sült zöldségeket - egyszóval bármit elkészíthetsz benne. A wokot a Butler's üzletekben tudod beszerezni és Joy-kupon ellenében 20%-os ajándékutalványt kapsz mellé.

Sütikiszúrók

Ha te is szeretsz sütni, ezekből soha nem elég! A Butler’s üzletekben rengeteg forma közül választhatsz, csak győzd őket hazavinni! Ha 5000 Ft felett vásárolsz, cserébe 20%-os ajándékkártyát kapsz Joy-kuponnal a Butler's-ben.

Russell Hobbs vízforraló

Nem csak teakészítéshez használhatod. Ha például időszűkében vagy, akár a tészta főzővizét is felforralhatod benne. Az már csak hab a tortán, hogy nagyon jól néz ki! A vízforralóra is jár a 20%-os kedvezmény - persze csak Joy-kupon ellenében.

Te mivel bővítenéd a konyhai arzenálod?

Ha kíváncsi vagy, milyen üzletekben tudsz még vásárolni a Joy Napok alatt, akkor kattints a képre!