Megjelent az IDdesign 2016 nyári katalógusa, immár kerti bútorokkal.

Promóció

Designer bútorokat a kertbe is!

Az IDdesign örömmel mutatja be első ízben legújabb, 2016-os Nyári Katalógusát. Magyarországon eddig még sosem került bemutatásra nyári, kerti bútorokat és kiegészítőket tartalmazó katalógusunk, így büszkén mutatjuk be Önöknek újdonságainkat.

Tökéletesen találkozik a retro és a hi-tech.
A teljes 2016-os katalógus ITT tekinthető meg.

A Dániában és Svédországban nagy sikernek örvendő termékek megismerésére idén először van lehetőség az IDdesign MAXCityben lévő 1500 m2-es bemutatótermében.
A kollekció bútorai és kiegészítői a nyár kedvelt divatszíneivel, a szürkével, rózsaszínnel, a kék különböző árnyalataival valamint a rézzel kiegészülve jelennek meg. A bútorok kizárólag az IDdesign számára lettek tervezve olya neves dizájnerek által mint Henrik Pedersen. Minden termék UV álló felülettel van ellátva így akár esik, akár süt a nap a bútorok nyugodtan kinn hagyhatók a kertben vagy a teraszon.

Mediterrán környezetbe:

A termékek már megtekinthetőek és megvásárolhatók a héten kezdődő Design+ kiállításon, illetve a jövő héten kezdődő Joy napokon. Látogass el te is az IDdesign bemutatótermébe vagy rendeld meg online webshopukból. www.iddesign.hu

Vízpartra: