Ez a varázslatos világító Hamupipőke ruha volt a MET gála sztárja

nyt.com
Ujvári Viki

A MET gála képei bár már az egész világhálót bejárták, mi mégis úgy gondoljuk, Claire Danes estélyije megér még egy cikket!

A 37 éves színésznő tényleg komolyan vette az esemény alaptémáját és ruhája hűen tükrözte azt, hogy miként találkozik a modern kor technikája a divattal. A könnyed kék árnyalatban pompázó estélyi Zac Posen divatházának nevét öregbíti. A ruha különlegessége, hogy a Franciaországból származó organza anyagba, apró optikai szálakat szőttek, a fények tartósságáról pedig 30 mini akkumulátor gondoskodott, így egész este szó szerint ragyoghatott a színésznő ebben a kézzel varrt couture csodában.

Claire persze egy ilyen ruha esetében nem kicsiben gondolkodott (nem is lehetett volna) és ha lúd legyen kövér alapon, nem a jól megszokott módon érkezett a vörös szőnyeges eseményre, hanem busszal, így végig tudta állni az utat. Ennek köszönhetően pedig egy optikai szál se görbült el a ruhában.

Nem szeretnénk azonban szó nélkül elmenni Karolína Kurková modell L.E.D. égőkkel tarkított ruhája mellett sem (ő szintén egy buszon állva érkezett). A Marchesa, azon belül is Georgina Chapman és Keren Craig fantáziája nem ismer határokat, és az IBM szuperkomputerével - a mesterséges intelligenciaként is emlegetett - Watson-nal kollaborálva keltették életre ezt a kreatív couture darabot.

Mit szólsz? Neked melyik ruha tetszik jobban?

Olvasd el ezt is!
A MET gála legviccesebb szettjei: ezekre a dolgokra hasonlítottak a sztárok furcsa ruhái