Ideje megszeretni: ezen a nyáron hódít majd a jeggings!

maximumpop.co.uk
Ujvári Viki

Igazán nem volt nagy ördöngösség Kendall Jenner egyszerű hétköznapi lépése, hogy jeggingsbe bújt, mégis sokan egyenesen az év legjobb farmer leggings húzásának tartják a dolgot.

A farmer és a leggings keresztezése nem egy újkeletű dolog, jó pár éve jelen van már a divat egénés úgy tűnik, a fiatal modellnek hála, még több figyelmet kap majd idén. Persze a bővített változatok előnyt élveznek, gondolunk itt a szakadt, vagy éppen a felvarrókkal tarkított darabokra.

forrás: Pinterest

Ezeknél az itt-ott fantom-, illetve igazi zsebekkel megtoldott nadrágoknál is fontos, hogy a már jól ismert szabályok szerint válasszuk ki a legmegfelelőbb darabot. Magyarán hiába beszélünk egy farmerszerű anyagról, attól ez még egy könnyedebb, gumisabb textúra, így a leggings-re vonatkozó szabályokat is fontos szem előtt tartanunk.

Figyelj mindig a zsebekre fenékfronton ugyanis ez is tud előnytelen lenni, továbbá az utálattal övezett tevepata se kerülje el a figyelmedet, hiszen nem túl esztétikus látvány egy itt-ott bevágó darab.Természetesen mint minden más divatkellék esetében, így ennél is találhatunk minőségibb, drágább változatokat, melyek egy kicsit masszívabb anyagból készülnek, tartósabbak, és nem nyúlnak meg például térd környékén pár hét után. Mi inkább ezeket ajánlanánk figyelmedbe, persze ez csak egy tipp, hiszen a döntés úgyis a te kezedben van!

A szavak után jöjjenek a képek, hiszen inspirációból sosem elég!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Egy nagy kedvenc: jeggings!

Megtetszett? Beszereznéd? A JOY napokon megteheted!
Kuponlista: www.joy.hu/joynapok