Szuperdögösen néz ki bikiniben a 46 éves Jennifer Lopez, aki ismét divatot teremtett

lockerdome.com
Ujvári Viki

Meg kell hagyni, hogy Jennifer Lopez 46 éves kora ellenére is remekül tartja magát, és ha minden igaz, ezt teljes egészében a génjeinek köszönheti. Na, de most nem is ez a lényeg!

Amikor az ember lánya a napfürdőzés mellett teszi le a voksát, abban semmi nagy dolog nincs, de ha mindezt JLo teszi, az bizony már hírértékkel bír. A puerto ricó-i felmenőkkel rendelkező amerikai énekes-színésznő hétvégén Miami-ban süttette a hasátés így a nagyérdemű is szemügyre vehette a "húsz évet könnyen letagadhatna" vonalait. Ő persze ezt is stílusosan teszi és egyszerű fehér fürdőruhája mellé egy kendőt is kötött, alulra pedig strandszoknyát húzott. A három együtt pedig szerintünk nagyon működik!

Mégis az egész outfit legjobb pontja szerintünk a fejkendő, így csak ajánlani tudjuk neked is ezt a stílust. A képlet pofon egyszerű: válassz egy sima fürdőruhát, ami amúgy mintás is lehet, kombináld valami feltűnőbb kendővel, az egészhez dobj fel egy napszemüveget, és már meg is vagy!

Mit szólsz? Tetszik? Esetleg még hiányos a strandfelszerelésed? A JOY Napokon szerencsére kiegészítheted!Kuponlista: www.joy.hu/joynapok