Cikkek a(z) mozg rovatból

Sétával fogynál, de nem indul be a dolog? Ez lehet a hiba

Fitt
Minden nap viszonylag sokat sétálsz, mert ezzel szeretnél az állóképesség javítása mellett fogyni, de ennek még semmi eredménye? Ne hagyd abba, de inkább változtass néhány dolgon!

Elcsaltad a nyári edzéseidet? Szakértői tippek, hogy könnyebb legyen futócipőbe bújnod szeptemberben

Fitt
Ugye tudod, hogy egy hosszabb kihagyás után semmi esetre sem érdemes hirtelen, egyik percről a másikra belevágni a napi szintű edzésbe? A testnek mindenhez idő kell, és a sport újbóli bevezetése az életedbe is ilyen!

8 ok, ami miatt rendszeresen többet ehetsz a kelleténél

Egészség
Tudatosan étkezel, sportolsz és mégsem látszik az eredmény? Akkor valószínűleg te is beleestél a most következő hibák valamelyikébe.

Híres emberek, akiknek semmi állati nem kerülhet a tányérjára

Sztárok
Nyakunkon a klímaváltozással egyre több ember vált tudatosabb életmódra. A zero waste mozgalom és az újrahasznosítás aranykorát éli. Emellett pedig egyre többen váltanak növényi alapú étrendre. A hollywood-i hírességek között is akadnak jópáran, akik teljesen lemondtak az állati eredetű hozzávalókról az állatok és a Föld érdekében.

A kánikulában sem pihensz? 10 hasznos tipp, hogy túléld az edzést

Fitt
Egész más ám kellemes melegben futni, mint a legnagyobb kánikulában. Persze ha ez az életed része, akkor a tested megszokta a terhelést, de vannak dolgok, amiket ilyenkor sem árt betartani.

#kikapcs - Családi vízikaland az Aquaworld élményfürdőben

Promóciók
A kevesebb céltalan „kütyüzés” helyett a több minőségi programért kampányoló Mobil OFF, Élmény ON mozgalom elkötelezett támogatója, az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő augusztus 10-én, kütyümentes családi nappal várja vendégeit.

Fogalmad sincs, milyen keresztedzést válassz a futás mellé? Fogadd meg a futóedző tippjeit!

Fitt
Növelnéd a teljesítményedet, netán az egyre hűvösebb idő miatt beiktatnál másféle sportot is a szabadtéri futás mellé? Ha megtalálod a hozzád legjobban passzoló keresztedzést, az tényleg hatalmasat lendít a fizikai állapotodon - fogadd meg Sipos Fanni futóedző tippjeit!

Zavar az úszógumi? Megmutatjuk, hogyan fusd le magadról a hasi zsírt!

Fitt
Úgy érzed, hogy hiába edzel, amennyit tudsz, és figyelsz is az étkezésre, csak nem akar eltűnni az a fránya hasi zsír? Pedig a mozgáson nagyon sok múlik: ha a következőket betartod, sokkal könnyebb lesz megszabadulni az úszógumitól!

Plank, a legjobb hasizomedzés: de tudod, mennyi ideig kellene kitartanod?

Fitt
Nemrég egy kanadai nő világrekordot állított be azzal, hogy több órán át tartotta a plank pózt, te viszont örülsz, ha néhány percig képes vagy erre? Most két szakember elárulja, mennyi ideig ellene tartanod az egyik leghatásosabb hasizomgyakorlatot, hogy tényleg legyen eredménye.

A világ 8 legszuperebb helye, ahol érdemes lefutnod a félmaratont

Fitt
Elég eltökélt vagy egy félmaraton lefutására? Ráadásul most összekötnéd a mozgást egy egzotikus utazással, városnézésel, netán egy hatalmas bulival? Ha ég benned a kalandvágy, vagy ha csak a világ legszebb helyein szeretnél futni, csekkold, hol lesz erre lehetőséged 2019 második felében, és 2020-ban!

Futsz, de sosem erősítesz? Rosszul teszed!

Fitt
Az erőedzések rendszeres beiktatása a futóknak is nagyon lényeges, hiszen ettől a mozgástól kifejezetten erősebb leszel, ami a futás közben nagyon jól jön. De van még egy fontos ok, amiért nem szabadna parkolópályára tenni ezt a mozgásformát!

4 dolog, amit a jógának köszönhetek

Életmód
A jóga világnapja alkalmából átgondoltam, és most veletek is megosztom, hogy mennyi mindent köszönhetek a jógának, hátha ti is kedvet kaptok hozzá!

Tanuld meg a gyakorlatot, ami egyszerre dolgoztatja a három legfőbb izomcsoportodat!

Fitt
Core izmok, farizom és combhajlító: futóként bizony nem árt ezeket a főbb izomcsportokat megedzeni, a következő gyakorlat pedig erre tökéletes. Tanuld meg helyesen kivitelezni!

Ma van a jóga világnapja – 5+1 jógás Insta, amit követned kell!

Életmód
A jóga világnapján álljunk meg egy percre (vagy egy ászanára) és mondjuk köszönetet ennek a csodás mozgásformának. Ha pedig egy kis ihletre vágynál, akkor csekkold ezeket a fantasztikus Insta jógikat!

Pont a hasi zsírból szeretnél fogyni? Trükkös, de megoldható

Fitt
Igazából két alapelvet kell követned, ha hasból szeretnél fogyni: kidolgozott, étrendet és fenntartható edzéstervet. Na persze a gyakorlatban mindez hangyányit összetettebb, és azt sem állítjuk, hogy könnyű lenne.

A 10 legkeresettebb ruha a Google szerint

Divat
Még vége sincs az évnek, de már most egy komolyabb lista készült arról, hogy mely ruhák voltak azok, amik nők ezreit mozgatták meg.

Ezt csináld a futópadon, ha igazán kerek popsit szeretnél

Fitt
Eddig úgy gondoltad, hogy csak nagy súlyokkal és speciális gyakorlatokkal tudsz "popsira edzeni"? Pedig ha izmos, formás feneket szeretnél, azt futással is elérheted - eláruljuk, hogyan!

Elmúltál 40 és fogyni szeretnél? 6 dolog, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül

Fitt
A kor sok mindent hoz magával: bölcsességet, empátiát, önismeretet – és sajnos akár nagyobb ruhaméretet is. De még mindig érdemes harcba indulni a kilók ellen.

Napi horoszkóp április 25.: a Kosok őszinteségükkel igyekeznek érvényesülni, a Bakok fantáziáját az extremitás mozgatja

Önismeret
Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

Ezt gondolják a külföldi influenszerek a magyar tervezőkről - BCEFW interjú

Divat
Az AW19/20-as Budapest Central European Fashion Week nem csak a hazai divatszcénát mozgatta meg, számos külföldi divatguru és influenszer utazott azért Magyarországra, hogy megnézze a legmenőbb tervezők friss kollekcióit!

Teltházzal és fantasztikus eredményekkel indult a Hard Dog Race idei szezonja

Kutyadolog
Több, mint ezer páros futott a hétvégi Not Just Run versenyen, hogy nyereményét jótékony célra ajánlja fel. A Hard Dog Race futamok minden évben megmozgatják a kutyás társadalmat, a futamok időpontjai már év elején bekerülnek az aktív kutyás életet élő gazdik naptárába. Az idei szezon mindenki számára meglepő módon –több szempontból is – különleges futammal indult, a Not Just Run versenyt március 23-án, szombaton rendezték Pomázon, a Magyar Vár területén.

Eladó a ház, ami az Üvöltő szeleket ihlette

Életmód
Bár már megbeszéltük a szerkesztőségben, hogy összedobjuk rá a pénzt és megvesszük, azért megmutatjuk, hogy fest ma a ház, ami Emily Brontë fantáziáját is megmozgatta.

Ismert emberek, akik vártak a házasságig. Igen, azzal!

Sztárok
Az Egyesült Államokban változó mértékben ugyan, de időnként divatba jön a tisztasággyűrű viselése vagy egyszerűen a szüzességi fogadalom, legalábbis a házasság előtt. A „mozgalomnak” akadnak ismert képviselői is.

Kamerák előtt mozgott Meghan hercegné pocakja

Sztárok
Nagyon cuki pillanatnak lehettek tanúi a minap azok, akik épp Meghan hercegnét kamerázták.

Mostantól nem lehet kifogás a mozgásra Mozdulj rá, Budapest! – Czanik Balázzsal

Promóciók
Már egy hónap eltelt az idei esztendőből, és a statisztikák szerint a leggyakoribb újévi fogadalmak – „többet mozgok”, „életmódot váltok” – lendülete a hétköznapok szürkeségébe fulladt. Ám sosincs késő elkezdeni, vágj bele most! Czanik Balázs ingyenes aerobik óráin nem lehet kifogás a mozgásra!