Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Katalin és Vilmos hatalmas meglepetéssel készülnek: tévés szerepben láthatjuk őket, ráadásul nem is akármikor

Katalin és Vilmos hatalmas meglepetéssel készülnek: tévés szerepben láthatjuk őket, ráadásul nem is akármikor

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A nap, amire már nagyon régóta várunk!

A brit királyi család élete koránt sem mondható unalmasnak, hiszen nem telik el úgy nap, hogy ne tudnánk, hogy éppen mi történik velük. Persze, ha drámára szomjazunk, akkor leginkább Meghan és Harry mindennapjait kell követnünk, hiszen mióta elhagyták a királyi család előkelő és biztonságos fészkét, folyamatosan felhívják magukra a figyelmet.

Ehhez képest Katalin és Vilmos mindent megtesznek Angliában, hogy a nép hite ne rendüljön meg a királyi családban, és bebizonyítsák, hogy a monarchia továbbra is erős. Úgy tűnik, hogy ennek érdekében a házaspár most már tévés szereplést is bevállal, amit valószínűleg elképesztően sokan fognak figyelemmel kísérni – mi például biztosan!

Katalin és Vilmos ugyanis egy karácsonyi koncertműsor házigazdái lesznek (egyes hírek szerint Katalin lesz a fő házigazda), és nem kizárt, hogy még cuki gyermekeik is feltűnjenek a show közben (és igen, ahogy te, mi is azonnal elképzeltük, hogy mennyire elképesztően aranyos lenne György, Lajos és Sarolta!).

A karácsonyi műsort egyébként az ITV fogja közvetíteni, ami pedig csak azért érdekes, mert eredetileg a BBC tűzte volna adásba, miután viszont nemrég a csatornán megjelent egy két részes dokumentumfilm a királyi család és a sajtó kapcsolatáról, amit úgy tűnik, hogy nem sült el jól. A királyi család ugyanis a szívére vette a dokufilm első részét, ami Harryre és Vilmosra hegyeződött ki, így a karácsonyi műsor rekordidő alatt került át a BBC-ről...

Az viszont biztos, hogy mi hihetetlenül kíváncsiak vagyunk az ünnepi adásra, és már alig várjuk, hogy láthassuk! A lényeget pedig a legvégére hagytuk: a műsor december 14-én lesz látható az ITV-n!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 alkalom, amikor Katalin és Meghan Diana ékszereit viselték

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!