Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Sokat változott a Csokoládé gyönyörű csillaga: mutatjuk, Juliette Binoche hogy néz ki 58 évesen

Sokat változott a Csokoládé gyönyörű csillaga: mutatjuk, Juliette Binoche hogy néz ki 58 évesen

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Juliette Binoche volt a filmben Johnny Depp karakterének szerelme, így néz ki most a francia világsztár!

A szépséges Juliette Binoche Juliette Binoche színésznő 1cikk 0galéria 0videó Még több róla 1964-ben született Párizsban, vagyis idén ünnepelte 58. születésnapját. Gyermekkora nem volt könnyű, mindössze négyéves volt, amikor a szülei elváltak és nővérével, Marionnal együtt egy bentlakásos iskolába küldték őket. Édesapja és édesanyja sokszor hónapokig feléjük sem nézett, anyai nagymamájuk volt az, aki igyekezett a gondjukat viselni.

Juliette már kamaszkorában tehetséges színésznőnek bizonyult, ő volt a drámaszakkör legjobbja. Később beiratkozott egy menő színésziskolába, ám ott nem érezte jól magát, ezért néhány hónap után otthagyta és európai turnéra indult egy vándorszínházzal. A francia filmipar néhány évvel később, 1984-ben fedezte fel magának, ekkor vált országosan ismert sztárrá.

Juliette Binoche így néz ki 58 évesen

Juliette Binoche évtizedeken átívelő pályája során olyan világszerte nagy sikert aratott alkotásokban szerepelt, mint az Üvöltő szelek, Az angol beteg, a Godzilla, a Páncélba zárt szellem vagy a címben is említett Csokoládé, amelyben Johnny Depp Johnny Depp színész 116cikk 9galéria 7videó Még több róla volt a partnere.

A színésznő 1992-ben beleszeretett egy profi búvárba, André Halléba, akitől egy évvel később, 1993-ban megszületett első gyermeke, egy kisfiú, aki a Raphaël nevet kapta. A szerelem nem sokkal később 1995-ben ért véget, Juliette Binoche Juliette Binoche színésznő 1cikk 0galéria 0videó Még több róla 1998-ig nem találta a párját. Ebben az évben forgatta Az évszázad gyermekei című filmjét, a munka során pedig egymásba szerettek kollégájával, a színész Benoît Magimellel. Közös kislányuk, Hana alig egy évvel később, 1999 decemberében érkezett. 2003-ban ez a kapcsolat is véget ért, a sztárnak ezután több hosszabb kapcsolata volt, ám egyik sem fordult igazán komolyra, a legfrissebb hírek szerint 2018 óta szingli.

Juliette Binoche Juliette Binoche színésznő 1cikk 0galéria 0videó Még több róla egyáltalán nem bánja, hogy az elmúlt években egyedülálló, pláne, hogy a fia immár 29, a lánya pedig 23 éves, vagyis képesek önállóan gondoskodni magukról. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem törődik velük, imádja őket, de élvezi a szabadságot, amit a felnőtté válásuk jelent.

A francia színésznő talán éppen ennek köszönheti, hogy egyszerűen nem fog rajta az idő vasfoga, bámulatosan szép az Instagram-posztjain. Közösségi oldalán csaknem félmillióan követik, itt szokta megosztani, mivel foglalatoskodik éppen. Középhosszú, barna haja még mindig a védjegye, csupán a stílusa finomodott egy kicsit az évek múlásával.

Ezt is nézd meg!

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik 30 éve voltak a csúcson

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!