Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A filmcsillag, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Josh Hartnett sztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

A filmcsillag, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Josh Hartnett sztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Josh Hartnett Josh Hartnett színész 4cikk 0galéria 0videó Még több róla már a gimnázium elvégzése New Yorkba költözött, és beiratkozott a SUNY Purchase színház- és filmművészeti szakára, ám sajnos nem ment olyan jól neki, mint várta, így nem sokkal később Los Angelesbe költözött. 19 éves volt, amikor megkapta első szerepét a Cracker című sorozatban, amit bár 16 epizód után töröltek, mégis sikerült vele elég hírnevet szereznie magának ahhoz, hogy komolyabban is foglalkozzanak vele a stúdiók.

1998-ban már Jamie Lee Curtis oldalán láthattuk a Halloween H20 - Húsz évvel később című filmben, amit aztán olyan alkotások követtek mint például az Öngyilkos szüzek, a Fújd szárazra, édes!, a Pearl Harbor - Égi háború, a 40 nap és 40 éjszaka vagy az Alvilági játékok. Nemcsak a tinilányok, de nők millió rajongtak érte, miközben a legnevesebb filmgyártók reménykedtek abban, hogy rábólint a forgatókönyvötletükre. Josh Hartnett Josh Hartnett színész 4cikk 0galéria 0videó Még több róla pedig egy ilyen sikerhullám közepette érezte úgy, hogy valamin változtatnia kell. Ez a gondolat már 2002-ben is felötlött benne, amikor a Warner Bros megkereste egy Superman-trilógia ötletével, amire aztán a busás díjazás ellenére is nemet mondott.

Akkoriban annyira kézenfekvő volt számomra, hogy visszautasítsam. A legjobb rendezők filmajánlatokkal kerestek meg, és számomra Superman kockázatot jelentett. Igen, sok pénzről volt szó, de nem gondoltam, hogy ez egy mindent vagy semmit lett volna. Egyre világosabbá vált számomra, hogy a pénztől nagyon el lehet szállni. Sok embert láttam belefulladni a pénzébe

- nyilatkozta nemrég egy interjúban.
Ben Affleck és Kate Beckinsale oldalán a Pearl Harbor - Égi háború című filmben.
forrás: InterCom
Ben Affleck és Kate Beckinsale oldalán a Pearl Harbor - Égi háború című filmben.

Tehát mindene megvolt, amire csak vágyott, ám ő mégis úgy érezte, hogy eljött az a pont, hogy egy időre hátat fordítson a kamerák világának, és az őszinteségre és az értékekre helyezze a hangsúlyt Hollywood karrierista szemléletmódja helyett.

Úgy döntöttem, hogy élek. Ezt tettem az első helyre, és igazából mindig is ez volt a fő célom

- mondta.

2012-ben a The Lovers című film forgatásán ismerte meg Tamsin Egerton brit színésznőt, akinek a kedvéért Londonba költözött, és a filmezés helyett festegetni kezdett. Szerelmükből három gyermekük született, 2021-ben pedig Josh feleségül is vette gyermekei anyját.

Kattints tovább és mesélünk még egy kicsit a most 44 éves Josh Hartnett Josh Hartnett színész 4cikk 0galéria 0videó Még több róla -ről és mutatunk pár fotót a gyönyörű családjáról is!

Galéria / 4 kép

Így néz ki most Josh Hartnett, aki a hollywoodi csillogás helyett a boldogságot választotta

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Színészek, akik felhagytak karrierjükkel, és szakmát váltottak

Megnézem a galériát

Az InStyle magazin írása.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.