Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

„Kipróbáltam a jóni masszázst, hogy leküzdjem a szexuális szégyenérzetemet”

„Kipróbáltam a jóni masszázst, hogy leküzdjem a szexuális szégyenérzetemet”

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Georgina egy olyan fiatal nő, aki nagyon szigorú, vallásos család nevelt, így gondjai vannak azzal, hogyan élje meg a szexualitását.

Egy fiatal, Georgina nevű amerikai lány egy szigorú, ortodox katolikus családban nőtt fel, ahol tilos volt a szexről beszélni, így nem is igazán tudott róla semmit. Egyetlen információja az volt, ha házasságon kívül veszíti el a szüzességét, az olyan bűn, amiért pokolra kerül.

Ennek ellenére, amikor kíváncsi kamaszlánnyá érett, megismerkedett az önkielégítés gyönyöreivel, ám már ezért is súlyos bűntudat gyötörte. Egyetemista évei alatt pedig a szüzességét veszítette el. Ezen a ponton jött rá, szigorú neveltetése miatt képtelen önfeledt szexuális életet élni, gátlásos, extrém erős benne a szégyen és a bűntudat, így felkeresett egy terapeutát.

A következőkben az ő gyógyulásának történetét olvashatod el, melyben komoly szerepet játszott a különleges és érzéki jóni masszázs!

„Kipróbáltam a jóni masszázst, hogy leküzdjem a szexuális szégyenérzetemet”

„Amikor beléptem abba a szobába, ahol a jóni masszázsomra vártam, a torkomban dobogott a szívem. Ideges voltam, de izgatott is, nem tudtam, mire számíthatok. A táskámba nyúltam, hogy megfoghassam az elhunyt nagymamám sálját, ami a mai napig őrizte az ő illatát.

Azért vittem magammal, mert a megelőző-bevezető üléseken a masszőröm azt javasolta, hozzak el magammal egy olyan, számomra szent tárgyat, ami számomra rendkívül személyes és intim. Bár a mama sálja nem volt szent, de szépen szimbolizálta a gyógyulásomat, hiszen ő maga is sokat küzdött az én problémámmal a család erős vallásossága miatt. Abban hitt, ha csak azért szexel, hogy élvezze, pokolra jut. Ezt mondták neki. A terápiám során én már megértettem, a szex valóban egy különleges és szent dolog, de nem úgy, ahogyan azt nekem beállították.

A jóni masszázsom első fázisában gyógyteát iszogattunk, miközben a masszőröm részletesen elmondta, mi fog történni. Megkérdezett arról, hol vannak a határaim, mi az, amit szeretek, illetve mi az, ami nem fér bele. Hozzátette, ha valamilyen érintésre nemet mondok a masszázs alatt, akkor ezen az alkalmon többet nem próbálkozik már vele, ez alapszabály.

Arccal lefelé feküdtem a masszázsasztalra és az első kérésem az volt, kívülről masszírozza a csípőmet, mert ott éreztem a legtöbb feszültséget. A feladatom az volt, hogy ki merjem fejezni, éppen mire vágyom, hogy megtanuljak kommunikálni egy ilyen intim helyzetben.

Amikor eléggé magabiztosnak éreztem magam, megfordultam és megengedtem, hogy a legintimebb részeimhez nyúljon. Nagyon érzéki és élvezetes volt, inkább spirituális élmény. Orgazmuson nem volt, de nem is hiányzott. Úgy érzem, óriási segítséget kaptam abban, hogy levetkőzzem a szexuális szégyenérzetemet!” – írta a lány a Women’s Health magazin hasábjain.

Olvastad már?

Galéria / 12 kép

Szexuálisan kompatibilis csillagjegyek: kiderül, ki az ideális partner számodra

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves