Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

HIVATALOS: Jennifer Lopez és Ben Affleck eljegyezték egymást

HIVATALOS: Jennifer Lopez és Ben Affleck eljegyezték egymást

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Megtörtént a várva várt bejelentés: Jlo és Ben jegyben járnak!

Azóta, hogy Jlo és Ben bejelentették, hogy újra egymásra találtak, a rajongók tűkön ülve várták az eljegyzés hírét. A sztárpár viszont ezúttal úgy döntött, hogy sokkal visszafogottabb lesz a nyilvánossággal szemben, nem osztanak meg részleteket a kapcsolatukról, hiszen előző alkalommal is azért jutottak el a szakításig, mert nem bírták az ebből fakadó nyomást.

Már tegnapelőtt felröppent a hír, hogy időközben sor kerülhetett a lánykérésre, miután Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 373cikk 41galéria 13videó Még több róla t hatalmas gyűrűvel az ujján kapták lencsevégre. De most végre megtörtént a hivatalos bejelentés is! Jlo egy videóban osztotta meg, amit az On the Jlo hírlevélre feliratkozók kaptak meg.

Az örömhírt egy kis videóban harangozta be, ahol arra buzdította a követőket, hogy iratkozzanak fel, hogy megtudják, milyen csodás híre van számukra.

És íme a szóban forgó felvétel, amin Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 373cikk 41galéria 13videó Még több róla a zöld jegygyűrűt csodálja, amit Bentől kapott.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 373cikk 41galéria 13videó Még több róla és Ben Affleck 2002-ben szerettek egymásba, majd 2003-ban, amikor már az esküvő közeledett, szakítottak. A pár viszont ezúttal határozottan úgy érzi, hogy minden más a kapcsolatukban, és nem követik el azokat a hibákat, amiket 20 éve.

Idősebbek vagyunk már, okosabbak, több a tapasztalatunk, más szakaszban járunk az életünkben, gyerekeink vannak, és nagyon tudatosnak kell lennünk ezekben.

- mesélte Jlo egy korábbi interjúban.

Ezt is nézd meg!

Galéria / 7 kép

7 páros szett Jennifer Lopeztől és Ben Afflecktől, ami kiállta az idő próbáját

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!