Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Jane Fonda rákkal folytatott küzdelme véget érhet: élete legszebb szülinapi ajándékát kapta meg

Jane Fonda rákkal folytatott küzdelme véget érhet: élete legszebb szülinapi ajándékát kapta meg

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az Oscar-díjas színésznőt Non-Hodgkin limfómával diagnosztizálták, ezért kemoterápiás kezelésnek vetette alá magát.

Jane Fonda mindig is a szókimondásáról volt híres, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy arról is nyíltan beszélt, Non-Hodgkin limfómával diagnosztizálták. Sőt, a bejelentésekor megragadta az alkalmat arra (is), hogy felhívja a figyelmet mindazokra, akiknek vele ellentétben nincs lehetősége igénybe venni a legjobb kezeléseket és akár egészségbiztosításuk sincs. A színésznő kiemelte, tudja, milyen kiváltságos helyzetben van, hiszen Amerikában szinte minden családnak meg kellett küzdenie a rákkal, de sokan nem férnek hozzá olyan minőségi egészségügyi ellátáshoz, mint ő. Jane azt is kihangsúlyozta, hogy a rákot egyfajta tanárnak tartja, ő pedig odafigyel azokra a leckékre, amelyeket tartogat számomra. „Az egyik dolog, amit megmutatott nekem, az a közösség fontossága.”

Az Oscar-díjas sztár közel fél éve kezdte meg a kemoterápiás kezeléseket a betegsége miatt és a legfrissebb vizsgálatok szerint most már be is fejezheti azokat.

Múlt héten azt mondta nekem az onkológusom, hogy a rák remisszióban van

– írta a holnapján, melyen a legjobb születésnapi ajándéknak nevezte a hírt, mivel éppen pár nap múlva, december 21-én lesz 85 éves. Jane azt is elmesélte, hogy kezdetben „meglehetősen könnyű volt” a kezelés, de az utolsó alkalom különösen megviselte őt, alig volt képes bármit is elvégezni.

„Annyira áldottnak, szerencsésnek érzem magam” – fejtette ki az oldalán. „Köszönöm mindazoknak, akik imádkoztak értem, és pozitív gondolatokat küldtek utamba. Biztos vagyok benne, hogy ez is szerepet játszott a gyógyulásomban” – utalt vissza a közösség erejére Jane, aki egyébként azt sem titkolja, nem fél a haláltól. „Amikor annyi idős lesz valaki, mint én, jobb, ha tisztában van azzal, hogy az ideje nagy része már mögötte, nem pedig előtte áll. Ez a realitás. Nem félek elmenni, készen állok, nagyszerű életem volt. Na nem mintha el akarnék menni, de tisztában vagyok vele, hogy inkább előbb fog megtörténni, mint utóbb” – nyilatkozta korábban.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik megküzdöttek a bőrrákkal

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!