Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ide pakolj, ha helyszűkében vagy – 10 tárolási ötlet kis lakásokba

Ide pakolj, ha helyszűkében vagy – 10 tárolási ötlet kis lakásokba

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mindenki ismeri a nagybevásárlás utáni örök kérdést: „Na, de hova rakjam?” Ráadásul minél kisebb a tér, annál égetőbb a probléma. A kis otthonok örök problémája a helyhiány, melyre legtöbbször a komfortérzetet erősen csorbító dobozolás jelent vészmegoldást. Van azonban ennél jobb alternatíva is. Összegyűjtöttünk 10 tuti tippet, amelyekkel teret nyerhetsz otthon az elpakolnivalónak.
A cikk támogatója az Otthonok&Megoldások
  1. Lépcső és tároló – Ahhoz, hogy a lépcső fokaiban alakíts ki plusz tárolókat, valószínűleg asztalos segítségére lesz szükséged (ha csak nem vagy magad is ezermester), de cserébe az eredmény számos olyan fiók, amiben tárolhatsz… Gyakorlatilag bármit.
  2. Sarokpolc – Minden lakásban vannak olyan helyek, amelyek nehezen kihasználhatók tárolás szempontjából. Ilyenek a sarkok is. Speciális, de egyszerű megoldással azonban ez a probléma is áthidalható, és az apróbb zúgok, rések is beállíthatók a tárolásra alkalmas helyek sorába.
  3. Kettő az egyben – Sokat segítünk azzal saját magunknak, ha elkezdjük már meglévő vagy leendő berendezési tárgyainkat tároló szemüvegen keresztül vizsgálni. Egy asztal például lehet jóval több, amennyiben úgy alakították ki, hogy a lábai között tárolhassuk például kedvenc könyveinket.
  4. Könyv a könyvben – Készítsd magad megoldással legyárthatod saját dizájnos tárolóidat akár régi könyvek borítójából is a ház apró kellékei számára, ami ráadásul jól elkészítve úgy nézhet ki, mint egy könyvsorozat – ha nagy könyvfaló vagy, különösen szeretni fogod.
  5. Polc a magasban – Alapvetően a padlón keressük mindennek a helyét, holott magasabbra is lehet pakolni. Akár egészen magasra. Egy ajtó fölé szerelt polccal például nemcsak, hogy megtörjük a monotonitást, de sok helyet nyerhetünk kisebb tárgyaink számára.
  6. Tükrös polc – Az ékszereidet polcon vagy akasztón tárolni is opció (ráadásul akár még jól is nézhet ki), de ha jobban szeretnéd elrejteni őket, figyelmedbe ajánljuk a tükrös polcokat, melyek ugyan kevés helyet foglalnak el a térből, de annál többet adnak hozzá tárolás szempontjából.
  7. Kétfunkciós ágy – Nem csupán a felnőttek küzdenek állandóan a helyhiánnyal, a gyermekeknek is szükségük van mind nagyobb térre. Számukra jelenthet megoldást a felnyitható ágy, melynek ágyneműtartójába elrejthetik legféltettebb játékaikat.
  8. Kihúzható asztal – Kis helyen szórakozni nem egyszerű. Kis helyen vacsora partit adni pedig szinte lehetetlen. De csak szinte. Egy kihúzható asztal segítségével ugyanis könnyen teremthetsz időlegesen több ülőhelyet anélkül, hogy komolyabb lakberendezési költségekbe vernéd magad.
  9. Bűvös csempék – A fürdőszobai tárolás mindig kényes kérdés, mivel általában ez a lakás egyik legkisebb helyisége. A csempék mögé rejtett tárolókkal azonban értékes helyeket nyerhetünk, ráadásul a hozzánk látogató vendégek álla is garantáltan leesik majd a nem mindennapi megoldástól.
  10. Több mint egyszerű pad – Egy ágy végében elhelyezett pad többet nyújt, mint gondolnád. Ideális a ruhák és takarók tárolására, ráadásul pont kézre is esik, ezért ha ezen gyűjtöd a dolgokat, még a rendet is könnyebb megőrizni.

Türkiz lakásdekor ötletek – Így dekoráld otthonodat ezzel a csodás színnel

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.

A kereséshez kezdj el gépelni!