Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Heti horoszkóp november 6-12.: a Bikák kellemetlen helyzettel nézhetnek szembe, az Oroszlánokra komoly kihívás vár

Heti horoszkóp november 6-12.: a Bikák kellemetlen helyzettel nézhetnek szembe, az Oroszlánokra komoly kihívás vár

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az előtted álló hétre is ígérnek izgalmakat a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP NOVEMBER 6-12.

KOS (március 21-április 20)

Készen állsz arra, hogy megtedd a szükséges lépéseket afelé, hogy végre felhőtlenül, különösebben komoly felelősség nélkül élhesd az életedet. Kissé belefáradtál ugyanis abba, hogy mindig agyon nyomnak az olyan típusú feladatok, ahol minden felelősség téged terhel, mindig el kell számolod minden egyes munkafázissal és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Most azonban eljött az idő, hogy ezeket a bizonyos terheket lepakolva magadról, könnyíts a helyzeteden, ami nem kis megkönyebbülést jelent számodra!

BIKA (április 21-május 20)

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod azt, hogy odaállj és megoldj bizonyos a problémákat. Így azonban csak gyűlnek a gondok és ahogy egyre több és több lesz, azt fogod észre venni, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Ennek elkerülése érdekében az előtted álló héten igyekezz rendszerezni a tennivalókat és bármennyire kellemetlennek érzed, két lábra állva, okosan és logikusan tegyél pontot a dolgok végére. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

IKREK (május 21-június 21)

Túl sok mostanában a negatív energia körülötted, melyet rendkívül nehezen tudsz már tolerálni. Ennek okán roppant feszélyezve érzed magad, folyamatosan keresve azt, hogy mi áll a háttérben. Az előtted álló héten sikerül is megvilágosodnod a miértekkel kapcsolatban, hisz a környezeted az okozója a negatív érzéseknek. Próbáld azonban a pozitív oldalukról megközelíteni a körülötted élőket, mutasd meg, hogy nem feltétlenül mindennek csak rossz oldala van. Ha nem sikerül, akkor se csüggedj, egyszerűen ne vegyél tudomást azokról, akik visszahúznak, csakis előre tekints, az az út vezet ugyanis a boldogsághoz!

RÁK (június 22-július 22)

Az előtted álló hét roppant fárasztóra sikeredik, nem számítottál ugyanis arra, hogy váratlan fordulatoknak köszönhetően az összes kreativitásod bevetve neked kell megoldani kulcskérdéseket. Rendkívül sok energiádat felemészt az, hogy hekyt állj minden pillanatban, joggal érezhetetd időnként tehát azt, hogy a teljes kimerülés szélén állsz. Fontosak a célok persze, fontos az, hogy ne okozz csalódást senkinek, a pihenés és feltöltődés azonban legalább annyira fontos, mint a sikerek. Igyekezz a nagy versenyfutásban tehát megpihenni, olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek kikapcsolnak és feledtetik veled ezt a kihívásokkal teli hetet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly kihívás vár rád az előtted álló héten, a nehézeségi fok miatt azonban egyenlőre bizonytalan vagy. Nem tudod, hosszútávon mi lenne a legjobb döntés elsősorban a te szempontodból, az, ha beleugranál és egyszerűen csak kiszámíthatatlanul és általad irányíthatatlanul sodródnál vagy ha köszönettel visszalépnél és a nyugodtabb hétköznapokat választanád. Mivel alapvetően nem vagy kalandvágyó típus, nem keresed szándékosan a veszélyes helyzeteket, épp ezért tehát alaposan gondold át, hogyan döntesz, hisz ha már belevágtál, nem fogsz tudni visszafordulni. Nem hajt a tatár, végy figyelembe minden szempontot és úgy állj a rajtkőre, hogy eltántoríthatatlanul biztos vagy a dolgodban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki akaratán kívül bánt meg egy bizonyos helyzetben az előtted álló héten, ám az illető borzasztóan bánja a kimondott szavakat. Épp ezért minden pillanatot kihasznál arra, hogy a tudtodra adja, milyen fontosnak tart és mennyire sajnálja a történteket. Ne fordulj el végleg tőle csak azért, mert egyszer kicsúszott valami a száján, adj neki esélyt arra, hogy bebizonyítsa, valóban nem szándékos volt és ennél sokkal többet jelentesz számára. Üljetek le, beszéljétek meg a konfliktus okát és eredetét és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Ne tarts haragot, hisz az nem tesz jót a lelkednek, lépj túl rajta, hisz te is hibáztál már eddigi életed során, nem igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Van valaki a környezetedben, aki számodra kissé megdöbbentő módon más dimenziókban látja a kapcsolatotokat, mint ahol te érzed, nem is érted, mi ad okot az illetőnek arra, hogy ilyen módon túlmisztifikálja a dolgot. Mivel azonban veszítenivalód nincsen, adj egy esélyt az egésznek, ám valahogy eközben mindenképp hozd a másik tudtára, hogy egyenlőre teljesen felesleges beleélnie magát a dologba, hisz te nem látod, hogyan lesz ebből bármi, ami kivirágozhat közöttetek. Ne bántsd meg, legyél tapintatos, de ha úgy érzed, hogy csupán az idődet vesztegeted akkor fogalmazz világosan, hisz a végsőkig nem lehet tapintatosságból köntörfalazni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A legnagyobb meglepetésedre pozitív csalódás ér az előtted álló héten, olyan hírt kapsz ugyanis, amire nem számítottál, mégis kifejezetten jó hatással lesz rád a jövőd tekintetében. Végre nem kell aggódnod amiatt, hogyan legyen tovább, hisz pont jókor érkeznek ezek a hírek, így az Élet ismét akkor segített ki a gödörből, amikor a legnagyobb szükséged volt rá. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz, nem kell ugyanis az éjszakákat álmatlanul töltened, egyfolytában a megoldást keresve. Igyekezz felszabadulni és olyasfajta élményeket keresni, amelyek biztosan boldogsághormont termelnek számodra!

NYILAS (november 23-december 21)

Az előtted álló héten megunod azt az egyhelyben történő toporgást, amely roppant módon idegesít, ennek okán különösebb gondolkodás nélkül kívánsz megoldani egy bizonyos szituációt. Próbálj azonban kissé lehiggadni, hisz abból még soha semmi jó nem sült ki, amikor fejjel rohantál a falnak. Minél forróbb fejjel küzdesz ugyanis bvalamiért, annál kevésbé tudsz racionális döntéseket hozni, márpedig enélkül nem-igen fogsz csatát nyerni. Zárd ki a külvilágot, gondold végig, hogyan oldod meg a helyzetet és csak akkor húzd fel a kesztyűt, ha pontosan tudod, milyen taktikával fogsz megküzdeni!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló héten nehéz helyzetbe kerülsz, nem igazán tudod ugyanis elfogadni, hogy nem tudsz bizonyos dolgokon változtatni, úgy kell tehát elfogadnod őket, ahogy vannak. Bármilyen nehéz is azonban, muszáj leszel beletörődni abba, hogy nincs mindenre ráhatásod, hogy az Univerzum úgy van összerakva, ahogy, te pedig nem tehetsz bizonyos dolgok ellen semmit. Örök igazság az, hogy amin nem tudsz változtatni, azt kénytelen vagy elfogadni, igyekezz tehát a hozzáállásodat úgy alakítani, hogy ne okozzon semmi sem boldogtalan vagy esetleg fejfájós perceket, ez ugyanis semmiképp nem visz előre az életben!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kósza információkból igyekszel levonni messzemenő következtetéseket az előtted álló hétem, ez azonban azt eredményezi, hogy konfliktusba keveredsz, hiszen tévesen ítéled meg a szituációt, úgy gondolod ugyanis, hogy téged is belekevertek. Mielőtt azonban összevesznél az érintett személlyel, győződj meg róla, valójában mi és hogyan történt. Teljesen felesleges kínos beszélgetésekbe keveredni addig, amíg nem jártál teljesen utána az igazságnak, ne engedd, hogy félig összetett információk tereljenek rossz irányba. Ne bánts meg embereket csak azért, mert valaki, aki ráadásul hajlamos a nagyotmondásra, olyasmit terjesztett veled kapcsolatban, amiből egy szó sem igaz!

HALAK (február 20-március 20)

Testhezálló feladatot találtál magadnak az előtted álló hétre, amely roppant nagy izgalommal tölt el, épp ezért alig várod, hogy belevághass. Mielőtt azonban nekifutnál, igyekezz mindent elsimítani magad körül annak érdekében, hogy ne legyen semmiféle zavaró tényező, amely kizökkenthet és megzavarhatja a koncentrációdat. Vess be minden tudást és tapasztalatot ahhoz, hogy tökéletesen elvégezd és a végén bezsebelhesd a sok elismerést és megmártózz a sikerben! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Kép

Jennifer Aniston könnyekben tört ki: „Ő volt a legkedvesebb és leggyengédebb ember”

A Jóbarátok sztárja hihetetlenül nehéz időszakon megy keresztül.

Kép

Gyermekként gyűlölte magyar középső nevét Ben Affleck, ma már büszkén vállalja azt

Bruce Wayne, azaz Batman megformálója egy valódi szuperhős után kapta a Géza nevet szüleitől, aki több ember életét is megmentette a múltban.

Kép

Meghan Markle üzent a királyi családnak: úgy tűnik, békülni szeretne

Harry herceg felesége abban a csodaszép karkötőben jelent meg a nyilvánosság előtt, amit a nemrég rasszizmussal megvádolt III. Károly királytól kapott.

Kép

Napi horoszkóp december 7.: a Kosoknak fontos döntést kell meghozniuk, az Oroszlánok napját váratlan lehetőség határozza meg

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A hasra hízás legmeglepőbb okai - 4 tipp, hogy leszámolj a makacs zsírpárnákkal

Az úszógumiként emlegetett zsírpárnák a pocakodon sajnos nemcsak bosszantóak, hanem kimondottan veszélyesek is, úgyhogy szabadulj meg tőlük mielőbb!

Kép

A párok alvási pózai és jelentésük: most kiderül, milyen valójában a kapcsolatotok!

A párok alváspozíciója sokat elárul arról, hogy milyen kapcsolat van közöttük, és mit éreznek valójában egymás iránt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!