Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp január 1-7.: a Bikáknak komoly döntést kell meghozniuk, a Mérlegek nagy útkeresésben vannak

Heti horoszkóp január 1-7.: a Bikáknak komoly döntést kell meghozniuk, a Mérlegek nagy útkeresésben vannak
A nap cikke

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek rengeteg pénz hullik az ölébe február végén

Ők lesznek a szerencsések a hónap végén, akik egy kis extra összeghez is jutnak a fizetés mellett.

Olvasd el!

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Olvasd el!

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az újév első hetében is izgalmas üzenetekre számíthatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP JANUÁR 1-7.

KOS (március 21-április 20)

Január első hetében ideálissá válnak a körülmények ahhoz, hogy egy számodra zavaró dolgot megemlíts egy hozzád közelálló személynek. Természetesen érdemes ügyelned a stílusra és a hangnemre, hisz nem az az alapvető célod, hogy megbántsd az illetőt. Arra fel kell készülnöd, hogy egészen idáig csak a saját szemszögedből vizsgáltad a helyzetet és elképzelhetően most a szóban forgó személy is rávilágíthat olyan részletekre, amelyeket eddig nem láttál. Ez is azt bizonyítja, hogy korántsem biztos, hogy mindig az a megfelelő szemlélet, amit te vallasz, időnként nyitottnak kell lenned más véleményére is.

BIKA (április 21-május 20)

Január első hetében komoly döntést kell meghoznod, mely nem csupán rád lehet hatással. Épp ezért érdemes alaposan átrágni, megnézni és áttekinteni mind a pozitív-, mind pedig a negatív oldalát. Lehet, hogy olyan részletre találsz gondolkodás közben, amely megváltoztatja a dolgokat és megkönnyíti a döntésed. Arra azonban vigyázz, hogy el ne vessz a részletekben, mert akkor késő lehet és elszalaszthatod a lehetőséget, amely még egyszer bizonyosan nem fog visszakopogtatni!

IKREK (május 21-június 21)

Az újévj fogadalmadnak megfelelően komoly célokat tűztél ki magad elé, amelyeket mindenáron szeretnél elérni, azt is tudod azonban, hogy egyedül nem-igen tudod majd végigvinni azt, amit el szeretnél. Gondold át tehát, hogy ki vagy kik azok a személyek, akiket érettnek és alkalmasnak tartasz arra, hogy beavatva őket, egy jól működő csapatban tudjatok együttműködni és meghódítani a megmászhatatlannak tűnő hegyet is. Légy azonban óvatos, hisz lesznek akik, csak azért legyeskednek majd körülötted mert a babérokat szeretnék learatni, komoly hírnévre szert téve ezzel. Szelektálj, kik azok, akik őszinték és megbízhatóak és kik akarnak csupán csak hasznot húzni belőled!

RÁK (június 22-július 22)

Az év első hetében a legnagyobb bosszúságodra valami nem úgy sül el, ahogy szeretnéd, ami bizony elég nagy csalódással tölt el. Hitevesztettségedet csak fokozza, hogy mások is megemlítik, hogy ennél többet vártak volna tőled, emiatt hajlamos vagy ingerülten reagálni. Ne hagyd azonban, hogy a negatív érzelmek vezéreljenek, hisz nem a környezeted tehet arról, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnédy Érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy olyan eredményt produkálj, amely elégedetté tenne, így legközelebb már meglesz a tökéletes recepted a sikerhez!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Január első hetében a legnagyobb meglepetésedre olyan dolgok történnek veled, amelyeknek köszönhetően végül minden jól alakul. Ne gondolj arra a kis bogárra a füledben, aki mindig aggodalmaskodik, mi lesz, ha mégsem sikerül, mi lesz, ha a végén a te iszod meg mindennek a levét. Ez a tündér mese most van adásban, éld tehát meg a pillanatot és add át magad a boldogságnak. Ha pedig valami mégsem úgy alakul a későbbiekben, ahogy szeretnéd, azért majd ráérsz akkor rágni a körmödet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, az év első hetében eléggé nyögve-nyelősen haladnak az ügyeid, valahogy mindig akad egy zavaró tényező, amely kizökkent a munkafolyamatból és ez bizony meglehetősen frusztrál. Semmi baj, nem hajt a tatár, menj le alfába és próbálj meg mindent olyasfajta dolgot kizárni, amely nem enged koncentrálni, így ugyanis bele fogsz fulladni az egészbe és nem csak magadnak okozol majd csalódást, de ennél a környezetedben is többet várnak el tőled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, hisz a receptet régóta tudod, csupán megfelelően kell alkalmaznod. Menni fog, csak koncentrálnod kell!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kicsit elveszettnek érzed magad az ünnepek elteltével, keresed a helyed nagyjából mindenhol, ráadásul nem is úgy alakul a helyzet, ahogy eredetileg eltervezted, nem látszik, hogy pozitív irányba mennének a dolgok. Semmi baj, ne csüggedj, minden jó valamire és semmi sem történik véletlenül. Most például megtapasztalhatod azt, hogy milyen előnyök és hátrányok vannak, le tudod vonni a megfelelő konzekvenciát és tovább léphetsz olyan irányba, ami előrevisz és nem a szakadék felé vezet az út. Most már okosabb vagy, legközelebb sikerül, meglátod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, az év első hetében minden sínen van körülötted, ott tartasz, ahol épp lenned kell, nem vágysz sem többre, sem jobbra. Szerencsés helyzetben vagy, hisz nem mindenki mondhatja el magáról, hogy elégedett az életével, igyekezz tehát ezt az egyensúlyt és harmóniát minél tovább megtartani, mert nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, ami veszélybe sodorja a boldogságodat. Oszd meg másokkal is a megszerzett javakat, légy azonban óvatos, akadhatnak ugyanis majd, akik csupán érdekből vannak körülötted, akik csak ki akarnak használni!

NYILAS (november 23-december 21)

Elég régóta dolgozol valamin, amitől meglehetősen sokat remélsz. Pont ezért kezded elveszíteni a türelmedet, mert egyelőre nem látod a fényt az alagút végén. Türelem és kitartás nélkül azonban nem fogod tudni elérni azt, amire vágysz. Ne sürgess semmit, a dolgok haladnak a maguk útján, ne akard a természetes folyamatokat befolyásolni. Azt sem parancsolhatod meg, hogy essen az eső vagy süssön a Nap, hát ezzel az üggyel is valahogyan így vagy!

BAK (december 22-január 20)

Január első hetében felvázolod a környezetednek a terveidet, a legnagyobb meglepetésedre azonban nem mindenki fehőtlenül boldog, inkább próbálnak lebeszélni, mintsem támogatni. Te mégis pontosan tudod, hogy igazad van, nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél és azzal is tisztában vagy, hogy senki másnak nem ártasz vele, mert a saját bőröd viszed a vásárra. Érdemes azonban óvatosnak lenned, hiszen nem fogják a kezedet, épp ezért ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen. Alaposan gondolj tehát át minden egyes lépést, mielőtt átkelsz a folyón, hiszen nem tudhatod, milyen mély a víz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Január első hetében számodra ugyan megfelelően a körülmények ahhoz, hogy egy régóta hőn áhított dolgot véghez tudj vinni, ám korántsem biztos, hogy a környezeted is fel van készülve arra, hogy lépést tartson veled. Épp ezért érdemes megvárnod, amíg mindenki felsorakozik melléd, hogy aztán mindannyian együtt rugaszkodhassatok neki a nagy távnak. Hidd el, sokkal hatékonyabb és gyorsabb leszel, ha kidolgozod a taktikát és megpróbálsz csapatban együtt működni a társakkal, így sokkal előbb zsebelhetitek majd be a győzelmet is. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban csinálsz valamit, hisz ha esetleg elakadnál, nem lesz, aki segítőszándékkal megfogja a kezed!

HALAK (február 20-március 20)

Valakivel borzasztóan nehezen jössz ki a környezetedben, azt érzed ugyanis, hogy hiába vagy vele nyílt, őszinte és érdeklődő, egyszerűen zárt kapukba ütközöl. Találj egy közös érdeklődési kört, igyekezz máshonnan megközelíteni az illetőt, hátha megérzi az ártani nem akarást, részedről. Ne add fel, hidd el, előbb-utóbb sikerülni fog áttörni a benne lévő gátakat és olyan kapcsolat alakulhat ki közöttetek, amely akár hosszútávon kedvező lehet. Meglátod, ha egyszer sikerül rábírnod a barátkozásra, ő is feloldódik majd!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes nappali

Nincs olyan, hogy tökéletes nappali, mindenkinek más tetszik! Most megmutatjuk, hogy a mesterséges intelligenciának milyen az ízlése!

Kép

10 élelmiszer, amit ne fogyassz éhgyomorra: sokuk egészséges, de nem reggelire!

Köztudott tény, hogy éhgyomorra nem jó ötlet frissen facsart gyümölcsleveket inni. Azonban nem ezek az egyetlen élelmiszerek, amelyeket nem szabad éhgyomorra fogyasztani!

Kép

10 sorozat, amit meg kell nézned, ha imádtad a True Detective hangulatát

A kritikusok szerint a True Detective legújabb évada méltó folytatása a népszerű sorozatnak. Ám ha úgy érzed, hogy még több misztikumra vágysz akkor semmiképpen se hagyd ki sorozatajánlókat!

Kép

8 sokkoló titok Griselda Blancoról, ami kimaradt a sorozatból

A nő, akitől még Pablo Escobar is félt! Ő Griselda Blanco, akinek életéről készítettek most egy minisorozatot. Megmutatjuk azokat a kegyetlen részleteket, amiket az alkotók kihagytak a történetből!

Kép

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Kép

A nagy kérdés, amit senki sem ért: Miért néznek ki az Y-generációsok sokkal fiatalabbnak a koruknál?

A gyertyák a tortádon már évek óta hármassal kezdődnek, mégis, alig vannak, akik elhiszik, hogy már rég elmúltál húsz? A millenniálisokkal ez gyakrabban megesik, mint hinnéd!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!