Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Furcsa lett volna? Emiatt akarta az Alkonyat írónője, hogy Henry Cavill játssza el Edwardot

Furcsa lett volna? Emiatt akarta az Alkonyat írónője, hogy Henry Cavill játssza el Edwardot

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
El tudod képzelni, mennyire más lett volna akkor az összes Alkonyat-film?

A kétezres évek tinijei világszerte meg voltak bolondulva az Alkonyat-filmekért, különösen a főszerepeket játszó Robert Pattinson Robert Pattinson színész, modell 84cikk 4galéria 7videó Még több róla és Kristen Stewart volt népszerű. Ennek tükrében ma már nehéz elképzelni, hogy a filmek alapjául szolgáló könyvsorozat zseniális szerzője, Stephenie Meyer eredetileg nem Robertet szánta Edward Cullen szerepére, hanem Henry Cavill-t.

Henry Cavill lett volna Edward, nem Robert Pattinson Robert Pattinson színész, modell 84cikk 4galéria 7videó Még több róla

Amikor annak idején kiderült, ki fogja játszani Edwardot a filmekben, mindenki elégedett volt Robert Pattinson Robert Pattinson színész, modell 84cikk 4galéria 7videó Még több róla nal, ezért furcsa belegondolni, hogy a szerző eredetileg nem őt akarta ebben a szerepben látni. Stephenie Meyers-t akkoriban a Pattinsonnál három évvel idősebb Henry Cavill külseje és játéka fogta meg, őt szerette volna a filmekben látni.

A szerző véleménye azonban senkit nem érdekelt, a stúdió félresöpörte a javaslatát. Az indokuk az volt, hogy az akkor már 24 éves Henry kiöregedett Edward szerepéből.

Pedig ezt a fotót elnézve nem is lett volna rossz választás!

Az én véleményen a filmekkel kapcsolatban senkit sem érdekelt. Nem volt semmilyen ráhatásom arra, milyen lesz a moziban. Senki nem kérdezte meg, szerintem kinek kellene szerepelnie benne.

- árulta el évekkel korábban Meyers.

A szerzőnő azonban nem akarta ilyen könnyen feladni, ezért a weboldalán megírta, szerinte mi lenne a tökéletes szereposztás. Így az egész világ megtudta, az ő fejében Edward Cullen úgy néz ki, mint a fiatal Henry Cavill.

„Az egyetlen színész, akiről úgy éreztem, közel áll a fejemben megjelenő Edward-képhez, Henry Cavill. Az volt a legnagyobb csalódás akkoriban a számomra, hogy elveszítettem a tökéletes Edwardomat. Már 24 éves, szóval egy perces néma gyászt hirdetek az idő múlása miatt.” – írta akkor.

Ez a sztori persze eljutott Henry Cavill-hez, aki egy interjúban elárulta, őt senki nem kereste meg sem a stúdiótól, sem máshonnan, Stephenie Meyers-szel pedig soha életében nem beszélt és nem találkozott. Ugyanakkor jól esik neki, hogy ennyire alkalmasnak találta volna erre a szerepre.

Azt hallottam több forrásból, hogy Stephenie látott engem néhány munkámban, amit korábban csináltam és akkoriban valószínűleg tökéletes lettem volna a számára. De az idő telik, így a lehetőség elszállt.

- mondta Cavill.

Stephenie Meyers egyébként végül megbékélt a helyzettel, amikor először látta Robert Pattinson Robert Pattinson színész, modell 84cikk 4galéria 7videó Még több róla t Edward szerepébe bújni, egészen meg is nyugodott. A színész egyszerre volt félelmetes és mégis vonzó, tökéletesen hozta a karaktert.

Az Alkonyat cuki kislányát láttad már? Felnőtt nő lett belőle!

Galéria / 8 kép

Álomszép nő lett az Alkonyat vámpírkislánya

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!