Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Felfedjük, hogyan kellene helyesen kommunikálni egy párkapcsolatban: nálatok működik?

Felfedjük, hogyan kellene helyesen kommunikálni egy párkapcsolatban: nálatok működik?

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ha ezeket az apróságokat betartod, végre olyan párkapcsolatban élhetsz majd, amilyenben mindig szerettél volna.

A párkapcsolatok világában nagyon nehéz eligazodni, mindenki szeretné jól csinálni és lehetőleg nem egy olyan viszonyban kikötni, amire illik a „mérgező” címke. Fogadjunk, hogy amikor ezt a szót olvasod, rögtön nagy veszekedések és sírások jutnak eszedbe, pedig nem ettől toxikus egy szerelem. Mutatjuk, hogyan kommunikálhatsz helyesen, illetve azt is, milyen jelek utalnak arra, hogy az illető nem az igazi a számodra!

„Mi történt?” – „Semmi!”

Párkapcsolatban lenni valakivel nem azt jelenti, hogy többé nem lehet magánéleted és mindent meg kell osztanod vele. Teljesen természetes, hogy vannak olyan érzéseid és gondolataid, amiket szeretnél megőrizni magadnak. Arra viszont figyelj oda, ha a pasid megkérdezi, miről van szó, semmiképp ne vágd rá, hogy: SEMMI. Ezzel csak azt érezteted vele, hogy titkolózol, ami nagyon rosszul fog neki esni. Legyél őszinte és kedves, mondd azt, erről most egyszerűen nem szeretnél beszélgetni.

„Munka után beszélünk!”

Egy egészséges párkapcsolatban mindkét fél éli a mindennapi életét, miközben odafigyelnek arra, hogy napi szinten kommunikáljanak, illetve elég időt tölthessenek egymással. Baj akkor van, ha az egyik fél minden egyes pillanatot együtt akar tölteni, ha pedig ez nem teljesül, veszekedést szít. Aki erre hajlamos, az általában féltékeny és birtokló.

„Te vagy életem szerelme!”

Nagyon gyakori, hogy a párkapcsolat kezdetén, az első randikon az egyik fél hatalmas szerelmi vallomásokkal szeretné elérni, hogy extra figyelmet kaphasson tőled. Ez minden csak nem őszinte. Egy egészséges kapcsolatban nem a nagy szavak dominálnak, hanem az állandó egymásra figyelés.

„Szakítottunk, mert ő nem szeretne gyereket”

Soha nem mindegy, hogy a kiszemelted hogyan beszél a volt párkapcsolatairól. Ha azt érezteti, hogy a korábbi kapcsolatokról tilos beszélni, nagy a baj, ahogy akkor is, ha olyanokat mond az exeire, mint például „őrült” vagy „kibírhatatlan”. Ez a viselkedés éretlen személyiségről árulkodik, aki nem tudja belátni, hogy kettőn áll a vásár. Ha azonban lényegre törően és őszintén elmondja, mi volt a gond, és számodra is lehetővé teszi ezt, lehet, hogy ő az igazi.

„Csak vicceltem!”

Az egyik legjobb dolog a világon, amikor egy párkapcsolatban tudnak őszintén együtt, egymáson nevetni a felek, anélkül, hogy ez bárkinek fájna. Az nem oké, ha a másik viccnek álcázott sértéseket vág hozzád napi szinten, erre nem oké annyit mondani: „Csak vicceltem!”

„Köszi, hogy meghallgattál!”

Soka esnek abba a hibába, hogy azt remélik, párjuk lehet a terapeutájuk és képes őket meggyógyítani. Ez senkinek nem feladata egy párkapcsolatban, ha gond van, pszichológushoz kell fordulni. Ha a srác ilyen terhelésnek tesz ki téged lelkileg és minden boldogtalansága okaként téged nevez meg, menekülj. Jól akkor működik egy párkapcsolat, ha őszintén meg tudtok nyílni egymásnak, anélkül, hogy ez bármelyikőtöknek sok lenne.

Olvasd el ezt is!

És hogy miből tudhatod, hogy toxikus a kapcsolatod? Íme a jelek:

Galéria / 5 kép

A toxikus párkapcsolatok 5 ismérve

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!