Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Havi horoszkóp március: a Rákok különös ismertetőjele a racionalitás, a Szüzeknek érdemes az álmaik eléréséért küzdeniük

Havi horoszkóp március: a Rákok különös ismertetőjele a racionalitás, a Szüzeknek érdemes az álmaik eléréséért küzdeniük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a tavasz első hónapjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

HAVI HOROSZKÓP MÁRCIUS

KOS (március 21-április 20)

Márciusban kezded érezni a tavaszi fáradtságot magadon, melyhez valahogy a változékony időjárás sem tesz hozzá, gyakorlatilag vonszolod magad, minden olyan nyögve-nyelősen megy, nem érzel motivációt semmihez, ami nagyobb energialeadással jár. Mielőtt azonban nagyobb felelősséggel járó feladatot buknál el, érdemes valahonnan erőt merítened, megráznod magad és továbbmenned, ne add fel, mert nem tudhatod, hogy nem egy lépéssel a célvonal előtt roskadsz-e össze vagy messzebb vagy még. Találj olyan kikapcsolódási pontokat, amelyek feltöltik a lemerült akkumulátorodat, hisz te is emberből vagy, akinek alanyi jogon jár a pihenés!

BIKA (április 21-május 20)

Ismeretlen vizekre evezel az előtted álló hónapban és bár tapasztalt hajósnak tartod magad, nem biztos, hogy ezúttal sikerül átevezned a túlpartra anélkül, hogy ne esnél a vízbe. Noha roppant bevállalód vagy, mégsem árt magaddal vinned valakit, akivel segíteni tudjátok egymást a raftingon, mert egyedül vízre szállni nem mindig életbiztosítás! Csak keresned kell azt az embert, akire rábíznád magad, akivel sikerült már kialakítani egy olyan kapcsolatot, ami 100%-os biztonsággal működik, még a nehezebb időkben is!

IKREK (május 21-június 21)

Különösebb gondolkodás nélkül mondod ki a véleményedet valamivel kapcsolatban az előtted álló hónapban, amellyel akaratodon kívül ugyan, de nagyon megbántasz valakit, aki magára veszi a dolgot. Mielőtt azonban végképp megharagudna rád az illető, igyekezz gyorsan elmagyarázni, miért mondtad azt, amit és hogy abszolút nem állt szándékodban megbántani. Ha sikerül a villámokat elhárítani, mindenképp okulj a történtekből és soha ne felejtsd el, hogy minden egyes szónak súlya lehet és te sem örülnél, ha valaki az arcodba vágná a véleményét. Legközelebb tehát fogalmazz óvatosabban!

RÁK (június 22-július 22)

A környezetedben különös ismertetőjeled az, hogy bármi történik, mindig racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, gyakorlatilag nincs az a szituáció, amelytől megijednél, emiatt sokan keresnek fel, ha sarokbaszorított helyzetbe kerülnek. Neked abszolút legyezi a hiúságodat az, hogy mindenki a megmentőt látja benned, ám azt is be kell látnod, hogy ez olyasfajta teher, amely nem mindig hoz pozitív dolgokat, épp ezért a jövőben igyekezz meghúzni egy határvonalat. A környezetednek is meg kell értenie, hogy nem tudod és nem is akarod magadra vállalni a Világ összes problémáját!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló hónapban mindent megteszel azért, hogy megtaláld a közös nevezőt valakivel, egy számodra kiemelten fontos helyzetben. Mivel ez így huzamosabb ideig nem-igen lesz működőképes és a te türelmed sem végtelen, épp ezért igyekezz az általad felállított logikai szálak mentén megértetni vele, miért olyan fontos neked, ha sikerül végigvinni egy ügyet. Ha semmiképp nem akarja megérteni a te álláspontodat, ne vesződj vele, inkább a saját dolgodra fókuszálj, attól ugyanis nem fogsz előrébb jutni, hogy feleslegesen futod a köröket!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló hónapban csalódottsággal vegyített felháborodással konstatálod, hogy a környezeted nem igazán támogatja a terveidet, ennek okán úgy érzed, nem igazán akad bárki is, akikhez fordulhatnál és támogatólag állna melletted. Kissé elszomorít ez a tény, ám amennyiben elég céltudatos és magabiztos vagy, abban az esetben nem kell a továbbiakban pártfogókat keresned. Hagyj hátra mindenkit, aki kételkedik benned és indulj el az úton, ne azzal foglalkozz, hogy szurkolnak-e neked vagy sem. Tanuld meg, hogy nem akkor leszel sikeres, ha folyton másokra támaszkodva menetelsz, sokkal inkább attól, ha hiszel magadban és a képességeidben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az előtted álló hónapban megpróbálsz mindenkit elégedetté tenni egy bizonyos ügy kapcsán, mely azonban rengeteg energiádat felemészt. Be kell tehát látnod, hogy ezúttal nem a népszerűséged az elsőszámú prioritás, sokkal inkább az, hogy egy csapatban összedolgozva igyekezzetek olajozottan működni. Ehhez pedig bizony időnként be kell vállalnod azt a kockázatot, hogy az aktuálisan kinyilvánított véleményed nyomán nem mindig leszel a legnépszerűbb a környezetedben. Gondolkodj hosszútávon, ne rövidtávon akard megszerettetni magad mindenkivel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy valami olyasmibe vágj bele, ami ugyan most még teljesen ismeretlen számodra, ám ebben rejlik számodra a dolog izgalma is. Épp ezért márciusban végre elhatározásra jutsz a tekintetben, hogy nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények most a legideálisabbak arra, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül pontot tehess az ügy végére és sikeres lehess, ám ha visszatekintesz majd a hosszú útra, akkor bizony rá fogsz jönni, hogy a boldogságod érdekében abszolút megéri!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában nem szívesen kockáztatsz semmilyen helyzetben, inkább pesszimistán tekintesz a jövőbe, nem hiszel a sikerben, és ez a gondolkodásmód az esetek döntő többségében be is vonzza a kudarcot. Márciusban azonban eljön az idő, amikor érdemes végre kicsit bátrabbnak lenned annak érdekében, hogy ne csak a kudarc lehetőségét lásd egy adott szituációban. Egész nyugodtan merj akár extrém kalandokra is vállalkozni, hidd el, a kockázatos játékok adják meg az életre szóló élményeket is. Amennyiben ugyanis mindig csak óvatosan, lassú tempóban lépkedsz, abban az esetben elesni ugyan nem fogsz, de soha nem is alkotsz maradandót alkotni!

BAK (december 22-január 20)

Valaki rád testál egy feladatot az előtted álló hónapban, ami ugyan messziről bűzlik, te azonban nem vagy eléggé talpraesett ahhoz, hogy nemet mondj, épp ezért teljesen meggondolatlanul elvállalod. Gyorsan meg is bánod azt, hogy nem tudsz bizonyos helyzetekben határozottabb lenni, hiszen így most nem az illető vállán ül a teher, hanem a tiéden. Az önvádnak azonban nincs nagyon értelme, hiszen a hasznos energiáidat emészti fel, épp ezért fortyogás helyett igyekezz összeszedni magad és nekirugaszkodni a rád váró feladatnak, ellenkező esetben hosszú ideig lesznek álmatlanok az éjszakáid. Ez pedig legyen egy kiváló tanulópénz arra, hogy megtanulj nemet mondani a saját érdekedben!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívül keményen dolgozol azért, hogy a dolgok körülötted úgy alakuljanak, ahogy az elején elképzelted, épp ezért nehezen viseled, ha menetközben kell taktikát és útirányt váltanod. Márciusban azonban az élet átírja a forgatókönyvet, neked pedig -bármilyen nehéz is- egyszerűen egy mély levegővel meg kell oldanod a hirtelen kialakuló szituációt. Mivel nem tudod befolyásolni az eseményeket, épp ezért nem is érdemes felesleges köröket futnod, inkább fogadd el azt, ha itt-ott improvizálnod kell. Igyekezz a jövőben rugalmasan kezelni azokat a helyzeteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a személyiségfejlődésed előre haladjon, ne hátrafelé!

HALAK (február 20-március 20)

Március hónapban valahogy egyre-másra olyan szituációkba keveredsz, amelyben az az érzésed, hogy a környezeted rendre letorkoll, megpróbálnak elnyomni, ennek következtében nem-igen tudod érvényesíteni az akaratodat, nem tudsz hangot adni a véleményednek sem. Érthető módon tehát kezd elfogyni a türelmed, egyszerűen a fejedbe sem fér, hogy emberek miként viselkedhetnek így nem csak veled, de másokkal is. Egy ponton tehát elérkezik a pillanat, amikor egyszerűen megálljt kell parancsolnod az érintett személyiknek, akik megpróbálnak rád telepedni. Igyekezz megértetni mindenkivel, hogy értelmes felnőtt ember vagy, akit mások nem gyűrhetnek csak úgy össze, mint egy használt papírzsebkendőt!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Napi horoszkóp április 28.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzekre nagy kihívás teljesítése vár

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!