Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Vilmos és Harry herceg ebben utánozza Diana hercegnét: a gyerekeikért teszik

Vilmos és Harry herceg ebben utánozza Diana hercegnét: a gyerekeikért teszik

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Vilmos és Harry soha nem fogják elfelejteni azt a sok jót, amit anyukájuktól kaptak.

Az 1961-ben született Diana hercegné nagyon fiatalon, mindössze 20 évesen ment feleségül Károly herceghez, a brit trón örököséhez. Első fiuk, Vilmos herceg 1982-ben, egy hónappal Diana 21. születésnapja előtt jött a világra, második fia, Harry herceg születésének idején pedig még mindig csak 23 éves volt.

Fiatal kora ellenére a szívek királynője legendásan jó anyuka volt, aki mindent megtett annak érdekében, hogy fiai a lehető legteljesebb és legboldogabb gyerekkort élhessék meg. Korai, 1997-ben bekövetkezett halálával sajnos a hercegek gyerekkora azonnal véget ért, ám nagyon sokat tanultak édesanyjuktól, ezt pedig szülőként kamatoztatják is.

Vilmos és Harry herceg ebben utánozza Diana hercegnét

Vilmos herceg 2011-ben vette feleségül élete szerelmét, Katalin hercegnét, akit még az egyetemi évek alatt ismert meg. Három gyermekük született, György herceg 2013-ban, Charlotte hercegnő 2015-ben, Lajos herceg pedig 2018-ban jött a világra.

Harry herceg néhány évvel később nősült meg, 2018-ban vette feleségül az amerikai színésznőt, Meghan Markle-t, akitől 2019-ben megszületett kisfia, Archie, majd 2021-ben kislánya, Lilibet.

Diana hercegné egykori testőre, Ken Wharfe szerint a hercegek pont úgy nevelik csemetéiket, ahogyan az anyukájuk nevelte őket.

„Annak ellenére, hogy voltak dadáik, Diana hercegnő mindig elérhető volt a számukra, sokat törődött velük, ő vitte őket az óvodába, ő tette reggel eléjük a reggelit, ami a királyi családban szokatlannak számított”

- kezdte a lapnak a férfi.

„Megengedte nekik, hogy ottalvós pizsamabulira hívják a barátaikat, olykor elvitték a többi gyereket nyaralni is magukkal, vagy a hercegnő kivitte mindannyiukat játszani a Thorpe Parkba. Mindenhol sorban álltak, mint bárki más, buszoztak, metróztak, burgerezőben ettek”

- emlékezett vissza Ken, aki sok ilyen kiruccanásra elkísérte őket annak idején.

„Harry és Vilmos úgy emlékeznek vissza a gyerekkorukra, hogy az nagyszerű volt, ezért igyekeznek a saját gyerekeik életét is olyasmire formálni, sokat merítenek Diana hercegnő módszereiből. György, Charlotte és Lajos például ugyanolyan oktatásban részesül, mint annak idején a fiúk. Harry-t pedig gyakran lehet látni, amint feleségével és gyerekeivel kutyát sétáltatnak amerikai otthonuk közelében”

- tette még hozzá.

ÉS ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Diana hercegné legemlékezetesebb nyári szettjei

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük

Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.