Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Harry meghökkentő titkot árult el: Megalázó módon veszítette el szüzességét

Harry meghökkentő titkot árult el: Megalázó módon veszítette el szüzességét

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Úgy tűnik, Sussex hercege mégsem vágyik annyira a privát szférára, hiszen az életrajzi könyvében olyan bizalmas dolgokat is elmesélt magáról, amit nem feltétlenül akartunk tudni róla…

Bár hivatalosan csak január 10-től kapható Harry memoárja, a „Spare” (Tartalék), Spanyolországban öt nappal a megjelenési dátum előtt a boltokba került, így máris számtalan részlet kiszivárgott az életrajzi könyvből – például az a fejezet is, amiben a herceg első szeretőjéről mesélt.

Harry 17 évesen, egy nála idősebb nővel veszítette el a szüzességét egy „nagyon forgalmas kocsma” mögött, tehát „kétsége sincs afelől, hogy valaki látta őket”. Sussex hercege azt mondja, a nő „fiatal csődőrként” bánt vele, elfenekelte aztán elküldte őt. Harry a szüzessége elvesztését „megalázó élménynek” nevezte könyvében - ez lehet az oka annak, hogy nem is nevezte meg a partnerét.

Három évvel később viszont rátalált a szerelem, hiszen megismerte Chelsy Davy-t, akivel hat éven át se vele se nélküled kapcsolatban éltek. „Szerettem Chels könnyedségét, azt, hogy nem volt bonyolult” – ismerte el. „Nem érdekelte mások véleménye, miniszoknyát és magas sarkú csizmát hordott, úgy táncolt, ahogy akart, tequilát ivott, mint én, és mindez nagyon boldoggá tett engem” – írta a herceg, majd hozzátette, II. Erzsébetnek azonban nem tetszett Chelsy szabad szellemű életvitele és a királynő véleménye szerepet játszott a szakításukban is.

Bár Harry évekkel ezelőtt egy interjújában arról beszélt, „mindenkinek joga van a magánélethez” és ő „mindent megtesz annak érdekében”, hogy közéleti személyként megóvja a privát szféráját, a memoárjában éppen ő az, aki átlépi ezeket a határokat.

Harry ugyanis a magánéletének legbizalmasabb részleteiről is beszámolt a lapokon: többek között arról, hogy körülmetélték-e. Sőt, még azt is kifejtette, hogy az északi-sarki expedíciója miatt megsérült a nemi szerve, ami kellemetlenséget okozott neki Vilmos és Katalin esküvőjén. Na persze nemcsak az intim titkait fecsegte ki a könyvben, hanem a testvéréhez fűződő viszonyának is szánt jó néhány oldalt: Harry azt állítja, hogy bátyja fizikailag bántalmazta őt egy vitájuk során, továbbá Vilmost és Katalint okolja azért is, amiért húszévesen náci egyenruhában jelent meg egy partin.

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

4 dolog, ami csak most derült ki Meghan és Harry esküvőjéről

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.