Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Gelencsér Timinél végleg betelt a pohár: nyilvános kifakadása után számos híres magyar ember kiállt mellette

Gelencsér Timi
Facebook
Twitter
Pinterest
Azzal minden ismert ember tisztában van, hogy a közösségi média amilyen nagy áldás, olyan nagy átok is.

Gelencsér Timi esetében azonban egy olyan szintet ütöttek meg a valótlan állítások sorozata, amelyet már nem bírt elviselni. Tegnap egy hosszú posztban írta le, mit okozott az életében és a karrierjében, hogy arcukat és nevüket nem vállaló emberek állítanak róla hamis és kitalált dolgokat.

Egy darabig tűrt a szépségkirálynőből lett műsorvezető, de most már elérkezettnek látta az időt, hogy rendőri segítséget kérjen az érintett felhasználók kézre kerítésére. A gyönyörű modell kifejtette, hogy a rendőrség hatásköre most már az IP címek lenyomozása és a felelősök felderítése.

Eljött az idő, hogy életemben először nyilvánosan kiálljak magamért! Az a bizonyos pohár most csordultig telt.
Nyár óta tart a jelenség, ahol hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb, valótlan történeteket olvasok magamról, amit emberek teljes bizonyossággal állítanak és terjesztenek. Olyan emberek, akik a klaviatúra mögé bújva, nevüket és arcukat nem vállalva, bármilyen hazugságot leírnak nemcsak erkölcsi hanem anyagi kárt is okozva ezzel az általuk egyébként nem ismert, de ok nélkül megítélt személynek! Nem tűröm ezt tovább és azt sem hagyom, hogy ezek az emberek ( minden mellett ) a valós, emberi kapcsolataimat is tönkretegyék a kreált, valótlan állításaikkal, majd mindezt büntetlenül megússzák. A rágalmazás, becsületsértés, és a jó hírnév megsértése bűncselekmény, amivel én nem tudok mit kezdeni csak egy valamit: a nyomozó hatósághoz fordultam és feljelentést tettem. A rendőrség hatásköre mostantól az IP címek lenyomozása és a felelősök felderítése, a bíróság pedig majd dönt a büntető és polgári jogi következményekről. Kiemelném, hogy nem a negatív kommentekkel van problémám, ha valaki a külsőmet vagy a kvalitásaimat kritizálja, az szíve joga. Véleményt nyilvánítani mindenkinek lehet, ellenben rágalmazni, mások becsületébe ok nélkül belegázolni már nem. Jelen esetben nem csak magamért állok ki, hanem mindenkiért aki ennek áldozata. A platformok/csoportok/adminok ellen is eljárást kezdeményeztem hiszen azzal, hogy nem szűrik meg a rosszindulatú, másokat szándékosan bemocskoló és lejárató kommenteket “lehetőséget biztosítanak a bűncselekmények elkövetéséhez“ így azok felelőssége is megállapítható. A feljelentésbe beleírtam a “leghangosabb” 8-10 felhasználót akik mérték nélkül fröcsögnek és valótlanságokat állítanak. Remélem mihamarabb - a hatóságokkal együtt- megtudom kik állnak az álprofilok mögött.
Elkeserítő, hogy 2022-ben egy ilyen lépést kell megtennem ahhoz, hogy a jó hírnevem megvédjem.

Gelencsér Timi – ahogy azt posztjában is említi – nem azokra az emberekre gondol, akik a külsejéről vagy a tévés tehetségéről mondanak véleményt, hanem azokra, akik a becsületébe gázoltak és valós kapcsolatait tették tönkre a biztosnak mondott kijelentéseikkel.

Hogy pontosan, mi lesz a kimenetele az ügynek, illetve sikerül-e kézre keríteni Timi rágalmazóit, még nem tudni, de az biztos, hogy a tévés a lépésével nemcsak magáért, hanem más ismert és hasonló helyzetbe került társaiért is szeretne kiállni. Több hazai híresség is a támogatásáról biztosította a modellt. Többek között Epres Panni, Szarvas Andi, Sydney van den Bosch és még sokan mások.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres magyar emberek, akik nagyon óvják a magánéletüket

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.