Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ez a kedvezmény csak nőkre vonatkozik!

Ez a kedvezmény csak nőkre vonatkozik!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Facebook
Twitter
Pinterest
Márciusban egy olyan napot ünnepelünk, amelyet az összes nőnek szentelünk, akik hozzájárulnak a társadalomhoz, és naponta milliónyi különböző dologról gondoskodnak. De gyakran elfelejtjük, hogy mennyire fontos, hogy mi nők is időt szánjunk magunkra, hogy megengedjünk valami szépet maguknak, és hogy vigyázzunk az egészségünkre.

Miért fontos, hogy törődjünk magunkkal?

Azért fontos, hogy törődjünk magunkkal, mert segít megőrizni a fizikai és mentális egészségünket, valamint az önbizalmunkat és a boldogságunkat. A rohanó életmód stresszt, kimerültséget és fáradtságot okozhat, ami sokféle formában jelentkezhet. Ezért fontos, hogy időt szánjunk magunkra, és arra összpontosítsunk, ami boldoggá tesz minket.

Kép
forrás: Lux-Factor

LUX-FACTOR termékek a legjobb áron

A Nemzetközi Nőnap alkalmából a Lux-Factor kozmetikai márka úgy döntött, hogy valami igazán különlegeset tesz.

Jelenleg 9 különböző terméket kínálnak a végső kényeztetés élményéért, és mindegyikre egy exkluzív 18%-os kedvezménykódot használhattok, ami ritkán elérhető.

Kép
forrás: Lux-Factor

Adjátok meg a 18%-os kedvezménykódot: GLOW18 a www.luxfactor.com weboldalon vagy a 061 999 53 53-as telefonszámon.

Mert Ti csak a legjobbat érdemlitek, és mert tudjuk, hogy egyszerűen el lesztek ragadtatva bármelyik Lux-Factor terméktől.

Javasoljuk, hogy siessetek a rendeléssel, mert egy ilyen magas kedvezménykód csak vasárnapig érvényes.

Testápolás

A jobb közérzet elérésének egyik legjobb módja a rendszeres testmozgás. A testmozgás nemcsak abban segít, hogy fittek maradjunk, hanem csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot és növeli az önbizalmat. Ráadásul gondoskodva testünkről, a közérzetünket is javíthatjuk, ami viszont az önbecsülésünkön és a boldogságérzetünkön is segíthet.

Az elme ápolása

A mindennapi stressz és problémák hatással lehetnek a mentális egészségünkre, ezért fontos, hogy időt szánjunk magunkra, és gondolatainkra, érzéseinkre koncentráljunk. A meditáció, a jóga, a könyvek olvasása és a napló vezetése csak néhány módszer, amellyel segíthetünk magunknak gondoskodni elménkről. Emellett a barátokkal vagy egy terapeutával való beszélgetés is segíthet a problémák és a stressz kezelésében.

Kép
forrás: Lux-Factor

A szépségápolás

A szépségápolás nem csak felszínes dolog, hanem az önbizalomra és a jó közérzetre is hatással van. Ha jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, az külsőleg is tükröződhet. Sokféleképpen gondoskodhatunk szépségünkről, az alapvető higiéniától kezdve a bőr- és hajápoláson át a sminkelésig és öltözködésig. Fontos azonban, hogy minden nő megtalálja a saját stílusát, és jól érezze magát a saját bőrében. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, magabiztosabbnak és csábítóbbnak érezhetjük magunkat.

Kép
forrás: Lux-Factor

Miért kell minden nap valami jóval kényeztetnünk magunkat?

Az öngondoskodás mellett minden nő számára fontos, hogy minden nap meglepje önmagát valami szép dologgal. Ez magában foglalhat olyan apró dolgokat, mint például kávézni menni a barátokkal, virágot venni, megnézni egy kedvelt filmet, vagy nagyobb dolgokat, mint utazás, masszázs vagy vásárlás. Ennek az oka egyszerű - minden nő megérdemli, hogy boldog legyen és élvezze az életet.

Kép
forrás: Lux-Factor

A LEGJOBB BŐR- ÉS TESTKÉNYEZTETŐ TERMÉKEK

  • A 4D Hyaluron krém gondoskodik arról, hogy bőröd mindig alaposan táplált és ragyogó legyen. Kiváló hialuronsavtartalmának köszönhetően rendszeres alkalmazásával megelőzi a ráncokat és az öregedési foltokat, amelyek egyébként az öregedési folyamat miatt szinte elkerülhetetlenek minden arcon.

  • Az Eyelash szempillanövesztő szérum dús, erős és sötétebb szempillákat biztosít. Már 2-4 hetes rendszeres használat után megtapasztalhatod, hogy nincs is szükséged többé szempillaspirálra, hiszen minden reggel gyönyörű, természetes hatású szempillákkal ébredsz majd. További plusz? A szérumot használhatod a szemöldökre is, így tökéletes megjelenést biztosít anélkül, hogy extra időt pazarolnál az ápolásra.

  • A Procollagen több mint 13 összetevőt tartalmaz egy kapszulában, ezért lehetővé teszi, hogy mindent megadj a szervezetednek, amire szüksége van az optimális fejlődéshez és a jobb immunrendszerhez. Emellett a klinikailag tesztelt kollagén ragyogó bőrt, vastagabb hajat és erősebb körmöket biztosít.

  • 4D Caviar Luxury Cream - A kaviár az egyik legértékesebb összetevő, amely rendszeres használata után szó szerint megújítja bőrét. Maga a krém textúrája rendkívül gazdag, és minden bőrtípusnak megfelel. A 4D Caviar gondosan kiválasztott és bőrgyógyászatilag tesztelt összetevőkből álló válogatást tartalmaz, amelyek bizonyítottan kiváló hatással vannak a bőrre és annak megjelenésére.

  • Aqua és Royal kézkrémek - Ha még mindig a legjobb kézkrémet keresed, amely gyorsan beszívódik, és pillanatok alatt puhává és viszketésmentessé teszi kezeidet, akkor próbáld ki az Aqua hidratáló krémet vagy a Royal Anti-Age tápláló kézkrémet. Már néhány nap után meg fogsz lepődni, milyen puha és gyengéd lesz a kezed.

  • Tetoválás ápoló kenőcs - minden tetoválástulajdonos számára van egy professzionális tetoválás ápoló kenőcsünk, amely megakadályozza a tetoválás elkerülhetetlen kifakulását, mivel összetevők kiváló keverékét tartalmazza, hogy a vonalak tiszták, a színek élénkek és a tetoválás egyenletes maradjon.

Csak a legjobbat érdemlitek

Ha törődsz a testeddel, az elméddel és a szépségeddel, az segíthet megőrizni a fizikai és mentális egészségedet, növelheti az önbizalmadat és a boldogságodat. Ezen kívül minden nap érdemes valami szépet nyújtani magunknak, ami segít megőrizni a boldogságunkat és a jó közérzetünket. Minden nő számára fontos, hogy megtalálja a saját módját az öngondoskodásra, és olyan dolgokra összpontosítson, amelyek boldoggá teszik és energiát adnak neki.

Kép
forrás: Lux-Factor

Azok, akik ma rendelést adnak le a www.luxfactor.com oldalon keresztül vagy a 061 999 53 53-as telefonszámon a GLOW18 kód megadásával, 18% kedvezményt kapnak a teljes vásárlásból.

Figyelem! A kedvezményes ajánlat időben korlátozott, és csak vasárnapig tart.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!