Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Éveleji leértékelés? 7 szempont, amikre vásárláskor figyelj oda, hogy ne vegyél felesleges dolgokat

Éveleji leértékelés? 7 szempont, amikre vásárláskor figyelj oda, hogy ne vegyél felesleges dolgokat

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Kedvezmények, árleszállítás, villogó százalékjelek: az üzletek egyetlen célja ezekkel, hogy vásárlásra buzdítsanak és még olyat is megvegyél, amire nincs is szükséged. De ne hagyd magad! Mutatjuk, hogyan indulj el az év eleji leértékelésben shoppingolni.

Csak most, csak neked és ha kihagyod, akkor iszonyú ajánlatot buksz el. Valahogy mindegyik leértékelést hirdető ajánlat azt sugallja, hogy neked bizony be kell menned az üzletbe, mert nem élet az élet egy flitteres –és leértékelt- koktélruha nélkül, de az is biztos, hogy a tizedik jegyzettömbből, minimum egyet venni kell, már csak azért is, mert a kettes összecsomagolás féláron fut ÉS! még kapsz hozzá egy bokszolós rénszarvasos tollat is.

Hittem már én is (többször is) a leértékelést hirdető szirének énekének: igen, van az a teljesen bezsongott állapot, amikor tényleg azt hiszed, hogy kell neked az a bokszolós rénszarvas. Aztán persze télen a leértékelt tengerkék színű, velúr szandál, amiben valójában csak állni lehet, szintén ordít feléd, hogy vegyél meg!

Megveszed, mert ugye csak négyezer volt, bocs 3990, ami lássuk be potom összeg az eredetihez képest, ami minimum a duplája, ha nem több volt! Persze ezt csak akkor tudod meg, ha elkezded kapargatni a neonsárga akciós cetlit, ami alatt ott a narancssárga színű újabb akciós ár és ha ügyes voltál, akkor az alatt már látod is az eredeti árat, ami jesszum!!! 11.990 Ft. Micsoda biznisz!

Elmondanám, hogy az a bizonyos tengerkék szandál 2 éve áll a szekrényben, egyszer sem vettem fel, mert ugye nem volt rá alkalom, hogy ‘állhassak’ benne valahol, csakúgy, mint a flitteres koktélruhát se járattam még meg, sehol.

Egy a lényeg: mindegyikkel iszonyú sokat spóroltam… vagy nem?

Nem, egy fillért sem. Csak kidobtam a pénzt az ablakon, hisz fel sem vettem még őket. Amióta ezt beláttam, azóta már komoly elhatározással megyek leértékelésbe vásárolni, ha egyáltalán megyek. Mert az évek alatt rájöttem, hogy a felhalmozás se nekem, se a világnak nem jó. Így ha eljön az éveleji leértékelés és tudom tényleg szükségem van valamire, akkor csak azért az egy dologért indulok el.

Hogyan lehet ellenállni a ‘csak most, csak neked’ és a ‘még nem tudod, de mi tudjuk, hogy szükséged van rá’ ajánlatokra?

Mutatom mindezt a galériában:

Galéria / 7 kép

7 szempont, amikre vásárláskor figyelj oda, hogy ne vegyél felesleges dolgokat

Megnézem a galériát
Olvasd el ezt is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.