Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az Eufória egyik statisztája meghökkentő dolgokat mesélt a forgatásról: „Soha többé nem megyek vissza!”

Az Eufória egyik statisztája meghökkentő dolgokat mesélt a forgatásról: „Soha többé nem megyek vissza!”

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Úgy tűnik, hogy a népszerű sorozat forgatása mégsem annyira buli, mint elsőre gondolnánk...

Az Eufória valószínűleg az egyik legnépszerűbb sorozat jelenleg, így abban is biztosak vagyunk, hogy rajongók milliói szerepelnének akár egy epizódban is közösen a kedvenc szereplőikkel (például ZENDAYÁVAL). Úgy tűnik azonban, hogy aki valóban belekóstolt az Eufória forgatásaiba, az egyáltalán nem így gondolja, sőt, szíve szerint inkább elfelejtené a történteket, mint életre szóló élményként fogja fel.

Na de mi is történt pontosan?

Egy Rainelle Marie nevű lány feltöltött egy videót TikTokra, amiben megosztotta a nem éppen pozitív élményeit a forgatásról. A lány a második évadban két részben is szerepelt, mint statiszta, az elsőben és a hetedikben, de egyikről sincsenek szép emlékei:

„Az első részben egy partijelenetben voltam háttérszereplő, de a körülmények borzasztóak voltak. Nagyon hideg volt, minden poros volt, elvették a telefonjainkat (hogy megakadályozzák a spoilereket), ráadásul az ételünk nagyon későn érkezett meg és még hideg is volt!”

– kezdte Rainelle a beszámolóját, majd így folytatta:

„A hetedik epizód még ennél is rosszabb élmény volt. A jelenet középpontjában Lexi iskolai színdarabja állt. Az 59 perces epizód forgatása konkrétan hetekig tartott, napi 16 óra forgatással! Persze sok statiszta egyszerűen nem tért vissza már az első nap után, mert nem bírták a terhelést, ez pedig a nézőtéri jelenetnél igencsak problémás volt, hiszen mindennek és mindenkinek ugyanolyannak kellett volna maradnia...”

Rainelle ráadásul egy másik érdekességre is felhívta a figyelmet, elmondása szerint ugyanis az Elliotot alakító Dominic Fike egyszer csak nem jelent meg többé a forgatásokon, ezért karakterét később virtuálisra cserélték a nézőtéren. Azt viszont, hogy pontosan mi történt, és Dominic miért nem tért vissza forgatni, sajnos a statiszta lány sem tudja...

Persze a kommentelők között sokan kérdezték Rainelle-t, hogy nem volt kárpótolva a fárasztó forgatásokért a tény, hogy szupersztárokat láthat színészkedni élőben? A lány erre ezt a választ adta:

„Alapvetően nem beszélhettünk a színészekkel, azért kirúgás járt volna. Persze, szürreális volt őket élőben látni, de néhány óra forgatás után őszintén szólva már egyáltalán nem tudott érdekelni a dolog, annyira fáradt és zsibbadt voltam. Csak haza akartam menni! Biztos, hogy soha többet nem megyek vissza az Eufória forgatásaira!”

Az biztos, hogy Reinelle-nek nem lehetett könnyű, de az is tuti, hogy ezek után még jobban tiszteljük a színészeket is, akik napi 16 órát forgatnak azért, hogy mi aztán élvezhessük az elkészült produkciókat.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 15 kép

Sztárok stílusevolúciója: Zendaya

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.