Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Erre még nem volt példa! Emma Watson megmutatta hibátlan bikinis alakját

Emma Watson

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az elmúlt két hétben megint egyre többször lehet olvasni a szépséges színésznőről, hiszen hamarosan debütál a Harry Potter reunionja, amely nemcsak a rajongókat, hanem őt és egykori kollégáit is egy varázslatos visszaemlékezésre hívja.

A Harry Potter-filmek indulása óta 20 év telt el, azóta mindannyian a 30-as éveik elején járnak és persze a karrierjük is óriási fordulatot vett. Kétség kívül a Hermione Grangert alakító Emma Watson Emma Watson színésznő 124cikk 19galéria 5videó Még több róla vitte a legtöbbre, hiszen a franchise befejezése után számos filmben mutatta meg sokoldalú tehetségét.

Sőt, ha ez nem lett volna elég a női egyenjogúság hirdetésének egyik leghíresebb arca és szószólója lett. Saját Instagram oldalát már több, mint 63 millióan követik, ugyanis más celebekkel ellentétben nem a önreklámozásra használja, hanem mások motiválására. Többek között kedvenc olvasmányait mutatja be – jómagam rengeteg könyvet pont az ő ajánlása miatt vettem meg.

Most azonban nem a szerepei vagy a könyvajánlásai miatt került a figyelem középpontjába, hanem tökéletes, tónusos alakja miatt, amit minap bikiniben csodálhattak meg a lesifotósok. Emma Watson Emma Watson színésznő 124cikk 19galéria 5videó Még több róla Barbadoson nyaral, ahol egy tengerparti séta közben kapták le fürdőruhájában.

A színésznő mindig vékony volt, most azonban látni, hogy az elmúlt hónapokban igencsak neki feküdhetett az edzésnek, hiszen feneke és hasa is sokkal feszesebb és izmosabb lett. Mindenesetre lenyűgözően néz ki Emma, aki szerint ez annak is köszönhető, hogy végre élvezi a szingli létet és újra visszatalált önmagához.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

7 dolog a Harry Potter-könyvekben, aminek felnőtt fejjel semmi értelme nincs

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!