Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Elképzelhetetlen módszerrel mentették meg egy férfi elkóborolt kutyáját

Elképzelhetetlen módszerrel mentették meg egy férfi elkóborolt kutyáját
Facebook
Twitter
Pinterest
Egy elképesztő és nagyon szokatlan történet következik, ahol egy angol férfi minden megtett, hogy megmentse bajba jutott kutyusát.

Millie, a jack-russel terrier egy teljesen átlagos napon tűnt el otthonából. Gazdája egy idő után már a rendőrséget és a tűzoltókat is értesítette, hiszen segítség nélkül egyszerűen nem tudott rátalálni kedvencére. Fontos tudni, hogy az eset angliai Hapshire, Havant városában történt, ahol a Bridge-tó miatt sok a mélyen fekvő, vizes terület.

Millie-t végül a tűzoltók találták meg, ám a lehető legrosszabb helyen. A kutya egy mocsaras területre tévedt be, ahol épp az apály miatt nem volt víz, de sajnos az ár bármikor magával sodorhatta volna az állatot. A föld nem bírja el egy ember súlyát, rendkívül gyorsan süllyedt, és a gazdinak fogalma sem volt arról, hogyan csalogassa el onnan kiskutyáját. Pláne, hogy egyáltalán nem volt mindegy, melyik irányba indul el Millie.

Tehát a mentő csapatnak gyorsan kellett cselekednie. Végül egy olyan ötlettel álltak elő, amire senki sem számított, és elsőre lehetetlennek is tűnt. Drónokat hívtak segítségül, pontosabban egy nagy méretű drónt, ami elbír egy bizonyos súlyt. Ám nem arra használták, hogy Millie-t felemeljék vele (nehéz is lett volna rácsalogatni, majd biztonságban kirepíteni), hanem egy egészen más ötlet mellett döntöttek: a drón aljára, egy körülbelül 4 méter hosszú madzaggal csontot kötöttek, és azzal csalogatták ki a kutyust a veszélyzónából. Az akció sikeresnek bizonyult, Millie boldogan követte a feje fölött lebegő finomságot, és így sikerült magasabb területre csalogatniuk.

Nézd meg, hogyan is történt!

Millie valószínűleg éhes volt már, így kétségek nélkül követte a csontot. Ezzel az akcióval sikeresen egy olyan területre csaltuk, ami nem kerül víz alá. Ha nem cselekedtünk volna, valószínűleg már elsodorta volna az ár. Mostantól biztos, hogy ezt a módszert többször fogjuk alkalmazni, ha bajba jutott kutyáról lesz szó.

- Chris Taylor, a drónok tulajdonosa és a mentőakció vezetője

Koronázd meg a napod, ezekkel a cuki képekkel!

Galéria / 10 kép

Vicces fotók kutyákról és macskákról, akik a lustaság nagymesterei

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.