Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Elmenekültem a nővérem esküvőjéről, mert minősíthetetlenül viselkedett velem: lehet, hogy soha többé nem állunk szóba egymással

Elmenekültem a nővérem esküvőjéről, mert minősíthetetlenül viselkedett velem: lehet, hogy soha többé nem állunk szóba egymással
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Egy újabb botrányos esküvő 3, 2, 1...

Sok olyan történetet hallottunk már, ahol valamilyen okból kifolyólag az esküvő nem úgy sült el, ahogy azt a pár tervezte. Ennek persze sok oka lehet, de valljuk be, hogy a szervezéssel járó stressz sokszor nagyon rossz hatással van az ifjú arára, aki könnyen átváltozhat igazi „menyasszörnnyé”.

Mi most pont egy ilyen történetet hoztunk, de mesélje el az, aki mindezt átélte, vagyis a menyasszony nővére, Lauren, aki Redditen nyílt meg a szörnyű élményéről:

„Mindig is tudtam, hogy a nővéremnek nehéz természete van, de kisebb vitákon kívül soha nem volt köztünk semmi komolyabb ellentét, hiszen a legtöbb esetben hallgatott rám, ráadásul bocsánatot is kért, ha megbántott. Ez viszont most teljesen más volt, és az az igazság, hogy azt sem tudom, hogy valaha szóba állunk-e még egymással...” – kezdte a történetét Lauren, majd rátért arra, hogy mi is történt valójában:

„A nővérem Kate minden eddiginél borzalmasabban viselkedett az esküvő megszervezése alatt, csak néhány példát mondanék el; közölte az unokatestvérünkkel, hogy fogyjon le az esküvőig, és szándékosan két mérettel kisebb ruhát választott neki, ezen kívül megtiltotta, hogy elhozzam a 2 éves kislányomat. Ez nyilván nem lenne olyan hatalmas probléma, ha az esküvőn nem lenne ott konkrétan az egész családunk, így találnom kellett egy olyan barátot, akiben kellőképpen megbízom... Végül eljött az esküvő napja, a dolgok pedig nagyon hamar elszabadultak. Kate mindenkivel kiabált, aki csak az útjába került, és már a sminkelésnél megríkatta az egyik koszorúslányt, mert szerinte meghízott, és kövér lesz az esküvői képeken, ő pedig pont ezt nem akarta. Itt még csendben maradtam, gondoltam, hogy ez az ő nagy napja, majd maximum az esküvő után leülök vele szépen beszélgetni... Hát, ezután minden csak rosszabb lett. Először akkor akadtam ki igazán, amikor megláttam, hogy kiüti az unokatestvérünk kezéből az ételt és ordít vele, hogy milyen kövér. Ekkor úgy döntöttem, ezt már nem hagyhatom, így szépen arrébb vittem a nővéremet és még mindig a lehető legszebben megpróbáltam lenyugtatni, és megkértem, hogy ne viselkedjen így másokkal, mert ez nagyon csúnya dolog. Erre ő meglökött (majdnem elestem), hangosan lehordott mindennek, és közölte, hogy ezzel tönkreteszem az esküvőjét. Itt már sajnos nem tudtam visszafogni magam, és én is elkezdtem vele kiabálni, erre válaszul megdobott egy tányérral, és csak a szerencsének köszönhetem, hogy nem tört el közben és nem sérültem meg. Ez volt az utolsó csepp a pohárban; fogtam magam és kisétáltam az esküvőről, az unokatestvérünkkel és a koszorúslánnyal együtt. A szüleink utánam jöttek és próbáltak meggyőzni, hogy maradjak, de nekem végleg elegem lett. Az esküvő óta nem beszéltem vele, a szüleink pedig nem látták a veszekedést, ezért engem tartanak gonosznak, amiért cserben hagytam a nővéremet... Nem hiszem, hogy ezt valaha helyre tudjuk hozni, főleg azért, mert nem akarok kapcsolatban lenni azzal az emberrel, akivé a nővérem vált...”

Mit gondoltok, Lauren jól tette, hogy eljött a nővére esküvőjéről?
Én már sokkal hamarabb eljöttem volna... Az az igazság, hogy már előbb kellett volna jelezni a nővére felé, hogy amit csinál, az borzasztó, mert így ő használhatja fel az áldozat-kártyát.
Dühítő, amit Kate tett, de semmiképpen nem jöttem volna el az esküvőjéről, mert egyértelmű, hogy utána mindenki azt fogja hibáztatni, aki eljött. Persze az esküvő után én is megmondtam volna a véleményemet!
Megosztom az eredményt

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Sztárok, akik nagyon kihívó ruhában érkeztek egy esküvőre vendégként

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.