Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Jön az Oroszlánkirály remake!

Jön az Oroszlánkirály remake!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha van hír, ami feldob, az ez! Gyerekkorom kedvenc meséje animált verzióban éled újra, és biztosan szuper lesz.

Tudom, vannak olyan típusú emberek, akik ha meghallják, hogy újradolgoznak egy sztorit, akkor azonnal elkezdenek hőbörögni, mert „biztos nem lesz olyan jó, mint az eredeti!” vagy „nem tudnak már semmi újat kitalálni?”, de szerintem semmi baj nincs azzal, ha modernizálnak valamit, és a mai fiatalabb generációt is megpróbálják meghódítani. A Disney pedig ebben nagyon sikeres A dzsungel könyve, Hamupipőke, Demóna nagyot ütött, de a Szépség és a szörnyeteg premierjét is nagy érdeklődés övezi. Szóval nem meglepő, ha egy újabb klasszikust élesztenek fel.

Olvasd el ezt is!

Ugyanúgy Jon Favreau lesz a rendezője, mint a A dzsungel könyvének, és már az is biztos, hogy a szeretett dalok is felcsendülnek. A sztori jobban koncentrál majd arra, hogyan dolgozza fel Simba Mufasa halálát, és veszi fel a harcot Zordonnal. Én már alig várom, hogy kiderüljön a premier dátuma!

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Férjez ment a gyönyörű színésznő, Emmy Rossum - a ruháját érdemes megnézned!

Oltár elé állt kedvesével Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!