Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6+1 Gossip Girl-baki, amit csak az igazi rajongók vettek észre

6+1 Gossip Girl-baki, amit csak az igazi rajongók vettek észre
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Te mennyire vagy képen az Upper East Side-i elit életével? Most kiderül!

A Gossip Girl legalább annyira alapműnek számít női körökben, mint a Szex és New York. Ám azt csak az igazi fanok tudják, hogy a sorozat valójában könyvadaptáció, ami Cecily von Ziegesar azonos című regényei alapján készült, Magyarországon pedig Bad Girl címen jelent meg.

És mint minden könyvadaptáció esetében, itt is megfigyelhető néhány apró és kevésbé apró változtatás, ami teljesen megváltoztatta a New York-i tinik szövevényes életének cselekményét. Íme!

Mi lett veled Jenny Humphrey?

Bár az írónő pontosan leírta a könyvekben, hogy hogyan néz ki Jenny, a castingokon egészen más döntés született. Az igazi Jenny Humphrey alacsony, csendes, barna hajú lány, aránytalanul nagy mellekkel. Ez a ”mellkas-komplexus” ráadásul végig központi téma a könyvekben. Hát ezzel szembe a Taylor Momsen által alakított kicsi Jenny-t senkinek sem kell bemutatni. Magas, szőke, vékony – teli talált!

gif

És ugyanez igaz Danre

Instant kávé és masszív cigarettafüst kísérte végig a könyvben a magányos srácot. Dan Humphrey nem az a srác volt, aki éppen csak lecsúszik a top pasik listájáról, tényleg igazi lúzernek számított a gimiben. Penn Badgley pedig minden, csak nem az.

gif

Túl sok szerep jutott a szülőknek

Ziegesar változatában a szülői jelenlét szinte egyenlő a nullával, hisz túl elfoglaltak voltak ahhoz, hogy akár annyira is foglalkozzanak gyerekeikkel, mint a sorozatban. Persze felbukkantak hébe-hóba két kiruccanás között, de nem képezték részét a történetnek. Lily van der Woodsen? Ki az a Lily van der Woodsen?

A cikk folytatását IDE KATTINTVA találod!

Most tényleg lebuktak: Párizsban romantikázott a hollywoodi sztárpár - talán végre elismerik, hogy együtt vannak?

Még mindig nem nyilatkozott szerelméről a két világsztár, pedig már 4 éve tart a dolog...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!