A nap cikke

X-faktoros kolléganőjével jött össze ByeAlex

Májusban melegedett össze a páros.

Még több olvasnivaló

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

Micsoda szobák, micsoda színkavalkád! Erről a lakásról beszél most az internet népe

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Elolvadsz! Bruno Mars gyerekkori fotója felrobbanatotta a cukiságbombát,

Utazzunk a nyárban: ilyen volt az '50-es évek divatja

Mit árul el rólad az, ahogyan eszel?

Europress
Mit árul el rólad az, ahogyan eszel?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bizony: ez is egy olyan dolog, ami a személyiségedről árulkodik! Te melyik kategóriába tartozol?

A lassú

A minőség, a mennyiség (és persze a sebesség) felett! Te az a típus vagy, aki mindig maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló időt, és ha valamit csinál, akkor abba szívét-lelkét beleadja. A jelenben élsz és élvezed minden percét!

A gyors, habzsoló

Kiválóan tudsz egyszerre többfelé figyelni, egy időben, több feladatot tökéletesen elvégezni. Általában mindig már a határidők lejárta előtt kész vagy a dolgaiddal. Mások érdekeit a sajátjaid elé helyezed, ami nem minden esetben jó: néha azért találj magadnak egy kis énidőt, figyelj oda erre is!

Kép
forrás: Europress

A felfedező

A legfurcsább, legmerészebb ételválasztások híve vagy? Imádsz minden alkalommal mást kipróbálni? Ilyen vagy az élet többi területén is: nem félsz kockázatot vállalni, újító és kreatív ötleteiddel mindig elkápráztatod a környezetedet.

A válogatós

Nem szeretsz kilépni a megszokott kis komfortzónádból. Ugyanakkor szeretsz mindig újabb és újabb dolgokat tanulni, és nem félsz kérdezni: az örök kíváncsiság hajt!

A mixer

Mielőtt enni kezdenél, mindent, ami tetszik az asztalon, összemixelsz a tányérodra? Nos, te egy nagyon nyílt és barátkozó személyiség vagy, aki egyébként nagy teherbírású is.

Olvasd el ezt is!

A hangos

Téged nem érdekel, hogy mit gondolnak rólad mások: élvezed az ízeket (akkor is, ha valakit zavar a hangosabb ropogtatás, nyammogás) és élvezed az életet is! Sosem gondolod túl a dolgokat és nem árulsz zsákbamacskát: fogadjon el mindenki olyannak, amilyen vagy és kész!

A precíz

Mindent gondosan felvagdosol egyenlő kis falatokra, majd elrendezed a tányéron evés előtt? Az életed többi területén is szereted a rendezettséget, a rendszert és a precizitást. Mindig előre gondolkodsz és nagyon ambiciózus vagy a munkádban.

Te melyik típusba tartozol? Igaz rád a leírás?

Olvasd el ezt is!
Ezek a hollywoodi sztáranyukák vállvetve küzdenek azért, hogy senkinek se kelljen választania, pelenkát vagy ennivalót vegyen-e a gyerekének

Úgy tűnik, Amerikában sincs mindenütt kolbászból a kerítés. Sok családnak nem telik pelenkára, ami nem csak higiéniai hátránnyal jár. Jennifer Garner, Kate Hudson, Jessica Alba, Kerry Washington is aktívan támogatja az ügyet.

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

Amire az egész világ kíváncsi volt...

Egyetlen okból döntöttem úgy, hogy nem vállalok gyereket

Harmincas hajadon vagyok és épp elég gyakran kapom meg a „mikor jön a baba” kérdést, általában olyan emberektől, akik nem ismernek túl jól vagy jószándékú rokonoktól (és mint tudjuk, a pokolba vezető út…). Amikor azt válaszolom, hogy nem lesznek gyerekeim, rendszerint már jön is a kétségbeesett kérdés: „De miért?!”

Nem hiszed el, mit akart eleinte Ashton Kutcher a feleségétől, Mila Kunistól

Ma már ők Hollywood egyik álompárja, de a kapcsolatuk közel sem így indult.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!