Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Ezen a két kisebb fesztiválon mi tutira ott leszünk!

Europress
Ezen a két kisebb fesztiválon mi tutira ott leszünk!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szupermenő, mégis családias hangulatú mulatságokat ajánlunk.

Lassan az egész nyarunk a fesztiválokról szól, amit nem is bánunk, hiszen olyan sokféle szerveződés van már itthon, hogy nyugodt szívvel tölthetjük belföldön a nyár akár mindhárom hónapját. Például holnap kezdődik egy új izgalmas fesztivál, aminek fényes jövőt jóslunk, júliusban pedig visszamegyünk egy olyan fesztiválra, ami nem okozott csalódást az elmúlt években.

Kép

Kolorádó Fesztivál
Június 16-19.

Idén rendezik meg először Nagykovácsiban ezt az erdei mókát, de a szervezők így is rutinosnak számítanak, ami a legjobb partik lebonyolítását illeti. Ha szereted a Toldi Klub és a Lärm bulijait és a magyar indie színtér zenekarait, mindenképp ott a helyed!

Napközben lehet túrázni, röplabdázni, focizni, lasertagezni, számháborúzni és még valamiféle vadonlakó próbatételsorozatot is emlegetnek a honlapon, amiről nem tudjuk pontosan, mit takar, de izgalmasan hangzik. Ja és a TheGardenStudio felvarró készítő kézimunkacsoportjában is mindenképp ott a helyünk!

Este pedig öt helyszínen lehet táncolni a koncerteken és bulikon, fellép például a Fran Palermo, a Kőszivű Ember Fiai, a Gustave Tiger, Jordán Adél és a Puszi. Ami az elektronikát illeti, ott a lightos-lötyögősebb buliktól a technóig lesz minden.

Kint is lehet aludni sátorban, de külön buszok szállítják Budapestről a fesztiválozókat éjszaka is. Ma még lehet 6000 Ft-ért bérletet venni a fesztiválra, ami meglehetősen olcsónak számít, menj el és mesélheted évekig, hogy te már az első Kolorádón is ott voltál!

Facebook

Kép

Bánkitó Fesztivál
Július 14-17.

Idén még éppen elkaphatod kedvenc tóparti fesztiválunkat, mielőtt még végképp naggyá nőné ki magát, ugyanis az elmúlt években egyre jobb és jobb lett a felhozatal, ami bizony egyre több és több embert vonz.
Az idilli kis tó tökéletes helyszín a nappali semmittevéshez és a bulik kiheveréséhez, lehet stégről ugrálni, úszni és vízibiciklizni, a tó körül pedig mindenféle más könnyű program is vár, az egyik sátorban például szupermenő társasjátékokat lehet kipróbálni. De van a rendezvénynek saját kísérleti színháza és sok más kulturális és civil program, melyek fő témái idén a migráció, a gender és a tudatos állampolgárság.

A zenei paletta hasonlóan változatos, varázslatos élmény lesz például naplementében a Tószínpadon meghallgatni a Hó Márton és a Jégkorszakot, táncolni a magyar származású svéd Kornél Kovács house lemezeire és még tovább táncolni a 72 órán át folyamatos buliban tobzódó BAR72 helyszínén.

Lehet sátorozni a fesztivál területén, és Bánkon is sok szálláslehetőség van, de ha mégis teltházat jelentene a település, a közeli Rétságon is szokott még lenni kiadó szoba, és a fesztivál által biztosított kisbuszok is közlekednek a két hely között.

Ezzel a pedig még jegyet is nyerhettek a fesztiválra!

Facebook

Top 10 munka, amit akkor válassz, ha az utazás a szenvedélyed!

Neked melyik munka jönne be leginkább, ami mellett nyakadba vehetnéd a világot?

5 szerelmi lecke, amit Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk

Nem akarjuk elkiabálni, de mindeddig úgy tűnik, ők nagyon tudják, mi a jó házasság titka!

Napi horoszkóp május 28.: a Kosok hatalmas nyomás alól szabadulnak fel, a Bikák igaz barátjukra számíthatnak

A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!