Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kim Kardashian nejloncsizmájával új trendet teremtett?

Kim Kardashian nejloncsizmájával új trendet teremtett?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Megtanultuk már, hogy Kim Kardashiannak sem kell a szomszédba mennie egy kis divattal kapcsolatos polgárpukkasztásért. Ismét eltelt pár nap és ő pedig egy újabb lépést tett a meghökkentés ingoványos talaján!

Mrs. West-et kedden New York-ban kapták lencsevégre és ebben nem is lenne semmi érdekes, de tudjuk jól, hogy esetében bármelyik nap történhet valami dokumentálásra érdemes esemény. Nem volt másként ez most sem!

Kim outfitjét tekintve a '90-es éveket lőtte be, mint irányvonal: bő Pablo farmerdzseki, tépett combközépig érő short, bimbóvillantós top és nyakörv nyaklánc. A lényeg pedig csak most következik a csizma képében!

Kép

Igen, ez a plasztik darab bizony lábujjtól combig ér és talán semmi újdonságot nem mondunk azzal, hogy ez a csizma férjura (meg persze lelkes csapata) fejéből pattant ki.

Annyira friss darabról van szó, hogy Kanye csak ma mutatja majd be a New York-i divathéten a Yeezy Season 4 kollekció keretein belül, amit egyébként élőben közvetítenek majd, így ha szeretnéd te is megnézheted.

Kép

Az online piacokon nézelődve nagyon úgy tűnik, hogy egyre nagyobb plasztik választékból szemezgethet majd az, aki egy ilyen különleges darab mellett teszi le a voksát. Mi valamiért imádjuk ezt az egész őrületet, ami valószínűleg igencsak megosztja majd a trendek szerelmeseit is.

Neked tetszik Kim cseppet sem hétköznapi csizmája?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!